Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
LackoMester #7853 üzenetére
Már játszható a Crysis 2 Multiplayer demo
-
boogie84
veterán
válasz
LackoMester #7853 üzenetére
+1
Alig várom, de sajna addigra nem lesz még Sandy-m
-
BigStraw
senior tag
válasz
LackoMester #7851 üzenetére
Jaja nekem is dettó ugyanez
MW2-nél alig használja ki a karit itt BO-nál meg 90% felett
-
F e Z o
veterán
válasz
LackoMester #7851 üzenetére
Sztem a driver és az afterburner is jól müxik, egyszerűen a bo ilyen, hogy ennyire izzaszt még egy ati csúcskarit is.
-
szepsy
senior tag
válasz
LackoMester #4153 üzenetére
OFF
Mi az a HUD? -
Black Dragon
addikt
válasz
LackoMester #4151 üzenetére
Hát tényleg vannak ilyenek, engem legfőbbképpen azért csalóznak, mert tudom használni a HUD-ot, amikor UAV van, meg anélkül is. És emiatt csalóznak le, hogy tudom merre vannak, hát persze, hogy tudom, ottvan az HUD, azt mutatja.
Már csak azt nem tudom miért engem okolnak azért, mert ennyire sík hülyék, hogy még azt sem tudják használni?
-
F e Z o
veterán
válasz
LackoMester #4078 üzenetére
Én is csak csatlakozni tudok a véleményedhez, teljesen megérdemli az ember, ha csal, bannolják is. Én személy szerint nagyon örülök neki. Szivtam már eleget cheaterek ellen.
#4099 Winne : Ráadásul én úgy vagyok vele, hogy egy jobb csapattól kikapni se szégyen.
-
SzlobiG
félisten
válasz
LackoMester #4078 üzenetére
Ezzel elárulta magát, hogy most is csalt ebbe 100%-ig biztos vagyok.
Végre látni hogy dolgozik a VAC.
-
Winne
nagyúr
válasz
LackoMester #4066 üzenetére
Neeem, már csak grannyt töltök.
Amúgy sztem az amcsi letöltési régió miatt volt.
-
Winne
nagyúr
válasz
LackoMester #4062 üzenetére
Én voltam fennt 900-as pinggel is, nem dobott ki.
-
boogie84
veterán
válasz
LackoMester #3988 üzenetére
Nem vagy pipa h ennyire elqrták a játékot, és atomerőművön is akad? Azt mondom ha MW2 motorral adták volna ki, laggmentes és akadás mentes játékot kaptunk volna, és azt is jobban megértettem volna h nem sokat fejlesztettek.. de ez vmi nagyon nagy értelmetlenség számomra. Vajon hányan vették meg / hány embernek akad (akinek erős gépe van) / hány ember bánta meg h megvette / hány ember próbálja megválaszolni h mi a gáz / hány ember próbálja megoldani?
-
Winne
nagyúr
válasz
LackoMester #3831 üzenetére
Gyere csak kicsi puding, elhúzom a nótádat!
-
csigacska
tag
válasz
LackoMester #3770 üzenetére
Nálam pont a javítások előtt volt játszható, a javítás óta vicc... Ma is próbáltam egy kicsit játszani és brutálisan szaggatott, vsync on/off sem segített. Remélem 1x kijavítják rendesen
, és akkor kapunk egy igazán jó játékot.
-
Winne
nagyúr
válasz
LackoMester #3762 üzenetére
Nem, mint írtam pénteken.
-
Winne
nagyúr
válasz
LackoMester #3758 üzenetére
Nem voltam ráizgulva, mert sok sarat dobtatok rá, és Fezo tegnap kérdezte, hogy nem nézem-e meg pénteken, mert melóban lesz egész nap.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
LackoMester #3704 üzenetére
Mi ez az új nickkép ?Megkaptad a doktori diplomát és váltottál ?
