-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
válasz
CptAdamica #1634 üzenetére
(Kicsit más volt az, mint véleménykülönbség, de nem ennél mélyebben a téma már tényleg abszolút nem ide tartozik.)
Megcáfolták előtted elegen, azt hiszem, de ha ettől békésebb a lelked, akkor kimondom én is: egyáltalán nem csinált nálam az aim assist olyat, mint amilyet az általad megosztott linkeken látni lehet. Értem én, hogy sokan rá vagytok kattanva ezekre az influenszerekre és megmondóemberekre, de ahogy a média számos területén, így itt is érdemes ellenőrizni a látottak valóságalapját, és megkérdőjelezni azt, ha valami nincs rendben - hiszen ezek a jóemberek is kattintásból, a kattintások révén pedig pénzből élnek, és érdekük a parasztvakítás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest