Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
válasz
nutella1 #10978 üzenetére
Igen, ezért írtam, hogy tartok is tőle. Ebbe a részbe amit átemeltek (pl Afhgan), az pont nem jó semmire, azon kívül, hogy ha egy Invasion vagy GW meccsen épp arra jár az ember, akkor van némi nosztalgiafaktor. És a fentebb említett Scrapyard pálya is jó példa, hogy nem feltétlenül pozitív, ha "felújítanak" egy pályát. Jó lett, jó lett, de érezhető volt a különbség. Viszont a Rust pályát egész jól eltalálták a 2019 -ben is. Mindenesetre én reménnyel várom, ha tényleg minden pálya visszaköszön, akkor legalább lesz egy jó kezdőcsomagunk (bár simán kinézem azt is, hogy majd csak apránként, Season -onként adagolják a felét...)
Más: Tegnap felloldottam az új fegyókat - erre a BP token bankban megjelent egy token. Azt mire lehet használni, ha a BP -ban már minden fel van oldva?
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer nitro 5 gamer laptop
- Eladó Lenovo Y720 Cube kompakt gamer PC: i5 7400, 16GB RAM, GTX 1070, 512GB SSD
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD