Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balika23hun
aktív tag
Az E8xxx szériásoknak (E8500-as procim van) meg akinek még laggol mondom, nemtudom hogy evvel már próbálkoztatok e.Nekem amikor be van kapcsolva a vsync fix 60 fps-em van viszont nuku lagg, ha kikapcsolom akkor az fps felmegy 90-ig is (1680-ban normal-on) de játszhatatlanul laggol, tehát hiába van kisebb fps-em vsync-el a játék mégis jobban fut.
Egy próbát megér! -
Balika23hun
aktív tag
válasz
boogie84 #3604 üzenetére
Nekem szintúgy E8500 van mellé egy 4850 GS, 1680-ban normál beállítással AA és árnyék kikapcsolva.Elvétve van néhány microlagg de azok se lövés közben jönnek elő.A proci nincs tuningolva.
Viszont a fagyással én is küzdök.Játék közben ritkán, inkább a menüben szokott nekem kifagyni.Meg a zombi mód se mükszik annyira.Ha be akarok lépni azt irja ki hogy bla bla server is not available bla bla, nyomok egy exit-et és csak másodszorra tudok belépni és persze mindig végig kell néznem azt az idióta bevágást.Vagy épp host keresés közben dob ki. -
Balika23hun
aktív tag
Vagy ez vagy csak mert simán szartak a PC-s kiadásra.
Na mindegy, végre játszottam jó pár lagg mentes kört, persze a játékot így se tudom teljes pompájában élvezni mivel csak low grafikán nincs szaggatás, amint feljebb veszem a felbontást egyből jön a diavetítés.Szomorú hogy az mw2-vel 1680-ban extrára állítva nem akad (MoH-ban, BC2-ben hasonló beállítással ugyancsak no problem) ezzel meg igen holott semmi nagyon grafikai újítást nem látok.Remélem még csiszolnak rajta. -
Balika23hun
aktív tag
Végigzongoráztam a szervereket, volt mindenféle országbeli de továbbra se találtam rá a ti laggmentes szervereitekre.Vmelyiken nagyon sz@r és vmelyiken kevésbé de olyat még nem találtam amin élvezetesen lehetne játszani.Másik két haver se tud vele játszani normálisan.
Pedig maga a játék nagyon tetszik de ez a diavetítés szerű lagg miatt nem tudom élvezni a gémet.Volt már részem rossz kezdésben multis játéknál (bc2,mw2), azoknál is ríttam hogy mi van már, de ez még annál is rosszabb.
A single-t végigvittem (egy fórumon közzétett megoldásnak hála sikerült legalább azt szaggatás mentessé tennem), ill ott a zombi mód ami csak ritkán laggol be(mondjuk szép is lenne ha szaggatna amikor játszik rajta 4 ember meg pár zombi egy kis pályán). -
Balika23hun
aktív tag
válasz
LackoMester #930 üzenetére
Az jó lesz, a bc2-es PH szeróval is meg voltam elégedve, remélem itt is ugyanolyan jó lesz az admin gárda.TS3 lesz a szeróhoz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yamaha RX-V4A
- Üzleti Laptopok, PC-k, 27% áfás számlával !!! Legjobb árak !!! Ingyen szállítás !!! Mi kell még???
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Legion 5 Pro makulátlan állapotban, dobozában, 14 hó garanciával.
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Quadro FX 570 eladó
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest