- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
válasz
Grendar777 #8698 üzenetére
Mindenképp hozzáadódik. Akkor is, ha 4 különböző, vagy ha csak egyetlen crest van a hősön.
-
Depression
veterán
13 accon pörgettem 2k gemet, egyen 4k-et. egyetlen gem only hero sem jött.
-
Depression
veterán
Mi lesz ez az anniversary szombaton?
-
Depression
veterán
válasz
Csillagkuty #8498 üzenetére
nekem 160 felett is mennek szépen felfelé. Persze nem minden nap, de van 166-os hősöm, miközben alig használom. És csak 5 hónapija játszom.
-
Depression
veterán
válasz
Csillagkuty #8485 üzenetére
van
Illetve majd lesz
-
Depression
veterán
-
Depression
veterán
48000
-
Depression
veterán
válasz
Saskakas18 #8358 üzenetére
Igazad van! Minek okoskodnék, hisz egy csomóan több ezer dollárt költenek, hogy 5/5 revites ariesük legyen, azok is mind bolondok.
5/5 cupid vs 5/5 aries
Aries: 1. ütés: az ellenség csapata nem használhatja a skilljét
Cupid csapat: első ütés egyszerre, mindenki feltöltődik. 2. Mindegyik skillezhet. Ja, hogy aries miatt egyik sem? Semmi baj, de legalább tele lesz az összes lila sáv, amíg meg nem halnak.Mihez is kell 5/5 revites cupid? Boss, raid? Egyik sem kihívás?
5/5 aries pedig lr-ben hozta volna a towereket, ami több kék kristály, azaz magasabb inscribe, és több crestet is keverni.
Arena: több hb...Szóval gondold végig hogy ki volt itt az okos, aki eszt a csuda jó ötletet adta a cupidra...
-
Depression
veterán
Tegnap este vettem gemet a legendary card miatt. 2 pala+ 1 cupid. Erre a lucky flipping adott egy dk-t. Rabeszetek, hogy porgessek is: 4 porgetesbol immo es snowzilla
7.00-tól maintenance.
-
Depression
veterán
-
Depression
veterán
válasz
IMIIKE1998 #8097 üzenetére
pénzt???
-
Depression
veterán
válasz
IMIIKE1998 #8049 üzenetére
És miből kapnál gemet, ha nem játszol?
-
Depression
veterán
-
Depression
veterán
válasz
IMIIKE1998 #8023 üzenetére
Van santán, cupidom, aries, snowzilla. Mind-mind más acc-on.
Türelem, majd jön valami. Úgyis az a lényeg, hogy egy acc-on legyen minden, az meg évek kérdése.
-
Depression
veterán
válasz
IMIIKE1998 #7944 üzenetére
Vlad mellett már nem érdemes berakni. Én nagyon megbántam, hogy megvettem shardért, de semmire nem tudom használni.
-
Depression
veterán
Amikor a lost realmben megy a boss, olyankor nyilhat még Merchant, vagy ládanyitogató, vagy ki kell várni a 2 órát?
-
Depression
veterán
válasz
Csillagkuty #7859 üzenetére
Ne aggódj, tárhelyből sosem elég.
Más: Nekem is a top 30 mind barátom, a here be deamon elsőre lement, persze a reflectessel azok sem tudnak mit kezdeni
-
Depression
veterán
bluestacken még a régi van, akinek kellenének erős barátok...
-
Depression
veterán
válasz
robertinyo70 #7711 üzenetére
Napi 2000 Forintot költesz erre a játékra???
-
Depression
veterán
válasz
IMIIKE1998 #7548 üzenetére
Ez lesz a shardos. Ez már hivatalos.
-
Depression
veterán
Special hero card ismet paladin, 2100 gem: masodik succ, doboz: 55 shard
-
Depression
veterán
válasz
IMIIKE1998 #7472 üzenetére
Vegyél 50k gemet, és garantáltam lesz egy spirit mage-ed
-
Depression
veterán
válasz
IMIIKE1998 #7454 üzenetére
Nem bukod, bármikor vissza tudsz térni rá.
-
Depression
veterán
válasz
pellesmartin #7289 üzenetére
Pörgesd el gyorsan, és ha nem kapsz valami ritka legendet (mikulás, vlad, pumpkin duke, aries, ilyesmi), dobd is azt az acc-ot, kezdj újat.
-
Depression
veterán
válasz
pcpunisher88 #7147 üzenetére
Bossnál tudtommal nincsenek távoli épületek. A mikulás raidre és expedíciókra jó.
-
Depression
veterán
válasz
DomanVilii #7139 üzenetére
Ezt mondom én is, TG brutál változata a mikulás, de két dudás nem fér el egy csárdában.
A santának is a távoli épületek kellenek, és nagy hátrány, ha a TG leszedi előle. -
Depression
veterán
Elköltöttem 2100 gemet. Egyetlen legend sem volt, a bonusz láda tartalma pedig 30, azaz HARMINC!!!! merrit.ezert gyűjtöttem 2 héten át.
-
Depression
veterán
válasz
Padawan333 #7074 üzenetére
Kiválaszthatsz egy random ládát. Az egész játék csak szerencse kérdése.
-
Depression
veterán
válasz
Padawan333 #7072 üzenetére
A végén te választhatsz is ládát, azt nem adja. Ráböksz valamelyikre, azt kapod.
-
Depression
veterán
Special legenary hero card: paladin
-
Depression
veterán
Nekem csak 7k might-om van, 25 napja játszok, és van lvl105-ös karim, mindössze 3 elittel tolom. (SB, TG,druida)
a 4/9 nem a világ, elég hamar össze tud jönni.
Élményjátékra menj, azaz azt húzd, amit szeretsz látni csata közben. ilyen kis szintű karaktereknél még nem fogja megváltani a világot, akármelyikre is költöd.A kevés játékot arra írtam, hogy a druidát nekem 3 nap alatt sikerült felhozni lvl 75-re, csak raiddel. Vagy te vagy nagyon szerencsés, hogy ennyi elited van, vagy én nagyon szerencsétlen, hogy 3 hét alatt egyetlen elitet pörgettem ki. TG-ot shardból vettem, a druidát meg most kaptam daily rewardból.
-
Depression
veterán
Shardokat hero-ra, vagy inkább slime-ra érdemes költeni?
Shardos elit hero elvileg úgyis jön idővel, nem? Van más felhasználási lehetőség a kettőn kívül? -
Depression
veterán
válasz
robekraptor #6966 üzenetére
Én meg csinálnék 2000 fake acc-ot, és az összes überritkát elcserélném valami ordinaryra a fő acc-ból
-
Depression
veterán
válasz
Padawan333 #6912 üzenetére
Gondolom elborult az agyad, mikor 300k-et ráköltöttél egy ilyen játékra...
-
Depression
veterán
Ma reggel 7-től norbi update
Hamarabb lesz druidám, és utána még egy ramdom card
Paladint úgy se akartam. -
Depression
veterán
Úgy látszik túl jó voltam a TheFirst klánba, így új guildot kell keresnem.
6k might-tal van, aki felvenne egy kezdőt?
Szeretnék végre rendszességet a guildban, nem csak ígérgetéseket.
Shardom alig van, napi 150-et szedek össze. -
Depression
veterán
válasz
robertinyo70 #6773 üzenetére
Ilyen hősök, és spirit mage-es költés után ez inkább csak dicsekvésnek tekinthető, nem igazi tanácskérésnek. Ha pedig tényleg nem tudod, akkor más se fogja, hisz a te játékstílusodnak megfelelőt kell továbbvinni.
-
Depression
veterán
válasz
robertinyo70 #6770 üzenetére
Vegyél egy angelt, és vidd fel 180-ra
-
Depression
veterán
válasz
Csillagkuty #6768 üzenetére
Berserk az gyik legjobb, pörgősen írt mindent. Sok kicsi többre megy.
-
Depression
veterán
Nem az zavar, hogy lassú, hanem, hogy nincs értelme játszani. Az arénában beragad az ember kihalt játékosok közé, azaz nincs semmi mozgás, csak kegyetlenül erős ellenfelek. Legalább engem támadnának, de semmi.
A falak szintén kimaxolva, HB nincs. Az meg vicc kategória, hogy ha legyőzök valakit, kapok 4-et.. Komolyan gondolják, hogy 7500 csatát kell ahhoz nyerni, hogy egy szinttel feljebb jusson egy hős? -
Depression
veterán
Hanyas szinttől kezd kevés lenni az XP?
Jelenleg csak egy legendem van, santa boom, de az 80-tól felfelé is 10-15 raidenként simán szintet lép, HB meg szinte nulla
Egymaga lepucolja az egész térképet.
-
Depression
veterán
válasz
pcpunisher88 #6687 üzenetére
Ez most jó, vagy rossz?
Más: Magas szinten mire kell az a rengeteg Mana?
-
Depression
veterán
Semmi bajom nem lenne, ha ez egy béta változat volna. De mivel már legalább egy éves, így tényleg megbocsájthatatlan bugok vannak benne. Nem irígylek senkit, aki erre akár egy fillért is költött.
Ennyit még nem bosszankodtam soha játékon.
Ma HBM. A timer elindult lefelé, szörnyek meg sem jelentek. Lejárt az idő, vesztettem. De ez még hagyján, felülírta a HBM pályámat, teljesen eltűnt, és egy másik elrendezést rámásolt.
-
Depression
veterán
válasz
KohanTroon #6635 üzenetére
Nálad vagyok.
A zászló mire jó?
Azt gondolom felbkell használni egy csata során, amitől több nyersanyagot kapunk, igaz?
De nyersanyag most kezdő szinten annyi van, mint a szemét, shard meg alig.
Szóval kezdőnek felesleges, ugye?Shokkolo: a santa boom szinte ugyanaz, mint a thunder god. Egyik helyen harcol, másik helyen sebez. Kell 2 egyforma a csapatba?
-
Depression
veterán
Sziasztok
Egyetlen egy legendem van, santa boom (lvl 60, 3/9), ezt persze 2x adta egymás után.
Elkezdtem olvasni az elején, hogy mire érdemes a shardokat gyűjteni, de ott még druidra gyűjtöttek, amit, ha jól látom most már 30 nap után úgyis megkapok.
Akkor mit vegyek meg elsőnek, mire gyűjtsek?Az első 10k HB sose fog összegyűlni, de legalább egy hét, miközben minden hősöm már ki van maxolva a szintjén. Túl sok az xp a HB-hez képest.
-
Depression
veterán
válasz
Depression #6481 üzenetére
Illetve kezdhetem előlről. A hiba az volt, hogy amazon szerveren voltam. Legalábbis most úgy néz ki
-
Depression
veterán
-
Depression
veterán
Se hungary, hungarian, magyar, semmire nem ad találatot.
kezdem feladni
-
Depression
veterán
válasz
KohanTroon #6446 üzenetére
A kereső viszont még mindig nem dobja ki a TheFirst klánt
sima first-et talált. Van valami speckó mód, vagy feltétel, ami miatt nem találom?
-
Depression
veterán
Sziasztok! Nemrég kezdtem a játékot. Jól jönne egy aktív magyar klán. Valahogy nem talál semmit a kereső
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest