Új hozzászólás Aktív témák
-
NOD
senior tag
válasz
csigacska #7182 üzenetére
Sokkal jobb volt az IwNet. Ezerszer. Itt is van lagg, német szerverek ugy szarok ahogy vannak. Ott legalább nem volt se teamchange, se kickelgetés bannolgatás mert lelöttem az admint szitu. Nekem mw2-ben vagy 400 órám volt, abban az idöben azthittem hogy annál nincs szarrabb, de van, ez..........
11 kill után néha már nem nyomom be a gunshipet , mert tudom hogy bann lesz, ezen kéne a legtöbb emberkének elgondolkoznia. Vagy akkor irják ki hogy Gunship/Stun/Flashbang/ vagy bármi amit tiltanak is not allowed.........
-
-
-
Rav3n02
senior tag
válasz
csigacska #3184 üzenetére
"Nem várok konkrét választ, de most, hogy a játék megjelent, vannak tervek a mod toollal kapcsolatban? És gratulálunk a játékhoz!
* Köszönjük. A mod tool fejlesztése már elkezdődött. Nincs még értelme túl sokat mondani róla, majd pár patch után.
"Na én akkor nagyon várom azt a pár patchet, saját szerónál nagyon nagy haszna lesz
-
Rav3n02
senior tag
válasz
csigacska #3177 üzenetére
Remélem hétvégére valóban el is készülnek vele és végre tényleg megoldja az összes igazán zavaró problémát, bár nekem már nem sok panaszom van a néha megjelenő laggokat leszámítva, de nagyon sok embernek még parás. Márpedig ha mindenkinek jó és mindenkinek megy f@xán akkor telnek a szerverek és lehet darálni
szóval gyerünk treyarch kapkodjátok magatokat
-
boogie84
veterán
válasz
csigacska #2871 üzenetére
& polonic:
Report! Meccs közben ESC -> Players / Adatlap / Report / Cheat. Egy klikk és már riportolva is van. Biztonság kedvéért meg kell csinálni 5×
Sajnos többet nem tudunk tenni ha nem vagyunk adminok. De lehet h ők sem.
céhá: Használd a játékban lévő videóvágót. Tökéleseten meg lehet nézni az összes ember játékmenetét az összes meccsen. Bár azt hiszem a megosztások közé inkább a dicsekvést szokták tenni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steelseries arena 9 rgb 5 1 szinte új!!!
- LOGITECH G ASTRO A50 X LIGHTSPEED - FEHÉR
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD+ Intel Iris Xe
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+ /1,5 MILLIÓ/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest