Új hozzászólás Aktív témák
-
csuzda
aktív tag
válasz
robekraptor #12040 üzenetére
Miért is? Max szintre több mint 183 nap kihúzni csak 5! darab towert. 5 darab hero base megint 134+ nap. Ez 317 nap és 10 darab épületről beszélünk.
A 6. tower és hero base lefoglal 317 napra megint 1 építőt
Town Hall 263 nap
Gold Vault 6*134 nap -> 3*268 nap és megvan megint 5 építőnek 9 hónapra elfoglaltság. Ez kb 1,6 év eddig.1-2 épület (pl mana vault 21-22re) és megvan a 2 év.
Érdekelne, hogy milyen épületekkel rendelkezel 4 építővel.
-
e=mc²
őstag
válasz
robekraptor #11829 üzenetére
Az egykor szebb napokat is megelt Whiskynek lettem a korabbi tagok kilepdelesevel a vezetoje, igy ha van kedved kovetelmenyek nelkuli guildbe csatlakozni, ahol nem az a legfontosabb, hogy gw, torch, stbstb. kotelezoen menjen, akkor gyere.
-
laca17kecske
csendes tag
válasz
robekraptor #11448 üzenetére
Szia! Guild ügyben bajban voltam, így egy saját guild-ot indítottam. Sajnos még csak én vagyok benne,de szeretném majd bővíteni. A klán életében a mesát, team hbm-t és boss dolgokat szeretném előtérbe helyezni, a többi fakultatív dolog lenne, adó-t és boss időpontot pedig megbeszélés alapján lenne. A klán neve: HUNgaroring.
-
Mardel
őstag
válasz
robekraptor #9816 üzenetére
Max egy használt autóét, de amennyit én már játékokra költöttem abból 3 autót is lehetne venni.
-
bootx28
csendes tag
válasz
robekraptor #7215 üzenetére
Persze hogy még van a telo és a játék is rajta. Addig marad míg az új ra nem kerül át. Mi a megoldás?
A linked gomb szürke. Nem működik -
pcpunisher88
tag
válasz
robekraptor #7217 üzenetére
Megvan határozva h hány millát üthetnek vagy èppen hány milliónál szálljanak be.pl nálunk 50 milla körül szállnak be a nagyok, igy picik leütnek az elejèn 70 millát
-
robertinyo70
tag
válasz
robekraptor #7202 üzenetére
És ezek közül mind megvolt már?
-
pcpunisher88
tag
válasz
robekraptor #7187 üzenetére
Nem is a death knightra van kirakva.valahol van ott egy kep rola.de a lenyeg h lesz
-
pcpunisher88
tag
válasz
robekraptor #7182 üzenetére
Lenni lesz mivel wiki-n is fent van.csak kèrdès hogy mikor
-
vendingo
veterán
válasz
robekraptor #7182 üzenetére
Én mindenesetre elkezdtem a gyüjtést rá. Ha mégse lenne belőle semmi, akkor 40K shardból tudok szintezni pár herot.
-
IMIIKE1998
őstag
válasz
robekraptor #7167 üzenetére
Mi volt a gond?
-
IMIIKE1998
őstag
válasz
robekraptor #7163 üzenetére
Üdv, te nem a legenda007-ben vagy?
Mert van ott is egy ugyanilyen nevű játékos. Én is ott vagyok amúgy (IMIIKE1998).
-
pcpunisher88
tag
válasz
robekraptor #7125 üzenetére
Elmèletileg most 19.-èn kellett volna lennie a kinai frissítèsnek de nem jött.
-
AntAngel
csendes tag
válasz
robekraptor #7092 üzenetére
Adnék szívesen!! Nincs szívem "beolvasztani" .Csak van szegény
-
masterfghdd
csendes tag
válasz
robekraptor #7056 üzenetére
Ez sem helyes teljesen. Masfel milla a jo valasz.
-
Depression
veterán
válasz
robekraptor #6966 üzenetére
Én meg csinálnék 2000 fake acc-ot, és az összes überritkát elcserélném valami ordinaryra a fő acc-ból
-
AntAngel
csendes tag
válasz
robekraptor #6966 üzenetére
Ne is fájditsd a szívem!!!
-
Mike
veterán
válasz
robekraptor #6691 üzenetére
ezt beszéld meg nálam tapasztaltabbakkal, akik tanácsára növeltem a mightot,
egyébként hasznos tanács volt.
raid nem nehezebb
ellenben több napi cucc, jobb % arénában, több feladat
ha minden hősömet megetettem volna akkor 30k körül sem járnék, most meg lassan meglesz a 45k isha több van belőle az nem baj
van belőle pót
expedició miatt is hasznos
meg hely is van bőven -
vendingo
veterán
válasz
robekraptor #6691 üzenetére
Nekem palaból és druidból van kb 5-5 db.
Minden leget megtartok egy ideje és 80-100-as szintre fel is húzom őket. -
e=mc²
őstag
válasz
robekraptor #6591 üzenetére
Valoszinuleg nem azonos might tartomanyban vagytok. A kisebbeknel nem jellemzo hogy 2-3k-nal tobb cucc legyen. Elofordul, de ritkabban.
-
Rier
csendes tag
válasz
robekraptor #6563 üzenetére
Próbáld ki: tegyél valakire a falme guard talentet és dungeonban (vagy akár hol) tedd troopok mellé, látszani fog, hogy visszaveri a támadásuk egy részét. Az inscet meg a Druiddal tudod legjobban megnézni. Az enyém alapból 8k-t gyógyított, amióta 80-as az insc 11k-t.
-
Rier
csendes tag
válasz
robekraptor #6553 üzenetére
Az isc szint meg a második talent is mindenhol él, nem csak a lost realmban.
-
smisa
őstag
válasz
robekraptor #6519 üzenetére
Hát várok javaslatott név ugyan ez a játékban is de SM megint legyalúlt mire J3ig juttotam csak 2 torony és 4 hős maradt ez lenne a bázisom : link
-
pcpunisher88
tag
válasz
robekraptor #6520 üzenetére
En is alig kapok.es sokan vannak igy.azt vettem eszre h mig kicsi volt a mightem akkor napi belepesnel meg nem adott es hbmnel is mig csak h-t csonaltam akkor dungeonban questben osszejott kb 1000..48.000mightnel sok jon reggel es hbm O-t csinalom ies questben os tobb jon viszont dungeon szart se ad de igy is ugyan ugy osszejon 1000/nap.szoval szerintem ki van szamolva h nagyjabol mennyit ad egy nap.na persze ez az en meglatasom.de figyeld es ird ossze h mennyi jon
-
emese23
csendes tag
válasz
robekraptor #6376 üzenetére
Pedig van ilyen
-
Land
veterán
válasz
robekraptor #6376 üzenetére
Ha minden épület eltűnik, de néhány hős életben marad, akkor failed HBM-nél. Ugyanígy nyerek raidben, ha az ellenfélnek csak a hősei maradtak, de épülete már nincs.
-
Padawan333
tag
válasz
robekraptor #6011 üzenetére
Grat!Bárcsak dobná nekem is végre
-
robertinyo70
tag
válasz
robekraptor #6014 üzenetére
A cupidot én is hagynám a Vlad előnyére,de a PD-t lehet hogy léptetnem kellene elöbb.
Így még nem olyan ütős. -
robertinyo70
tag
válasz
Hali !
GRATULÁLOK!Tegnapi 6000 gem ellövése után a semmiért,gondoltam na még egyet pörgetek.
Éjjel fél egykor elsőre kipörgött:
Majd egy éve vágyakoztam ráGyorsan fel i húztam 120-ra.Annyira örültem hogy gyorsan pörgettem még hármat.
Lila takony,kék takony és jött Ő:Na most mit csináljak
Van 50e honorom, léptessek még egyet hercegen vagy kezdjem el húzni a grófot is? -
KohanTroon
tag
válasz
über grat
-
mad666
csendes tag
válasz
robekraptor #5980 üzenetére
télapó van, de még sokat nem tudok róla mondani, nem húztam fel mert a pd-t próbálom kimaxolni, sajnos még 600.000-nyi áldozatot kell bemutatnom neki
Gondolom azért elég hasznos lesz a mikulás, mert a bázis szélétől elsüti a bazookát és random akár a bázis másik oldalán is pusztít a pukkantója.
De a véleményem szerint a leggyilkosabb hős eddig a vlad. -
TraPista
csendes tag
válasz
robekraptor #5965 üzenetére
Köszönöm
-
atee
őstag
válasz
robekraptor #5954 üzenetére
Hasonló felállásból én a Cupid miatt a GR-t áldoztam be a main setupból
-
keszo
őstag
válasz
robekraptor #5935 üzenetére
Grat!!
most nyomtam el 1500-at csak kék zselé........ -
vendingo
veterán
válasz
robekraptor #5917 üzenetére
Nekem folyamatosan snowzilla pörög.
-
tuszy
tag
válasz
robekraptor #5920 üzenetére
5 pd 7/9 legaláb és gondold el hogy beaprít egy raidet
Ha csak a hero trial PD hullámra gondolok
-
pcpunisher88
tag
válasz
robekraptor #5920 üzenetére
Most mar en is.csak azert kerdeztem mert eddig sokkal jobban adta
-
robertinyo70
tag
válasz
robekraptor #5833 üzenetére
Igen volt.
Csak nekem értelme sem volt elindítani -
frantyi
tag
válasz
robekraptor #5833 üzenetére
-
robertinyo70
tag
válasz
robekraptor #5829 üzenetére
Hja,a bázis ugyan ez,de a TH16 és így csak 4 torony van.
Egy óra múlva kész lesz a 17-es szint és akkor nekihasalok az 5.-ik toronynak is. -
robertinyo70
tag
válasz
robekraptor #5822 üzenetére
-
Mazda6_2.0D
tag
válasz
robekraptor #5801 üzenetére
Jaaa, 1-2-es bossnal lehet mukodik igy, nem tudtam mert ezeket nem nyomtam jo par honapja
, en boss3ra gondoltam, azt hittem arrol van szo
oda nelkulozhetettlen a champ a perma stunhoz.
Nincs info arrol hogy lessz e nagyobb boss? 4-5-6??? Mert a 3 az tul konnyu, foleg ezekkel a varazslatokkal meg ilyen eros herokkal(vlad,mino,ork,moltanika). Sajna nekem egyik sincs, de ezek nelkul is lemegy a boss3 kb. 3 perc alatt egyedul
-
robertinyo70
tag
válasz
robekraptor #5802 üzenetére
Üdv a klánba!
-
Mazda6_2.0D
tag
válasz
robekraptor #5797 üzenetére
Bosshoz champion helyere??? Bosson champion a legfontosabb hero, nelkule szinte lehetettlen a perma stun!!! En immo helyere raknam be.
-
Mike
veterán
válasz
robekraptor #5770 üzenetére
mennyi idő alatt vered le a 2-es bosst?
ja, vlad egymaga lenyomja a J-t
-
mno
tag
válasz
robekraptor #5774 üzenetére
Csinálj egy kis accountot, lépj be vele a klánodba, add át neki a vezető pozíciót és utána lépj ki naggyal. Így nem veszik el belefektetett időd, energiát, goldod, shardod
Sőt, kis időráfordítással közben klánod fejlesztheted tovább. üdv
-
hádzsime
tag
válasz
robekraptor #5721 üzenetére
amennyit költenek rá meggyesek, nem elveszett ötlet, h egy olyan acc-ot értékre bocsájtasz amin epic gem only herokkal van tele,amit utána fő accodnál meg visszaforgatsz a játékba.
-
Mike
veterán
válasz
robekraptor #5550 üzenetére
teljes mannahiány van. 2 óra altt 11-en támadtak meg, 2-3k mannákért, és ugye nekem is lopnom kellene 450 ezret, eddig összeszedtem 300k-t nem is tudom hány helyen voltam, a többségnek van 10-20k-ja ami elvihető
de nem baj, érdekesebbé teszi a játékot
#5570 robek
a 4 slotba azonost kell tenni, és azonos szintűt, tehát hiába van meg az akármiból 3 slotban a 2-es, ha az utolsó 1-es, akkor az 1-es szintű lesz -
TraPista
csendes tag
válasz
Engem a Mesa bosszant mostanában. Nem értem, ha olyan csapat jön össze, ami lazán győzhet, akkor miért lép tovább. Szerintem direkt szivatnak a programozók. A manna fogy mindenkinek, nekem is. Lassabb lett az előre lépés az biztos. Remélem kompenzálnak valamivel az alkotók. :-)
-
e=mc²
őstag
válasz
Ujdonsag. Mindenki most racuppant erre. Majd kiegyenlitodik kis idovel.
-
smisa
őstag
válasz
robekraptor #5505 üzenetére
Nálam véletlen folytán kiderült mindnek (4 db) egyformának kell lenni (szint is és képpeség is) és akkor készül egy nagy amit használni tudsz
-
atee
őstag
válasz
robekraptor #5497 üzenetére
Passz. Kell hozzá az a piros kő is amit mèg nem is láttam. Honnan jön az?