-
believil
tag
válasz
LackoMester #3696 üzenetére
Az lenne szép, ha nálad nem futna rendesen.... i7+ 6giga ram+stb...
(#3703) polonic : Na igen! Ebből a kommentből (is) lehet látni, hogy a játéknak alapvetően nincs "nagy" igénye, de az optimalizálatlansága az iszonyatos. Ennek a játéknak 2 giga rammal simán, és röccenésmentesen kellene futni... ehhez képes nálam 4 giga rammal is szaggat.
-
Hardtech
aktív tag
válasz
mondjuk azer az erdekes lene ha a te gepeden nem menne mivel csak a videokartya meg a proci DURVAN 200 ezer ft na de m1 sztem is van valami köze a ramokhoz mert a legtöbben 4 giga rammal panaszkodnak nekem 6 van és gyengébb proci es mégis megy rendesen
-
hmiki28
tag
válasz
LackoMester #3699 üzenetére
single és a multi is szaggat.Igazábol más játékkal nincs gondom cod6,dirt2,grid,battlefield bc2.Ezek mind mennek rendesen,csak ez szivat.Remélem nem hardver hiba
-
hmiki28
tag
válasz
4 magos proci,4 gb ram,gtx 460 és szaggat mint állat.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
LackoMester #3590 üzenetére
Nyugalom van még egy csomó szerver.Szombattól indúl az FGJM klán BO szervere.Onnan biztos nem tíltunk ki.Admin biztos lesz mindíg .
-
Winne
nagyúr
válasz
Én is kitiltanálak az tuti! Immortal wh és aim bob vagy.
-
Kanczy
veterán
válasz
Én is találkoztam kettővel a mai nap során, pedig nem játszottam sokat
-
F e Z o
veterán
válasz
LackoMester #3011 üzenetére
A mai reggel is laggmentes volt, gyorsan fel is léptem 1p-ben 34-ről 40-re.
Azért jöhetne az a megigért patch. -
polonic
félisten
válasz
LackoMester #3011 üzenetére
Akkor hatásos volt a szerver oldali patch.
-
Winne
nagyúr
válasz
LackoMester #2887 üzenetére
Zsírfeka.
-
boogie84
veterán
válasz
LackoMester #2881 üzenetére
Egyetértek. Vannak olyan pályák amik nagyon szépen ki vannak dolgozva, viszont vannak amik egészen egyszerűek. Nem értem. Lehetséges h kifutottak volna a határidőből ha rendes textúrákkal készült volna el a játék?
Hangok: Mindenre hangtompító!+ Azt sem ártott volna átgondolni h a hóban miért csilingel a töltényhüvely
-
Winne
nagyúr
válasz
LackoMester #2881 üzenetére
Hát egészen rondának tűnik nekem a graf is, a hangok meg kritikán aluliak, de majd kölcsönadod az accod és kipróbálom.
-
Winne
nagyúr
válasz
LackoMester #2866 üzenetére
Akinek van szeme, az látja.
-
medvezsolt
senior tag
válasz
LackoMester #2787 üzenetére
egy ilyen kalberű gépen akad? Hát valami nálad nagyon félre van állítva. Nézd meg az én konfigom. Egy darab akadás nincs sehol. Csak nagyritkán.
-
tomic
addikt
válasz
Próbálj német szervereket!
Nekem semmi bajom 2 napja már.
Előtte én is ki voltam , de most már itt rendben van. -
Winne
nagyúr
válasz
Mi a baj Lackó?
-
jozefgucci1
addikt
válasz
LackoMester #2696 üzenetére
Igen ez a gond , hogy ha kifogsz egy jó szerót és pl elmented és netalán felmennél másnap akkor a leggtöbbször már szar a ping rajta.Valamit javítani kellene , mert elmegy a kedvem a játéktól így.Nálam van -volt nem egyszer hogy a legg miatt nem lőttem le valakit .Annyi a tetszetős , hogy új mapok , nincsenek csalók azaz én még egyel sem találkoztam.Viszont ez a vásárlós f@szság ez nem teszik .Az MW2-ben megszokott rendszer jobb volt ,izgalmasabb .Itt anyi lovém van hogy nem tudom mire költeni .
