Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabifotos
senior tag
válasz
afterburner_ #3795 üzenetére
Nálam sem száradt még be, szintén tőled van. Már lassan több mint egy éve működik. Azóta már az MP160 is maghalt. Most a ciss várja a következő nyomtatót
-
rien
senior tag
Sziasztok!
Canon ip 4500 nyomtatásnál az egyik oldalt kicsit keresztbe húzta be, szépen összegyűrte a papír egyik oldalát, a sarkánál szakadt is a papír (de nem szakadt le a darabka). Ezt a gyűrt papírt kiadta, nem akadt el, nem kellett kihúzni. Nem tudom megállapítani, hogy hiányzik-e a lapból valami (de ha hiányzik is, az valami az nagyon kicsi foszlány lehet).
Ezután megállt az élet, semmi sem indul el rajta. Bármit csinálok, a karbantartás összes funkciójára ezt reagálja: egy lapot (nyomtatás nélkül) átenged gond nélkül és kiírja, hogy a papír elakadt a kimeneti nyílásnál távolítsam elDe nincs ott semmi.
Nyomtató ki-bekapcsolás után is ezzel a papír átengedéssel kezd és jön a hibaüzenet.Ötlet?
-
törölt tag
válasz
afterburner_ #3795 üzenetére
Hát egy pár hónapig őrlődtem, hogy nekilássak szétszedni vagy sem, de mivel ez nem alapkategóriás, és nem olcsó gép, ezért végül elálltam a barkácsolástól. A műanyag fülek feszegetésétől pedig rettenetesen viszolygok. Ha csak csavarozva lenne, biztos megkukucskáltam volna.
Viszont lenne egy kérdésem, el lehet kerülni valamilyen beállítási opcióval, hogy ne tisztogassa állandóan, szinte minden bekapcsolásnál a fejeket? Az ezelőtti HP tintasugaras nem csinálta ezt, és sosem száradt be.
A felajánlásodat pedig külön köszönöm. El jöhet még az idő, hogy igénybe veszem szolgálataidat - de természetesen nem ingyen.
-
afterburner_
őstag
válasz
Balazs205 #3792 üzenetére
festék függő, van egy vásárlóm aki a fekete tintát egy mp250-es cisses gépből 1 év alatt használta ki színesek félig vannak és tökéletesen működik a mai napig a gép, nem történt beszáradás
de ha radiátor mellett van a gép, vagy erős fény éri, meleg van a szobában, érdemes sűrűn nyomtatni a párolgás - > száradás miatt.
egykori : szervizben annyit húznak le az emberről amennyit nem szégyellnek.. ebből élnek
ha szétszedted volna szerintem lett volna nekem itthon kapcsolóm ingyen küldtem volna egyet. de msot olvasom, 640-esről votl szó, azt kicsit komolyabb mutatvány szétszedni
kushido dobok egy privit, nem nehéz szét szedni a 4600-ost, bár ha még nem volt kiütve a selejt tinta gyűjtő többször, nem feltétlen kellene piszkálni
-
törölt tag
válasz
afterburner_ #3649 üzenetére
Szia afterburner_, igazad lett, az érzékelő kapcsoló miatt jelentkezett az ajtó hiba. ~8000 Ft-om bánta, de megmondtam a szervízben, hogy 10-nél többet nem áldozok rá - inkább kalapács, és veszek másikat (de nem Canont)!
Mindenesetre köszi a segítő hsz-eket! -
kushido
csendes tag
Kedves Utánnégető
Segitségedet szeretném kérni egy Pixma 4600 as ügyében.
Szét szeretném szedni a gépet mert ki kellene tisztitani a belsejét, csak sehol nem lelek szét és összeszereléshez utmutatót.
Másik, töled van a CISS- em amikor kiszedtem az elszoritokkal elszoritottam a csöveket de igy is elég sok tinta folyt bele a fejbe. Amikor összerakom mit csináljak, hogy a kitisztitott gépet nem kenjem össze megint?Üdvözlettel kushido Mészáros Jenő
06209758051 ha tudsz csörrenj rám visszahivlak. -
Balazs205
csendes tag
válasz
afterburner_ #3769 üzenetére
>> viszont cisst akkor érdemes használni ha maximum fél év alatt el van használva a tinta belőle.
afterburner_ ezt hogy érted? Fél évnél hosszabb idő után tönkremegy a festék benne? Köszi
-
Csazsol
senior tag
válasz
afterburner_ #3789 üzenetére
Szia!
