Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Linem
senior tag
válasz
Acheron #10948 üzenetére
Nincs rá pénzem.
Egyébként félreértettél valamit, mert én nem írtam ilyet, hogy fájna nekem valami, vagy zavarna. Bár nevetve válaszoltam az érintettnek, és ő nem is vette komolyan, de te kicsit magadra vetted. Nem kellett volna. Tőlem azt írtok, amit akartok. Hiszen ez csak egy fórum. Ha feljövök teszteket nézni, cikkeket olvasni, hirdetéseket böngészni, olyankor beleolvasok az utolsó hozzászólásokba, de csak ennyi. A negatív vélemény is vélemény. Főleg, hogy én sem vagyok teljesen elégedett a játékkal. Ettől még humorból néha szembesíthetem a legnagyobb COD függőket, hogy soha nem fognak szabadulni a szériától, akármennyire is bajuk van vele.Itt lesznek minden évben, ha akarnak, ha nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer nitro 5 gamer laptop
- Eladó Lenovo Y720 Cube kompakt gamer PC: i5 7400, 16GB RAM, GTX 1070, 512GB SSD
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!