-
masterfghdd
csendes tag
válasz
robekraptor #5477 üzenetére
Hero skillek?
-
hey73
tag
válasz
robekraptor #5452 üzenetére
volt régebben, talán fél vagy 3/4 éve egy videó ami ide is be volt linkelve a lényege az volt, hogy a csókának nem volt stun os karija de 3 olyan ami ez a lassitó volt amik miatt szó szerint megállt egy helyben a boss ahogy a druid felé ment.
Mivel druidra mozdult rá, ezért csak felé ment volna de egy helybe tolta mint Michael Jackson fénykorában mivel druid távolsági ezért ő is tudta ütni közbe a többiek is röhögve ütögették, a boss meg küzdött mint disznó a jégen. -
masterfghdd
csendes tag
válasz
robekraptor #5450 üzenetére
Akkor lehet mégse javították a bug-ot?
-
hey73
tag
válasz
robekraptor #5445 üzenetére
Hányas boss?
Meg is áll a boss egy helyben?
-
hey73
tag
válasz
robekraptor #5399 üzenetére
Bár a talentjeidet nem irtad le de a lényeg az, hogy suc az ellenfél támadási erejét veszi le. Ráadásul nincs cupidod így a skilljével is tutira leszed 35k-t szembe champ kb 7-20 k val szembe ha ehhez még hozzájön, hogy succon berserk van még nagyobb lesz a különbség
-
banderassss
csendes tag
válasz
robekraptor #5068 üzenetére
a cupid nagyon jó lenne neked pd mellé...
de nekem akkor is moltanica a kedvencem főleg hogy felhúztam tegnap 7/9 re a skilljét egy gyilkos117-es de a 140es herokat pusztitja cupiddal az oldalán
-
Treavis
csendes tag
válasz
robekraptor #5049 üzenetére
"Hero defense bonus" ezt is növeled minden szinttel +2%-kal (növeli a hero HP-ját és attackját).
-
skorpio6369
tag
válasz
robekraptor #4888 üzenetére
Atadtam a vezetest masnak.
Most a Hunbosskillerben vagyok, a heti ado 525 shard.
-
vendingo
veterán
válasz
robekraptor #4888 üzenetére
Boss akkor van, amikor én akarom, eddig egyszer akartam
-
Atus85
aktív tag
válasz
robekraptor #4842 üzenetére
Jó az csak kell neki egy jó tulajdonság.
-
Pflegheim
csendes tag
válasz
robekraptor #4739 üzenetére
Na ez az kene a honor mert nem tudok upolni. Ha ez megvaltoztatja a dontest a 2 fos klanodban akk mondanam, hogy tapasztalt jatekos vagyok nem ma kezdtem. Nagy karin Boss3 solo sima ugy. Boss3-at lattatok mar?
Szoval szeretnem ha bevennetek mert egyszerre nem tudok ketto karival Bossolni.
-
Pflegheim
csendes tag
válasz
robekraptor #4709 üzenetére
Szeva! Jelentkeznek a klanba a kicsi accommal. 5k+ a mightom
Megoldhato ugyi? Jah es fityeg egy töki is a repertoarban : )
-
Treavis
csendes tag
válasz
robekraptor #4709 üzenetére
Hali!
Mik lennének a feltételek?
-
dreta
tag
válasz
robekraptor #4687 üzenetére
Szia!
Szerintem 100 meritet kaptál, nem 100 honort. Sokkal jobb, hogy meritet kapunk, így több talent refresh card-ot vehetünk.
Már ha benne van a megvehetők között. -
robekraptor
tag
válasz
robekraptor #4686 üzenetére
Megvan
elite hero card, 100honor meg 2db kék könyv -
Atus85
aktív tag
válasz
robekraptor #4682 üzenetére
Mi 2szer leütöttük már meg egyszer majdnem. Jók a nyeremények.
-
Atus85
aktív tag
válasz
robekraptor #4655 üzenetére
Nagyon rég ennyien vagyunk.+ - 5 ember, úgyhogy nem tudom miről beszélsz. Kb 1-2 hete pár inaktív játékos került ki a klánból de ők már valószínűleg abbahagyták a játékot, mert nem léptek be régóta. Kb. 5-ödször írod le hogy csináltál klánt a sógoroddal, először is megértetttük és nem egyedi eset. Mindenkinek olyan klánban kell játszani amivel meg van elégedve stb.