IP5000
Nekem is hasonló gondjaim vannak: tintagyűjtő majdnem megtelt.
Erre is tudsz megoldást?
Előre is köszönöm! -
bufi01
tag
Sziasztok.olyan gondom van,hogy a nyomtató ip 4700-as elkezdte kiírogatni,hogy a tintagyűjtő majdnem megtelt.kérdésem ,hogy lehet-e már ilyen állapotban is kiütni ezt belőle és ha igen hogy,mert találtam valahol egy általános leírást,de nem tudtam vele megcsinálni.köszönöm a segítséget előre is.
-
amol
addikt
Sziasztok!
Kb. 1 éve használtam utoljára az IP4000-esem, be is száradt. Nem vennék új nyomtatót mert olcsó az üzemeltetése és szépen nyomtat. Kb. egy hétig áztattam a fejet, a színesek rendbejöttek de a 3-as fekete nem. Utántöltött patron volt benne. Van valami spéci módszeretek/használt vagy olcsó fejetek?
köszi. -
jap
aktív tag
válasz
afterburner_ #3785 üzenetére
értem, akkor fordítsuk meg:
mit ajánlasz? szükségem van a tanácsodra
milyen márkájú festéket használsz színekre lebontva; beszerzési helyet priviben is elküldheted - ha nem publikus -
afterburner_
őstag
amatőr hiba
hát nézd, szlovákoktól is lehet venni akár 3000 ft körül is / liter, ha az ár a szempont
nekem a tintám 3 fajtából van összeválogatva, mivel volt amelyikből a kék, piros, és sárga volt jó ink mateből pl a kék túl sűrű, és előbb utóbb, pl lemeznél a lemez tetejét nem nyomja meg , szép rózsaszín marad 1 centire (ezt már több fórumozó panaszolta nekem mit tegyenek ilyen esetben )
a pirosból annó, cli-8as ink-mateből 1 patronnyit se nyomtattam és a frissen kibontott ip4500-ösöm fejét tropára vágta (azóta lehet már rendben van), + még pár ismerősömnek a nyomtatófejét. a pigment tintájukról meg ne is beszéljünk, itt a fórumozókkal közösen vettünk anno 1 litert, és megkocsonyásodik, aztán a fejből ki nem lehet gyógyítani, olyan mint a ragasztó. még régről van is itthon nekem belőle.
én nem győzök meg senkit, miért kellene?
aki elfogadja a tanácsomat az elfogadja, aki meg nem, próbálkozzon, melyik az ami beválik
-
jap
aktív tag
válasz
afterburner_ #3783 üzenetére
Megoldódott!
Mekkora hülye vagyok
: mivel este nyomtattam, energiatakarékos spirál izzó mellett néztem a képeket - naná, h elüt a monitorétól!
Természetes fénynél rendben van.5 féle papírra nyomtattam: 100-135-160-270g-ig, matt-fényes vegyesen, nem canon.
Miért jó a saját keverésű tintád?
Én ezeket találtam jelenleg a magyar piacon:
4333-6457 Ft/lGyőzz meg a tiédről, h miért jó, és 5000-5500Ft/l-ért Tőled vásárolom!
-
afterburner_
őstag
én ezért nem bontom fel a gyári patront
anno nekem is a 4500-ösömnél pirosasak voltak a képek gyári patronnal. amúgy annyit tudsz tenni, ha kevés a kék, szín/ intenzitásnál rátolsz kicsit. én az előző kommentben linkelt képeket alap színprofillal nyomtattam, de saját keverésű tintával.
gyári canon papírra nyomtatsz?
-
jap
aktív tag
Hello!
Segítséget kérnék!Van egy 1hetes pixma4950-em (~4850) eredeti teli patronokkal.
Kalibrált Dell U2311H monitorral dolgozok (Lightroom, PS). Az eddigi képeim, amit eddig nyomtató híján pl. 22ovoltban nyomtattam tökéletes színűek és megfelelő a világosságuk is.Ebből a fránya nyomtatóból valamivel sötétebb és pirosas barnásba hajló dolgok jönnek ki a kékek rovására. pl egy sima FF kép is vmilyen lilás-magentás színezést kap.
Mindig kiválasztom a megfelelő papírtípust nyomtatás előtt, amúgy az alábbi színprofilok találhatók a nyomtató tulajdonságaiban:
-
afterburner_
őstag
válasz
hopkinss #3780 üzenetére
vastag fekete 30 pikoliteres - ez megy normal lapra
vékony fekete 5 pikoliteres - ez megy az összes fotópapírra / lemeznyomtatásraezért fontos kiválasztani a papírtípust, különben ha fotópapírra normal beállítással nyomsz , azért úszik a lap, mert az megszórja a PGI 30 pikoliteres fúvókával
nekem a tintám fotópapíron :ilyen és ilyen
cd-re is nyomtathatok mintát, csak dobd át priviben a korog címkét
-
hopkinss
csendes tag
válasz
afterburner_ #3778 üzenetére
Jah bocs elnézetm
tehát a vékony fekete megy a cd dvd-re?
a vastag meg normál lapra meg fotora? -
hopkinss
csendes tag
válasz
afterburner_ #3778 üzenetére
Upsz..
Köszi a választ.
Mit ajánlasz?
Nyomtassolcson.hu - ról rendelem a patronokat ott csak a gyári meg ez az utángyártott van.
Csak festéket is lehet rendelni valahonnan amit esetleg betöltök a patronba?
De honnan tudjam hogy az más fajta a festék?
Tudsz ajánlani valami megbízható jó minőségű forrást?
Vagy vegyem a gyárit csak az meg húzós...
Egy pillanat, azt írtad, hogy a fotó is a vastag feketét használja. Akkor a fotó nyomtatás miért tökéletes?
-
afterburner_
őstag
válasz
hopkinss #3777 üzenetére
igen a vékony feketéd elég fakó, valszeg a tinta intenzitása gyengébb, kicsit fel van hígítva
érdemes lenne egy másik fajtát nézned.
normal lapra vastag feketéből nyomtat így az nem mérvadó, normál lapot összevetni cd-vel vagy fotóval.
fotó feketét használja fotópapírra, vagy cd-re
bár a nyomtatható cd-dvd felületekből is van amelyikre a nyomtatott kép full fakó, anno ezt tapasztaltam a verbánál, a ritekg05-ös lemezének a felülete selyemfényű, azon gyönyörű, sötétek voltak a nyomatok.
-
hopkinss
csendes tag
válasz
afterburner_ #3776 üzenetére
Hy
kösz a gyors reagálást
lefotóztam pár dolgot
ez az egyik lemez amit nyomtattam fent A4 normál papira lent DVD-re
http://kepfeltoltes.hu/view/120107/fent_papirra_lent_dvd-re_www.kepfeltoltes.hu_.jpgez pedig egy fúvókaellenőrzés
http://kepfeltoltes.hu/view/120107/fuvokateszt_www.kepfeltoltes.hu_.jpgfotópapírra meg tökéletes képet nyomtatok vele.
a nyomtató kb fél éves
számomra rejtély miért csinálja....
-
afterburner_
őstag
-
hopkinss
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kis gondom egy Canon Pixma IP4850 nyomtatóval. Fényképet sima szöveget színesen bárhogy tökéletesen nyomtat. De. CD-re DVD -re is szoktam vele nyomatni. tökéletes volt egy darabig kb 2-3 hónap. Most azt csinálja hogy a fekete színt nem nagyon használja a lemez nyomtatásnál, a színek jók de a kép a fekete színeknél mintha digitális szürke lenne. más felületre továbbra is tökéletesen nyomtat.Többszöri patroncsere után is. Fúvóka ellenőrzést is csináltam tökéletes az ellenőrző minta. Próbáltam más fajta lemezre BluRay lemezre is ezt produkálja. A patronok utángyártottak a csipet én raktam rájuk, régebbi nyomtatóimmal "ezek is Canon Pixma IP... sek" nem volt ilyen gond a lemez nyomtatásnál.
Remélem tudtok segíteni ....
-
vbmn1
csendes tag
válasz
afterburner_ #3773 üzenetére
gyanítottam, köszi
-
vbmn1
csendes tag
Meghalt az iP4200-as nyomtatom feje. Milyen nyomtatót vennétek most (legalább is a kettő közül) iP4850 vagy iP4950-est?
Nem sok időm volt utána nézni, de úgy láttam eddig, hogy nincs különbség a kettő között.Nagyon sokat nem fogok vele nyomtatni, de néha kéne a lemezre nyomás és a Duplex-et is nagyon megszerettem.
-
SG3rg0
őstag
Mindenkinek egy Boldogabb Új Évet Kívánok!
-
atimar87
csendes tag
válasz
afterburner_ #3769 üzenetére
Nálad is lehet ciss-t rendelni? Elég sokat nyomtatunk és jó lenne! Gondolom lehet a ciss.be jó minőségű festéket kapni.
Köszi a válaszokat! -
atimar87
csendes tag
Hello!
Vásároltam egy canon ip4850-et és érdekelne, hogy mennyire jó megoldások a chip nélküli tintapatronok vagy esetleg egy ciss. Elég sűrűn lesz használva és ezért érdekelne.
Ha valaki tudna nekem arra is választ adni, hogy a ciss használata nem röviditti-e a nyomtató élettartamát.
Előre is köszönöm a válaszokat! -
afterburner_
őstag
válasz
gergo84 #3766 üzenetére
max azt próbáld meg hogy a fej réz lábait megtisztítod alkohollal, talán ez segít, ha nem akkor a fej lehalt. nem igazán jellemző hogy 1 év 1 hónap után meghalna a fej. általában ez 2-3 év után jön elő.ezért lehet csak érintkezési gond.
szervíz sem fog mást csinálni, max azt mondják hogy raknak bele fejet egy 20-asért, amit máshol töredékéért megkapsz.
-
gergo84
aktív tag
üdv!
Kaptam karácsonyra egy nagyon jó feladatot. Nem boldogulok a megoldással, bár eddig még csak elméleti síkon próbálkoztam. Megosztom veletek, és kiváncsian várom az ötleteket. Adott egy canon pixma ip4850 tintasugaras nyomtató. 1év 1 hónapos. Eredeti patronokkal működik, egyszer lett eddig csak szett cserélve. Legutoljára 5 hete használtam, azóta az asztalon pihen. Most itt vagyok egy halom nyomtatni valóval, és a nyomtató úgy gondolta meglep egy "nem kompatibilis nyomtatófej" hibaüzenettel. Szóval amikor bekapcsoltam 5 hét után, egyből ez az üzenet jött elő, biztos az idegenek megrongálták, vagy nem tudom. Nem tudom, hogyan fogjak hozzá a hiba elhárításához, mert szemre, szagra minden optimálisnak tűnik. Eddig a legkönnyebb variációval próbálkoztam, írtam a szervíznek, ahol csak annyi választ kaptam: fáradjak be vele a szervízbe. Én nekem egy ilyen befáradás 120km ről 10ezerbe fáj, a nyomtató meg ujonnan 20, tehát ez az út nem nyerő.
A kiírt hiba pontosan így hangzik: "Nincs telepítve a nyomtatófej, vagy a telepített nyomtatófej nem kompatibilis a nyomtatóval. Telepítsen egy megfelelő nyomtatófejet, majd csukja be a nyomtató fedőlapját." A kis képen pedig egy kéz tart egy nyomtatófejet, a tartó előtt... -
afterburner_
őstag
válasz
fuzesseryr #3764 üzenetére
eleve a canon fejeket kár tisztítani ultrahangos mosóban. megfelelő hőmérsékletű víz kell hozzá, mivel a fotó színek vízbázisú festékkel működnek, sokak alkoholban áztatják még de semmi értelme az alkoholnak, ez kb olyan mintha olajat vízzel próbálnánk levakarni akár egy edényről.
a csíkozás is lehet több okból,
-fizikai sérülés is a fejen (pl fekete folt) , ezt soha nem fogja semmi helyrehozni,
-lehet csíkozás amit elektronikai gond okoz, ez általában szabályos, zebra csíkos, vagy egyszerűen a ellenőrző csík pontosan fele van fele nincs, szintén kuka a fej
-ha csak hajszálvékonyak a csíkok (még ha kevés is de van ), vagy össze-vissza csíkos az ellenőrzőnyomat, akkor ezt lehet javítani, de ehhez kell a megfelelő hőmérsékletű víz + 30-120 perc áztatás is akár.
tisztogatásnál sokan azt elfelejtik hogy a nyák mögött van egy ic, és ha oda víz kerül, kiszárítani lehetetlen, főleg akkor ragad ott meg a víz ha csap alá, vagy elmerülve van a fej tisztítva, ezt követően a fejet visszarakva sok esetben szép kis tűzijáték kíséretében elszáll a fej , vele együtt a nyomtató is
a fejnek csak a fúvókarészét szabad mosogatni, a zöld nyáktól lefelé szabad csak víznek érnie, vagy még a mikroszűrőket szabad tisztítani, hogy a zöld nyák mögé nehogy víz kerüljön. illetve a szalagkábel ragasztását sem szabad érnie forró víznek, nehogy elengedje a ragasztás, mert a víz megint zárlatot okozhat.
a tintagyűjtő tartály ha egyszer megtelik semmi gond, 2-3-szor ki lehet ütni egy canon nyomtatónál. és a szivacs akkor kezd túltelítődni.
és még valami, újabban sok helyen találkozok nyomtató javítással, csak ezeknek az embereknek a nagy többsége , vagy csak azért vállalja hogy a nyomtatóból a fejet kicserélje egy rosszabbra (ha otthagyjuk valahol a nyomtatónkat , mindenképpen írjuk fel a fej számát!! patrontöltésnél is, ha a fej rajta van a patronon ), vagy mert próba alapon hátha rendbe jön, mert sok esetben elég a fej légtelenítése is, ha már komolyabb tisztítás kell a fejnek akkor szerintem a 90%-uknak feladja a leckét
-
fuzesseryr
csendes tag
Elmentem Nyirbátor tescoba ott van egy tintaptronos bolt. elmagyaráztam hogy a 4300 as canon egy picit csikoz. azt mondták hogy vigyem be a fejet hozzájuk és majd ők megrezegtetik valami ultrahangos izével.Na én bevittem az egész nyomtatómat.nem az volt ott aki ezt mondta , hanem a kollégája. Elmondtam neki hogy mit mondott a kollega és nyomtattunk vele párat hogy láthassa hogy mi a hiba
. Csak egy picit csikozott. boritonak még jó volt . fotora, is is. na mindegy. kivette a fejet és ugy ahogy van elkezdte rezegtetni. de egy piszkos kis tartályba. a barom. na ok. visszatette a fejet, és ugy elba...ta hogy nem jött a fekete meg a piros, egyáltalán. fejtisztitás kb 10 szer aztán vissza a rezegtetőbe aztán megint tisztitás, már festék nélül, mivel fifogyott, mondtam a baromnak hogy kéne tinta bele mert igy még egy fejtisztitás és bachatjuk az egész nyomtatót, na ok. tett bele uj patronokat. ugyan az a mese. csikoz mint állat, piros , fekete szin semmi, aztán még ők voltak felháborodvahogy az már fejhibás volt. Ja és a végére a tintagyüjtő tartály is megtelt. ugyhogy kampec neki. ennyit a nyirbátori Tesco-ban lévő fiukrol. pancserek, amatőrök, stb. nem volt mit csináljak, hazahoztam, hátha én othon meg tudom csinálni. de tévedtem. semmit nem tudok vele csinálni.Ti szerintetek most mit csináljak? Vigyem vissza nekik? -
Lac99
tag
válasz
afterburner_ #3762 üzenetére
Először is köszönöm! :-)
Másodszor: ezt magyarul el tudod nekem magyarázni privátban? :-D Nekem már az is probléma, hogyan is kerül ki a fej a nyomtatóból? :-) A többiből a cső, szivacsdarab és patron szavakon kívül mást nem nagyon értek... Tudom, hülye jogász, de ez van. :-) -
afterburner_
őstag
lehet levegős a fej, érdemes ilyenkor légteleníteni folyadékkal. így mondjuk a lényeg hogy a szűrőt nem szabad benyomni, a képen a fejen több szűrő is be van nyomva, ezért kell a légtelenítést csővel végezni
legtöbb esetben ez segít, ha a szűrő van benyomódva akkor szivacsdarabbal meg lehet emelni, hogy a szívócsonk a patron szivacsához érjen.
-
Lac99
tag
Sziasztok!
Bár IP5200-as a nyomtató, hátha itt is tudtok rá válaszolni, jobb topikot nem találtam. Használtan került hozzám pár hónapja, nemrégiben elkezdtem benne patronokat cserélgetni, de működött normálisan. Ma viszont nyomtattam volna egy borítót, kb. a felénél elment a kék belőle. Sebaj, fejtisztítás, ellenőrző nyomtatás, minden szín rendben, mehet a nyomtatás. Most a harmadánál tűnt el a kék... Fejtisztítás, ellenőrző nyomtatás, minden rendben. Újabb próba. Megint kb. a harmadánál eltűnt a kék. Procedúra ismét, csak agresszív fejtisztítással. Ugyanez. Kicseréltem a kék patront, a másikkal megint ezt csinálja: az elején jó, aztán mintha elvágnák. Mi lehet a baj, mit lehetne vele csinálni? Hozzáteszem, a világoskék árnyalatok megvannak, de a sötétek teljesen hiányoznak. -
|AP|
veterán
Van egy IP4200-am. Kb egy évig a polcon pihent, nem volt rá szükség. Most megpróbáltam beizzítani és persze a fúvókaellenőrző nyomat az értékelhetetlen... kék egyáltalán nincs, a többi szín is szörnyen csíkos. Meg lehet ezt még menteni valahogy, vagy teljesen esélytelen?
Egy fej áztatást-mosást azért meg lehet próbálni?
-
ludla
őstag
CD, DVD nyomtatásra melyik a leggazdaságosabb nyomtató, és árban is olcsó?
-
felho24
csendes tag
válasz
afterburner_ #3756 üzenetére
Szia!
Ha fúvókát tisztítok vagy fejet igazíttatok akkor az ellenőrző minta tökéletes.
A fotó nyomtatásnál van gond de mindegy már elvileg van rá vevő. -
felho24
csendes tag
válasz
afterburner_ #3754 üzenetére
Itt tuti driver probléma lessz!
XP-n tökéletes win7-en nagy kalap fosószilva!!
-
afterburner_
őstag
válasz
felho24 #3752 üzenetére
szürkeárnyalatos nyomtatás és normál papírtípus? ekkor nem szabadna sárgát, magentát, cyánt kevernie a képbe én úgy tudom, csak pigment feketét használja
ha fotó papírtípust használsz ott viszont a szürkeárnyalatosba kever színeket mivel ott ami nem fekete, hanem szürke , azt a 3 színből keveri.
a tintaszintet csak akkor tudod kilőni ha a chip szintjelzése 0, és akkor kínálja fel.
-
felho24
csendes tag
Közben friss fejlemények!
Másik tiptopomon winxpé van raktam rá drivert telepítettem a nyomtatót és VIOLA szép FF kép. 1750 ért vettem 1 jó ip4200-est. Meg 1750 ért egy rosszat jó nyomtatófejjel.
Holnap meg nekiugrok és megnézem hátha javítható a panel.
Összegezve ha mindent számolok 3500 (nyomtatók)+ 2500(tinta chip nélkül)= 6000 Ft-ért van 1 jó nyomtatóm amire semmi szükségem!!
Már csak a tintaszint mérését kell kikapcsolni valahogy és megvan a kicsi boldogságom! -
felho24
csendes tag
válasz
afterburner_ #3751 üzenetére
A fej maga jó bár nem tökéletes de ezt arra fognám hogy rég nem használták.
A tintaszint mérést hol kell kikapcsolni?
Jah és szürke nyomtatásnál nagyon tréé a kép szinte nincs is csak halvány sárga de ha olyan képet nyomtatok amiben erősen dominál a fekete mint pl.: ultrahang kép ott egész korrekt.
Jah és ha fejet tisztítok a nyomtatómenüben ott szépen rajzolja a rácsot és az alsó fekete csíkot meg persze a sárgát mert ez a három patron van tele.
Tehát a nagy fekete a kis fekete és a sárga a többi üres.
Sajnálom hogy nem lehet képet felrakni látnád miről beszélek.
Vagy driver gond lehet? Mert nem telepítettem csak hagytam hogy a win7 alapból felismerje és használja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Vicces képek
- Elindult a Splitgate 2 nyílt bétája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon! 500.000 Ft egyben az egész 18 mill. helyett
- Cipherlab CL1500P vonalkód olvasó állvánnyal
- Hibátlan nyugta és blokk nyomtató USB-s Android iOS Win Linux Mac kompatibilis eladó olcsón
- Gyári és utángyártott TONEREK (DELL, HP, Samsung, Xerox, Kyocera)
- HP LaserJet 3020 többfunkciós nyomtató
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest