Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
artiny
őstag
Helo
Van egy HP G72 -es laptop amiben egy i3 350m processzor van(ami IGP, tartalmaz egy grafikus intel csippet is) es van egy ati mobility 5470 gpu.
A gond hogy nem tudom feltelepíteni az ati kátyát. Mar probaltam az uj betát,13.4 & 13.1 ,device managerben update software, atidownloadmanager, 11.11,11.12 catalyst (ezek jonak tuntek mivel restart utan megjelentek a talcan,szoval elindult a catalyst de azrt irta a hibajelentes hogy tul regi a catalyst ,nem kompatibilis a driverrel vagy valami hasonlot ). Ezt windows 7 x64 en probaltam.
Volt tegnap fent windows 8 is de mire feltelepitettem volna a ati drivert (betat) restart utan az betolto animacio utan csak fekete kepet ad a gep.Lehet hogy kiegett a az ati kartya es azert csinalja ezt? HP nagy baja a tulmelegedés....szoval ezert gondolom.
Most ha atival probalkozok akkor a kepernyofelbontast nem tudom felrakni 1600*900 ra csak 1024*768 ig tudom allitani.
Ha felrakom a intel igp drivert akkor azzal megy rendessen a gep.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kedvenc zene a mai napra
- Hell Let Loose
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Formula-1
- OLED TV topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- További aktív témák...
- Több db Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 újszerű, karcmentes videokártya
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- zotac amp gtx 1060 6gb
- Nvidia GeForce RTX 2080Ti 11 Gb GDDR6 2 db videókártya eladó + Ajándék Nvidia SLI híd