De mi pl. bevettünk téged szó nélkül , utána meg nyilvános fórumon szidod a klánunkat napokig, rendkívül inkorrekt hozzáállás.Bántottunk mi téged?
Ne viccezd le a klánunkat, sokan több mint egy éve játszanak, sokat segítettünk egymásnak.
Ja és üdvözlöm a sógorod
-
e=mc²
őstag
válasz
robekraptor #4644 üzenetére
A tipikus magyar felfogasnak ehhez nincs koze, ez a jatek egyik celja, hogy minel tobben minel tobb HB-t szerezzen. Ez nem onzoseg, ez a jatek lenyege. Es ezt is segitettek elo a valtozasokkal is. Most oszinten, en azert hagyjam abba 4 kor utan a bosst, mert a klanban, ahol vagyok a kisebbek kevesebbet utnek?
Nem sebzek sokat, kb. atlagban 2-2,5 milliot egy boss3 alkalmaval. De azon vagyok, hogy fejlodjek, es tobbet tudjak sebezni. A Whisky klanban en vagyok az 5. legtobb shard befizeto (osszessegeben), de a boss fightokra hetente kb. 1-2x erek oda. Megsem sopankodok, hogy jajj szegeny en. Nem koltok ra, ingyen jatszom, es a szorakozasert jatszom.
A heti 200 shard meg mar megbocsass de fejlettebb szinten lofasz. Egy nap alatt a tobbszoroset ki lehet termelni. Az a heti 200 shard az onzoseg, ha meg a klanba, ahol vagy, vagy esetleg szerettel volna lenni nem vagy kepes befizetni csak pusztan azert, mert nem vagy azon a szinten, mint a tobbiek ott. Ezert mondtam, hogy menni kell mashova vagy csinalni, es akkor jobb lesz.
Az meg, hogy en milyen vagyok szerintem ne feszegesd, mert nem ismersz.
Forditsuk meg a kerdest: minek jelentkezik egy kevesebb mightal rendelkezo egy ismert, magasabb mightal rendelkezok koze?
-
e=mc²
őstag
válasz
robekraptor #4622 üzenetére
Szerintem meg olyan klanba menj, ami tetszik is, es kello mennyisegu honort tudsz szerezni.
Nem kell megijedni a klanvaltastol, sem az alapitasatol sem.
-
masterfghdd
csendes tag
válasz
robekraptor #4601 üzenetére
Sziasztok,
Tudjátok ez egy soha véget nem érő story tud lenni. Sajnos ha tetszik, ha nem mindig van egy nagyobb hal...
Ha keveslitek a HB-t amit elértek csináljátok azt amit én is (és még nagyon sokan mások is.) tessék kilépni létrehozni egy egyszemélyes guild-et és egyedül farmolni a Boss1-et. Ha el vagy eresztve shard ügyileg akkor a Boss2-őt. Relative gyorsan lehet növelni a HB mennyiséget.
Viszont azt sem tartom korrektnek amikor csak a napi/heti shard miatt fölvesznek egy rakás embert akik aztán a beadott shard után nem tudnak elegendő HB-ben részesedni. Ilyenkor miért nem lehet megállapodni guilden belül, hogy a nagyok csak mittomén 10 perc után kezdik el ütni....?
De persze ez sem a legtökéletesebb megoldás...
-
Permet Elek
senior tag
válasz
robekraptor #4597 üzenetére
Ott meg te vagy az, aki üti boss 30%-át. Ha még van két ilyen. Akkor ott meg ti vagytok az "Atus-ok" Amúgy az a baj,h bevezették ezeket a varázslatokat. A kicsiknek kedvezve. De ez azt eredményezte, hogy a nagyok, pikk-pakk leverik boss3-at. Szóval jöhetne. 4-5 stb. Az én klánomban, vagyunk 4 en akik vernék boss2 őt. Azt is csináljuk épp. De megállapodtunk, míg nincs boss 3 om. 10 millánál megállunk. Mert sok kicsi van . Hagy üssenek ők is valamit. Igaz így is sokan vannak a maradékra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steelseries arena 9 rgb 5 1 szinte új!!!
- LOGITECH G ASTRO A50 X LIGHTSPEED - FEHÉR
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD+ Intel Iris Xe
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+ /1,5 MILLIÓ/
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest