- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LamaCube
addikt
válasz
wwenigma #22537 üzenetére
Hát akinek az arcából vissza kellene vennie az éppen te vagy...
A kifogásaid meg egyenlőek a nullával, hogy miért nem tudsz kiállniMi szívesen kiálltunk volna bármikor. Így, hogy nem tudjuk meg soha, ennek a dolognak semmi értelme. Én nem azt írtam, hogy kikaptatok volna, hanem, hogy nem lett volna atomod. Gondolom ez nem vita téma. Kicsit értelmezni kellene a dolgokat. Nem szégyen jobbaktól kikapni, de úgy reagálni egyből "szivesen elpicsaztunk volna titeket," , ahogyan te tetted az nem egy erős jellemre vall. Persze sajnos ezt nem tudjuk meg soha...így 0:0
Ja és gratula, hogy volt erőd újra a nulláról indulni és P10-es lenni
Pl. itt egy jobb eredmény(nem chopper és a többi szarsággal elért), ami csapatmunka volt és nem kemp és az ellenfélnél sem olyan statok vannak, mint a belinkelt videókon. Nuke nem érdekel már, mert semmi újat nem ad .Apropó a nukes videódon [link] , amikor a két szárnyú kapun befutsz és egyből befordulsz és lelövöd füstön keresztül az ellent az nagyon nagy dolog, tanítani lehetne, vaktában füstön át belőni az ellent
A pingekről ne is beszéljünk. Neked 29-35 az ellenek meg 120-191.
Ugye nem gondolod, hogy egyenlőek voltak a feltételek?
Innentől kezdve befejeztem a "kinek az erősebb az apukája" dolgot, ha valami bajod van privit írj, mert a modik nem szeretnek takarítani. -
LamaCube
addikt
válasz
wwenigma #22498 üzenetére
Nem akarok nagyon belevauzni, de a dem egy csapatjáték és totál felesleges a nukera menni.(mondjuk szinte minden módban) Lássuk be az egész egy nagy "szarkemperkedés."
7 killt kell lehozni utána elbújni a többit meg lehozza a killstreak. Írom ezt úgy, hogy én is toltam egy párat. Felőlem csinálhatsz 15 nuket egy kör alatt, de a csapatot nem segíted vele, ha érted mire gondolok. Mondjuk, ha neked a nuke okoz örömet az a te dolgod.Elhiheted ellenünk nem tolnál egyet sem és ezt nem azért írom, mert hú de überprók vagyunk, hanem mindenkinek megvan a maga feladata és 1 percen belül megtalálnánk
Onnantól kezdve, hogy belepiszkálhatsz a cfg-be és ezt ne is tagadd, hogy büntetlenül bele lehet nyúlni nincs miről beszélni. És nekem speciele több kérdésem sincsHányszor írtam itt is, hogy csodát ne várjatok a BO-tól hiszen "tréyék" csinálták.
Cod 5-nél is dettó ez volt -
Trident28
tag
válasz
wwenigma #22485 üzenetére
Bocsi! Nem akarok beleszólni, de ha jól emlékszem Te írtál múltkorában arról, hogy 120 környéki FPS-ed van és leesik 90-re, ha Thermal-t használsz!? Azt ugye tudjuk, hogy a játék alap esetben 90 FPS-t enged(legyen ez tört vagy eredeti). Ebből kiindulva én úgy gondolom, hogy neked bizony picikét bele van turkálva a CFG-be!
Akkor pedig ugye "jobban adja"!
Bocsi, ha tévedek vagy ilyesmi... -
SipiBcs
őstag
válasz
wwenigma #22182 üzenetére
Én alapon ezzel kezelem már fél éve a Win 7-em. Csak óvatosan, mert rendesen szét lehet vele dúrni az OS-t. Egy-két dolgot kell letiltani benne, meg kitisztítani a rendszert és érzékelhető a különbség.
Közben nem értettem, hogy neked hogy hogy nem 91 fps-ed van. Aztán rájöttemVanír: az OS-ed gyorsítani fogja, de csodát ne várj. Nem húzásra van kitalálva a program, hanem a szemetet dobálja ki, illetve a futó alkalmazásokat tilthatod le vele például. Rutinos WIN SZAKEMBEREK nem javasolják az ilyen és ehhez hasonló programok használatát!
-
LamaCube
addikt
válasz
wwenigma #21502 üzenetére
Pont erre a válaszra számítottam...látom megértetted
Akkor leírom egyszerűbben:- Miért jogosít fel az lvl hackre az, hogy eredetivel már más szinten voltál? Ennyi erővel van 95000 killem az eredetiben, de áttérek az alterre és betolom az aimot, hogy ott is meglegyen
Az én szememben csalás az lvl hack is, de persze ez csak a magánvéleményem.
-
LamaCube
addikt
válasz
wwenigma #21499 üzenetére
"level hackot nem tartom csalasnak ha mar az ember egyszer elert valamit. Steamen par prestiget megszereztem, igy termeszetesen alteren sem akartam elolrol kezdeni megint."
Tudom erős lesz a példa, de megpróbálom:
Felépítettél egy házat és egyszer leég. Odalesz mindened. Természetesen a biztosítás nem fedezi a 20%-át sem. Kirabolsz egy bankot, mert mivel már egyszer megvolt mindened, így jogodban áll gyorsan pénzhez jutni...
A te esetedben még rosszabb a helyzet mivel megvan eredetiben a játék...
-
hoffman_
nagyúr
válasz
wwenigma #21242 üzenetére
Na, így számokban kifejezve még borzasztóbb, köszönöm
sephi: Köszi szépen
Nehezen, de megszokható. Nameg sose volt jobb, így kicsit könyebb.
De még ez is jobb a mostaninál, miszerint nem tudok jáccani, f@szom a Supportba. Még mindig lvl1 vagyok, Steam meg cseszik válaszolni
Mrdevil: Én nem félek a BlackOps-tól, várom mint kisgyerek a Jézuskát
-
Polllen
nagyúr
-
tomic
addikt
válasz
wwenigma #20802 üzenetére
Engem kifelejtettél a :Ebbe most itt is elég rendesen beleszaladt a tarsasag, mert gyk. egyedül Te voltal az, aki kiemelt dolgokat amik neccesek lehetnek, mindenki mas csak ravagta hogy aimwhnorecoil. Ez szomoru. Bár ez jellemző ugy mindenhol mindenkire.
De nem haragszom
-
LamaCube
addikt
válasz
wwenigma #20796 üzenetére
És jelen esetben ki a tudatlan
Céhá? Aki azt írta hülyék vagyunk, mert nincs x-boxra csalás? A videón rajta van a válasz.
te? Mert azt állítod, hogy nem csal. Szíved joga.
én? mert azt állítom, hogy nem tiszta a játéka? Szívem joga.Ebben a kérdésben tényleg tudatlan vagyok most, mert nem értelek.
Azért, mert nem tettem fel csalást attól véleményt alkothatok róla és tudhatom is, hogy miként működik. Sajnos van nagyon sok videó a férgeséről és tapasztaltam is az évek során. pl. A gyilkosság egy szörnyű dolog és ahhoz nem kell ölnöm, hogy véleményt mondjak róla. Remélem érthető voltam.
Egy dolgot ne feledj! Te se tudhatod 100%-ban, hogy csalt az akit jelentettél még ha profin vágod a csalások kiszűrését, ami valljuk be az erre kitalált progiknak sem sikerül sajnos.
A baj, hogy vannak ilyen férgek akik megcsinálják a csalásokat és sajnos a nagyobbik baj, hogy sokan használják is. Magyarul, ha sok gyökérrel kevesebb lenne a földön:nekünk sem kellene ilyeneken vitáznunk. -
LamaCube
addikt
válasz
wwenigma #20781 üzenetére
Pollen
Céhá
Szívesen játszanék veletek, persze ha nem alteren tolod te is. Gondolom Wwenigma társa vagy. Lehet , hogy tanulhatnék még valamit
Ugyan, akkor légy szíves magyarázd már el nekem ez micsoda, ha konzolra nincs csalás???
[link]
És légy szíves ezt is magyarázd már el egy ilyen "hülyének" , mint én!
[link]Wwenigma
Az életben nem csaltam és próbaképpen sem tennék fel semmilyen hacket még ha privátban tolja az ember. Ettől függetlenül tisztában vagyok vele, hogy mi mit jelent.Mint írtam 4 évig volt saját szerverem. Igaz a pb sem volt az atyaúristen, de csakis akkor bannoltam, ha a pb-shot bebizonyította, ezért nem értem, hogy te előadod itt a nagy szakértőt és riportolod a "tapasztalatodra" alapozván az embereket az alteren. 100%, hogy akiket jelentettél és bannoltak, hogy csaltak?
Lehet, hogy nem is csaltak csak jól játszottak. Vagy van valami progi ami az ellenőrzést elvégzi és megállapítja, hogy csalt? Vagy netalán ott is ülhetnek olyan irígy noobok, mint én akik csalásnak látják ami nem az és bannolják a szerencsétlent?
Sajnos nem tudták sose megoldani a csaló kérdést és nem is fogják, főleg a cod szériában
Ennek következtében a lanokon vannak az igazi jó játékosok, mert amíg a fotelben ülünk a gép előtt és internetről toljuk bárki lehet jó gamer.Csak egy példa a "Zsoca" (gondolom hallottál róla, codos berkekben is ismert)gyerekről. Nagyon jó játékosnak tartották és senki nem gondolta, hogy csal(WH). Egyszer csak megbukott és a csapattársai is csak tátott szájjal meredtek maguk elé és még sokan mások is.
-
LamaCube
addikt
-
LamaCube
addikt
válasz
wwenigma #20758 üzenetére
Taktikailag nagyon szépen elmondod mit tett. Ki honnan fedezte, ki mire látott rá, kinek mi a feladata. Ez mind szép és jó. Még azt is elhiszem naivan, hogy x-boxon nem lehet csalni. Azt is elismerem, hogy boxon fél méterrel mellé célzol, akkor is beadja, mert a hitbox vagy micsoda eléggé fel van tolva és sokkal könnyebb a találat.
A lényegen mit sem változtat. Szerintem nem tiszta. Szerinted igen. Semelyikünk sem tudja bebizonyítani ezt a dolgot. Legjobb esetben is döntetlen."Hihetetlen mennyire tapasztalatlanok vagytok."
Hááát, majdnem 7 év codozás után amiből 4 év saját szerveren volt ez kicsit durva megfogalmazás ,de ha ez a véleményed, akkor sajnálom.
Részemről a vita lezárva, nehogy valami modi azt gondolja , hogy hsz-t gyűjtök.
-
busman
veterán
-
LamaCube
addikt
válasz
wwenigma #20744 üzenetére
Nem tudom miért veszed a szívedre nem írta rád senki, hogy csíter vagy.
Vártam , hogy kommentelsz arra amiket írtam, hogy nézd meg azokat az időpontokat, de vagy nem is vetted figyelembe vagy nem tudtál rá mit írni.
Vagy tényleg te vagy a videón , hogy most azt írod, hogy hallgatnod kell a noobcheaterezést?
Szerintem mindenki leírta, hogy mi benne a nem tiszta játék. Nekem is az AC a legszembetűnőbb.
-
LamaCube
addikt
válasz
wwenigma #20723 üzenetére
"wh mellett barmilyen gyakorlott kiszurom a felrepillantast, temporal norecoil is eszreveheto jol beallitott aimbotnal is."
Akkor teljesen nem értem miért írod azt, hogy nem csal
Nagyon ajánlom akkor azt a kettő időpontot amit írtam, mert ott az nem véletlen félrepillantás volt. Én is dobok random semtexet, de előtte nem pillantok oda annyira pontosan.Egyébként ez egy végtelen vita. Nem voltunk a srác mellett, amikor játszott, de úgy érzem több érv szól a nem tiszta játéka mellett. Amiket te itt felhozol az csak annyi , hogy "nem csal". Ez nem tud meggyőzni engem. Ettől függetlenül tévedhetek is, de te is.
jatekban erre csak ennyit szoktam irni : "learn playing noob"
Én alapból nem írok semmit a játékosokra. Játék végén max. gg vagy bg.
Feka
Alteriwnetre gondoltam, ha nem így írják , akkor tévedtem.
-
LamaCube
addikt
válasz
wwenigma #20717 üzenetére
Még egy dolog 3:30-tól nézd meg figyelmesen a videót. 2 helyet benéz nem lehet senkit látni és odadob egy semtexet "csak úgy" ami véletlenül megöl 1 embert. Csapattársa a közelében sincs, hogy látná az ellent és bemondaná, hogy az oszlop mögött van..., ha lesz kedvem kikockázom az egész videót biztosan található még pár furcsa dolog, de ha téged ezek sem győznek meg, akkor tényleg én vagyok a paranoiás.
4.46-tól a mozgólépcső tetejénél kinéz. A bejáratnál lelő egy ellent és meglesz a harrier, majd hátrálva szépen rátart a mozgólépcső tetejére és pont felbukkan az ellen.
-
LamaCube
addikt
válasz
wwenigma #20717 üzenetére
És honnan szűröd le, hogy csalt és milyen bizonyítékot tudsz felmutatni?
Bár gondolom akit bannolnak az csinál egy új accountot azt tolja megint.
A többit megértem a társaság az fontos. Mondjuk pár ezer forint manapság nem tétel, de nem turkálok senkinek a pénztárcájában.Busman
-
LamaCube
addikt
válasz
wwenigma #20713 üzenetére
Szerintem itt fejezzük be szerinted tiszta és itt sokak szerint nem.
7 éve multizom a coddal 4 évig volt szerverem is és láttam már jól játszó csalót akiről csak a pb-shoton derült ki, hogy csalt. Persze volt biztosan olyan is aki nem csalt és mégis azt hittem, de a pb nem mutatott semmit, ami persze nem jelentette azt, hogy tisztán játszott.
Sajnos mára már annyira kifinomultak a hackek, hogy simán be lehet őket állítani hogyan öljék meg az ellent, hogy ne legyen feltűnő.
Ezen a videón van pár momentum ami a mérleg nyelvét a rossz irányba lendíti szerintem.
Azzal nekem nincs bajom, hogy alteren tolod. Szíved joga. Csak nem értem, ha van eredetid miért teszed... -
LamaCube
addikt
válasz
wwenigma #20706 üzenetére
Itt nem arról van szó, hogy lehet-e 3 nuke, hanem arról, hogy tisztán játszik-e vagy sem.
Csapatban tolta, ha jól látom és gondolom védték, mint az atom, hogy ne lőjék le. Jobban megnézve csak egy helyen kempelt: a mozgólépcső után.
Tegyük fel, hogy nem csalt, akkor is egy foskemper csíra volt mivel 3 pontot nézett felváltva. A hamburgeres sarkot a folyosót és a mozgólépcső mögötti bejáratot.
Egyébként aki ügyesen csinálja nem lehet észrevenni , hogy csal.
Értelek én, hogy az AC-nál a kis kockák mutatják az ellent, de jobban megnézed minden kill előtt pontosan odaugrik a célkereszt. Ami valljuk be, hogy egérrel sem könnyű mutatvány nemhogy egy kontrollerel. Tehát nekem az AC-s lövései a gyanúsak + van egy rész amikor totál füstben van 2 ellen és símán lelövi őket.
Amúgy meg simán RPD noob, hogy maradjunk a codos beszólásoknálja és nuke noob is
ui:
Nem tudom miért véded ennyire, de érdemes elolvasni a videó alatti kommenteket is.Az pedig, hogy sokat öl az túlzás, mert jó esetben is a nyolcvanvalahány killjéből max. 35-öt lőtt ténylegesen. A többi killstreak
, tehát ne gondold, hogy azért gyanús.
Nekem is volt 97:7-es statom mondjuk arról nincs videóm csak screenshotom -
jegenye77
addikt
válasz
wwenigma #20702 üzenetére
Jó jó!Nyugi van.Annyira ne idegesítsd fel magad!Látom már írni se tudsz rendesen annyira felizgatott a dolog.Hidd el nem ér annyit.Vagy Te vagy a vidin?
Én arról írtam hogy sok láma van aki észre sem veszi hogy valaki csal.Ráadásul aki észreveszi és még is ott marad./bár az az igazi kihívás.És ha még nyerünk is akkor Kánaán/
-
tupacamaru
veterán
válasz
wwenigma #20673 üzenetére
Mármint hogy csal!! Az hogy nem látod elég szomorú.
Aimbot-ot használ testre állítva, egyszer még a saját csapattársát is befogja. A fegyver csöve sose mozdul ki egy síkból, senkit nem lő fejen se lábon. Az AC130-as célkockája ugrál egyik célról a másikra. Nem tűnik fel??
-
Black Dragon
addikt
válasz
wwenigma #17097 üzenetére
De nemértem mire fel pofáznak, ha jól láttam akkor az egyik gyerek csinált rólad videot és elakarja küldeni az IW nek, nah most csak az a gond, hogy 46-48 as statra mit pofázik?
Ha lenne neked egy 48-1 es statod, akkor értelemszerű lenne, de így.... utűlom az ilyen hülye kis szarosokat, nem tudnak gondolkodni....
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged