- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150
aktív tag
válasz
Lacccca87 #35709 üzenetére
Egészségedre. És? Micsoda érvelés ez? Neked nem volt, másnak se lehet? Nekem meg gumi nem lyukadt ki még soha, akkor ilyen alapon kamu és összeesküvési elmélet minden erről szóló hiresztelés. Szerinted unalmukban irták és frissitik rendszeresen a DDU-t az alkotói? Leirtam mi történt és milyen anomáliákat tapasztaltam. Bocs de a tényeket valamiért előbbre sorolom, mint a találgatást takaritós fps mérős "felesleges programok" hatásairól, már csak azért is, mert friss, mókolatlan windowsról updateltem creatorra. Imádkozni nem szokásom, ha véletlen elbaszódik valami megoldom, plusz napi szinten csinálok mentést. Az ilyen DDU szerű programokat egyébként is mindenki "csak saját felelősségre" használgat szerintem. Windowson meg bármikor bármi elbaszódhat... vagy épp megy évekig gond nélkül, olyat is láttam néhol, hogy 4-5 éve nem volt reinstall és még élt
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Synology NAS
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- E-roller topik
- Milyen autót vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest