Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Szellem. #8383 üzenetére

Én is vettem egy PS5-t + hozzá egy DualSense Edge kontrollert hogy könnyebben menjen az átállás billentyűzetről, no nem teljesen a csalók miatt (mondjuk de, csak egy másik játék miatt, mert GTA Online-nal is játszom és az ugye élvezhetetlen PC-n mert mindenki csal, godmode, végtelen pénz, ketrecbe zárnak, kidobnak a szerverről meg ilyenek :D ), de sokkal egyszerűbb a játék vele, nem baszogat ki mindenféle indokkal, nem crashel, nincs driver baszakodás, konzolra könnyebben tudnak optimalizálni dolgokat hiszen egy fix hardver van. Fura módon azt a +100 FPS-t nem nagyon hiányolom amit a PC-m hozott multiban, lehet a kontroller miatt (egérrel én rángatóztam össze vissza, kellett a sok FPS), de nagyon “folyamatos” az egész így 120 FPS-sel is, lehet azért nem tűnik fel az fps hiány mert kontrollerrel sokkal lassabban játszom még, nem tudom.

Egy kis plusz: PlayStation előfizetés mellé kapsz bónuszokat (nem mondom hogy ingyen tárgyakat hiszen végülis fizet érte az ember), legutóbb egy skint kaptam meg blueprintet talán, aztán vannak még XP bónuszok (ha a szintén PS-es barátoddal játszol akkor +25% XP, a következő héten egy nappal korábban kezdődik a duplaXP hétvége a PS usereknek, stb.

A nagy plusz meg a crossplay off ugye, csak PS-es emberekkel és emberek ellen játszol, és én a PS-en töltött 150 szintem alatt MnK játékossal nem is találkoztam, csak a kontroller, szóval az sincs hogy elpicsáznak billentyűzetről a PS userek (lehet input based, vagy csak ilyen kevés az MnK játékos?)

Nem akarok rábeszélni senkit sem, de konkrétan egy hátrányt sem tudnék mondani, annyi hogy idő beletanulni a kontrollerbe.

Új hozzászólás Aktív témák