Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• csibe1

addikt

válasz Szellem. #9883 üzenetére

Nekem akkor lett tele a hócipőm amikor az egyik szezonban a Prestige szintem az 50-et is nagy nehezen érte el.
    Előző szezonban meg a 200 is meg lett, gond nélkül. :W
    Utána kezdtem el töprengeni, hogy most akkor mi a fene is van úgy egyáltalán. :F
    Azóta be se léptem a Warzone részébe a játékba, a legújabbat már meg se vettem; (az előzőt se, mert a Vanguard szerintem gagyi lett) egyrészt emiatt, de a a többi szemétkedés se jött be a kiadó részéről.
    Az új MW is annyira lett reklámozva, mert MW!!!!, aztán attól se estem hasra.
    Kipróbáltam, de nem jött be; látszott rajta, hogy nagyon béta, hiába lett itt a topikban is ajnározva. :(
    Az MW2019-hez képest nálam sehol se volt; azt vettem észre, hogy ez itt is igaz:
    a hamar munka az sose jó.
    Nem tudom mi lesz ezzel a sorozattal, de nálam elindult a lejtőn az MW2019 után. Nem tudom miért nem lehet legalább azt a szintet megtartani? :F
    Sajnos amíg van a rakat nyugati tinédzser akit anyuci szponzorál addig mindig lesz vásárló, és ezáltal bevétel.
    A skines biznisz évi 2-300 millió dolláros bevételéről nem is beszélve.
    (élen a dudorodós nadrágú, macskafüles, nem idén barnult csókával ;] :D )
    (ami szerintem már korhatáros, és okádék kategória)
    A csíter programok is szép pénzt hoznak; a kérdés, hogy kinek? Benne van a kiadó is? :F
    Tényleg jó lenne valami változás.
    A Microsoft talán rendet rak, ha sikerül megvenni céget; de ebben se bízok túlzottan.

Új hozzászólás Aktív témák