Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
válasz
Szellem. #9883 üzenetére
Nekem akkor lett tele a hócipőm amikor az egyik szezonban a Prestige szintem az 50-et is nagy nehezen érte el.
Előző szezonban meg a 200 is meg lett, gond nélkül.
Utána kezdtem el töprengeni, hogy most akkor mi a fene is van úgy egyáltalán.
Azóta be se léptem a Warzone részébe a játékba, a legújabbat már meg se vettem; (az előzőt se, mert a Vanguard szerintem gagyi lett) egyrészt emiatt, de a a többi szemétkedés se jött be a kiadó részéről.
Az új MW is annyira lett reklámozva, mert MW!!!!, aztán attól se estem hasra.
Kipróbáltam, de nem jött be; látszott rajta, hogy nagyon béta, hiába lett itt a topikban is ajnározva.
Az MW2019-hez képest nálam sehol se volt; azt vettem észre, hogy ez itt is igaz:
a hamar munka az sose jó.
Nem tudom mi lesz ezzel a sorozattal, de nálam elindult a lejtőn az MW2019 után. Nem tudom miért nem lehet legalább azt a szintet megtartani?
Sajnos amíg van a rakat nyugati tinédzser akit anyuci szponzorál addig mindig lesz vásárló, és ezáltal bevétel.
A skines biznisz évi 2-300 millió dolláros bevételéről nem is beszélve.
(élen a dudorodós nadrágú, macskafüles, nem idén barnult csókával)
(ami szerintem már korhatáros, és okádék kategória)
A csíter programok is szép pénzt hoznak; a kérdés, hogy kinek? Benne van a kiadó is?
Tényleg jó lenne valami változás.
A Microsoft talán rendet rak, ha sikerül megvenni céget; de ebben se bízok túlzottan.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Dell Latitude 7400, 14" FHD , I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- iBasso DX180 DAP eladó!
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Egyedi ékszerdobozka
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest