Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Retro11
senior tag
Hali Mindenkinek!
Szeretnék csatlakozni közétek Tisztelt Publikum
ha lehet mert én is 1 celeron D tulaj vagyok!Pontosabban van 1 Intel Celeron D2,93Ghz,533as procim!Na most van ám 1gond amit sehogy sem tudok megoldani ezért segitségeteket szeretném kérni!
Na a szitu az hogy a nevemnél szereplö konfiggal nem tudom a procit 3,2ghz felé emelni...
!Vagy a windowsnak jön be valami védelmi kék képernyöje és csak egy lehetöség van a restart,vagy a másik hogy windowsba ha bemegy akkor fél perc után ujraindul....Ez miért van mi lehet a megoldás?A tápom 350W Codegen semmi baj sincs...A proci 50-60fok között müxik!!
A másik itt olvastam 1mailt 1letört láb prockorol és nem müködött tovább
.Képzeljétek el van 1Intel Celeron 2,0Ghz es procim a a jelöléstöl nézve slégan jobb felsö sarkában a legszélsö láb letört!Uristen
mondtam miután észrevettem aztán meg hogy oh ba**a meg na ezt is sikerült elk**ni.Aztán jött a gondolat magamba,berakom egye fene tök mindegy alapon erre láss csodát beindul,sött nemcsak hogy beindult de semmi teljesitmény csökkenés nem következett be
!!!És a legjobb hogy a hömérséklet is csökkent 5-6fokkal 34-35fokra
!!!
Szoval ennyi remélem nem gond hogy megosztom veletek!Procko társak!
!
Válaszaitokat elöri is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 2 db Intel Pentium Gold G6405 (15W) 4.1 GHz - 2 core/4 thread - LGA1200
- AMD Ryzen 7 9700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Ryzen 7 9700x AM5 CPU - garancia 2028.05. hóig
- Eladó Intel Core i7-7800X processzor (LGA2066)
- Félkonfig: i7-14700KF + Gigabyte Z790 Aorus Elite AX-W (2024-es szett, Garanciális!)
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- iKing.Hu - Xiaomi 15T Pro 12GB/256GB Mocha Gold használt, karcmentes 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ha lehet mert én is 1 celeron D tulaj vagyok!Pontosabban van 1 Intel Celeron D2,93Ghz,533as procim!Na most van ám 1gond amit sehogy sem tudok megoldani ezért segitségeteket szeretném kérni!
!Vagy a windowsnak jön be valami védelmi kék képernyöje és csak egy lehetöség van a restart,vagy a másik hogy windowsba ha bemegy akkor fél perc után ujraindul....Ez miért van mi lehet a megoldás?A tápom 350W Codegen semmi baj sincs...A proci 50-60fok között müxik!!
!