-
front3r
őstag
válasz
LackoMester #2696 üzenetére
Azért a hétvégén én annyira lagos szerverrel nem találkoztam. Amúgy még vannak akadások, de nem az miatt szoktam meghalni általában.
-
dokee78
félisten
válasz
LackoMester #1649 üzenetére
Hát irigyellek.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
LackoMester #2113 üzenetére
A lehet nekem kevés , ígéretet karok
-
F e Z o
veterán
válasz
LackoMester #1913 üzenetére
Sajna túlságosan is "erősek" lettek a HC szerók, egy kis hamas-szal ugyanolyan jó vagy távolról, mint mondjuk egy enfield-del, a csipát már nem is emlitem.
Idáig nem találtam olyan HC HQ szerót, melyben lehet csapatot váltani, igy amikor felmegyünk pár haverral, általában mindig egymás ellen toljuk, igy pedig nincs csapatmunka. Remélem, azért létezik olyan szeró, ahol lehet csapatot váltani.
-
ViTaZi
aktív tag
válasz
LackoMester #1886 üzenetére
+1 A "Black Ops-ról szól"
nanus:
Ha teljesen egyforma esélyekkel akarsz játszani akkor xbox360 vagy ps3-at ajánlom
-
nanus
senior tag
válasz
LackoMester #1856 üzenetére
Ipontol jött a mail -rendelést törölték mert jelenleg nincs raktáron......
ha lesz meg sza..rok onnan rendelni ujra
gyerek mit szól /
/nem tom ,vigasztalja maradt 10K-ja
-
nanus
senior tag
válasz
LackoMester #1583 üzenetére
-
knbs
senior tag
válasz
LackoMester #1583 üzenetére
Nalam is 4 mag van (I7 920), nalam full beallitason(1920x1200) is tokeletesen fut a single, multit meg nem probaltam.
Meg varok biztos par hetet a jatek megrendelesevel,aztan kiderul lesz e javulas... -
jozefgucci1
addikt
válasz
LackoMester #1587 üzenetére
Gyere legalább kidumáljuk a dolgot és nem a hajunkat tépjük ki az idegtől .
Csináltunk BO szobát is ( de minek ?) szóval ott leszek-szünk.
Radi8tor 1 írd már meg hogy működik e a dolog ?
-
menalcas
őstag
válasz
LackoMester #1539 üzenetére
Hm ezek szerint újra van consol? Még egy jó pont, max fps állítható vagy maradt fixen és ha fix akkor 90 vagy más ?
Vagy csak config fálj még mindig -
Winne
nagyúr
válasz
LackoMester #1499 üzenetére
Feljöhettél volna ts-en a felső szobába, beszélni tudtunk volna közben. Végig is toltad a single-t?
-
kovsol
titán
válasz
LackoMester #1202 üzenetére
az mv1-2 6600GT minimuja legalább reális volt, mert én HD3470 el játszom és megy rendesen tényleg
azért nagyságrenddel erősebb VGA kell neki minimumra is és az optimális gépekkel is gond van -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
LackoMester #1207 üzenetére
WIN7 64bit
-
CUskater
tag
válasz
LackoMester #1202 üzenetére
Lásd: [link]
Különben sejtettem hogy ez lesz a vége -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
LackoMester #1178 üzenetére
Szaggat. De nem a VGA miatt. FPS felmegy akár 120-ra is (FullHDben minden opció maxon-extrán)
-
boogie84
veterán
válasz
LackoMester #1178 üzenetére
E8500+4890 és nálam is szaggat a single. 10.10.
Multi meg olyan h ha belaggolok akk esik az fps is
Még nem tökéletes úgy érzem -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
LackoMester #1159 üzenetére
1440x900, 512MB ATI 4830 700/1000 orajeleken, Athlon II x3 440 - Phenom II X4 945-re oldva és 3300MHz-re huzva + 4G RAM... csak el fog futni.
mod: havercsajos most irt, mar fel van telepitve.
(pest
)
-
goodluck
tag
válasz
LackoMester #1122 üzenetére
Én meg csak szimplán ráq...am. Várom a futárt, de időm lehet nem lesz kipróbálni, pedig ma meg holnap szabin vagyok. A múlt7en rendeltem procit az új konfigba, de persze csak pénteken jön meg. A mostani gépemet meg ma du. 4.-kor viszi az új gazdija.....
-
menalcas
őstag
válasz
LackoMester #1102 üzenetére
Király, bár nincs annyi .45-ös töltényem amit nem szégyelnék rálőni
-
menalcas
őstag
válasz
LackoMester #1095 üzenetére
"SP-t tolom " ez kicsit félreérthető, mondjuk nem gáz.... annyira
-
menalcas
őstag
válasz
LackoMester #1087 üzenetére
Hát én erre várok a cod4 befejezése óta modolható játék, illetve saját szeró
-
Winne
nagyúr
válasz
LackoMester #1050 üzenetére
Én nem vennék rá mérget, de majd meglátjuk, hogy mi lesz.
Először mindenképpen megnézem, hogy milyenek a visszajelzések itt.
@(#1052) Lorenzo9: a frissítésnek inkább örülj, mert abból látszik, hogy a legyártás ideje óta már cseréltek ki hibás részeket.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
LackoMester #933 üzenetére
Főnök !? Csak próbálom szervezni az embereket ennyi. Mindenki ugyan annyit ad bele , így ugyan olyan jogokkal fog bírni. Már nem vagyunk gyerekek , senkinek nem hiányzik a hatalmi harc . A lényeg ,hogy egy jó "játszóteret akarunk csinálni ahhol mi is jól éreznénk magunkat külsősként.A csapat jó lesz szerintem.Mindenki 25 év felett van szal nem lesz idegbeteg kickelgetés.Kivárunk , hogy milyen lesz maga a játék és azon belül is a modok.A szerver támogatásáról sem tudunk semmit még , szóval sok a kérdőjel .Tegnap este ezekről beszélgettünk Lackoval.Az egyetértés megvan már csak a játéknak kellene hozni az elvárásokat.Amennyiben megfelel az igényeknek akkor nagy durranás lesz és lesz szeró is.Sokan bíznak a fejlesztőkben és remélem nem lesz pofáraesés. Amint van valami akkor persze beírjuk ide is.
-
Balika23hun
aktív tag
válasz
LackoMester #930 üzenetére
Az jó lesz, a bc2-es PH szeróval is meg voltam elégedve, remélem itt is ugyanolyan jó lesz az admin gárda.TS3 lesz a szeróhoz?
-
Corpuscle
őstag
válasz
LackoMester #930 üzenetére
Van fejlemény az ügyben?
-
Motaba78
addikt
válasz
LackoMester #711 üzenetére
nekem is jön az eredeti, ezt úgy kell felfogni, mint kiadott tesztverziót a megjelenésig
-
Motaba78
addikt
válasz
LackoMester #708 üzenetére
de már van hozzá kulcs is
-
jozefgucci1
addikt
válasz
LackoMester #667 üzenetére
Szerencsés ember vagy .Nálunk a számítógép úgy van kezelve mintha vmi nagyon rossz dolog lenne .Már 7 éve nem tudom elfogadtatni otthol , hogy ez a hobbim .Pedig nem ülök ott állandóan , nade ez nagyon off .Gomdolkodom ,hogy írok egy blogbejegyzést erről.
A "Hogyan viszonyúl a párunk a számítógéphez " címszóval.
-
boogie84
veterán
válasz
LackoMester #574 üzenetére
Gondolom ti is észrevettétek h mostanság qrva szar az iwnet és a steam is. Sajnos rosszindulatú a gondolatom, miszerint direkt szarakodik az MW2, h vedd meg a másik játékot!
-
jozefgucci1
addikt
válasz
LackoMester #604 üzenetére
Szintúgy .A legutolsó Cod amit végigtoltam SP-ben az a kettő volt. Cod4-ben az első mapig játszotta Cod5-ben szintén és az MW2-nél kb a közepéig mentem.Nem azért mert rosszak lennének hanem mert , számomra ez a játék a multiról szól az azon belüli közösségről.Este ha a család alszik játszom egy pár órát klántársakkal ,PH-s arcokkal , így nálam a játék ebben ki is merül.Nincs időm és energiám többet játszani .
-
balazs_pro
tag
válasz
LackoMester #588 üzenetére
Valóban nem, de ha nem vagy admin, hiába veszed észre, csak anyázhatsz magadban
MW-s szerveradminos időszakom 50%-a csak specből álltmaradékban toltam is kicsit.
-
bognar110
őstag
válasz
LackoMester #581 üzenetére
NA majd nyomjuk jó lenne ph szeró.
-
bognar110
őstag
válasz
LackoMester #574 üzenetére
Biztos hogy nem olyan lessz,dedikált szerveres lessz.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
LackoMester #360 üzenetére
Sephi kolega a múltkor lemondott róla úgy emlékszem.Pedig jó lenne egy szerver már az elején.
-
F e Z o
veterán
válasz
LackoMester #255 üzenetére
Már próbáltam, de a képen lévő kódot be kellene irni, hogy elküldhessem a levelet. De kép az nincs, sztem felejtős az az oldal.
-
F e Z o
veterán
válasz
LackoMester #227 üzenetére
A szinkronizációs robottal meggyűlik a bajom, online ID-t nem tudom, honnan olvassam ki.
-
Doki16
addikt
válasz
LackoMester #191 üzenetére
Szerintem ne szaladjunk elore ennyire, meg a jatek se jelent meg. Raerunk kesobb felallitani meg a szabalyzatot.
-
boogie84
veterán
válasz
LackoMester #156 üzenetére
Szabályokra mire gondoltatok? Mert pl én a GL-t nem igazán csipázom. Igaz h a játék része, de pl egy újraéledős HQ-nál, mint pl az MW2-ben van egyszerűen kikészít.
Többiek milyen szabályokra gondoltak?
-
Motaba78
addikt
válasz
LackoMester #177 üzenetére
a stabilságról csak annyit tudok, mindig amikor haverokkal nyomjuk a játékokat skype konfi van és nem volt gond a stabilitással.
(játékok pl: cod4, cod5, LOTR- BFME 2, grid)ts-t még soha nem használtam
, ettől függetlenül ha segítetek beállítani akkor mehet
-
@rglaaf
veterán
válasz
LackoMester #171 üzenetére
Ismered a közmondást? Közös szervernek túrós a slotja
-
ViTaZi
aktív tag
válasz
LackoMester #162 üzenetére
Bevallom, én pl. nem szeretnék admin lenni. Inkább legyen 3 admin és azok döntsenek.
És elsőre sokallom a 6 hónapot. Szerintem tartsuk egy próbahónapot, és meglássuk mi sül ki belőle. -
sNORh
addikt
válasz
LackoMester #160 üzenetére
Ez sztem alap dolog
majd minyá fizetünk egy serverért, és csak mezei játékosok leszelünk ott..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Hobby elektronika
- Politika
- TCL LCD és LED TV-k
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladó steelseries arena 9 rgb 5 1 szinte új!!!
- LOGITECH G ASTRO A50 X LIGHTSPEED - FEHÉR
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD+ Intel Iris Xe
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+ /1,5 MILLIÓ/
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Prémium számítógép PC Játékra! I7 12700KF / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Dell Latitude 5300 5310, 5400, 5410, 5420, 5430, 7480, 7490
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest