- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASUS ROG Ally
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2025: ITX-es Cooler Master minitorony, minimalista dizájnnal
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ramius
őstag
Elegem van a kis gyökerekből akik csak bosszantani járnak fel. Most is bementem egy olyan szerverre ahol be volt kapcsolva a friendly fire. Egyfolytában azt láttam, hogy ''killed by TEAMNATE xxxxxx''. Szóltam a gyereknek, hogy figyeljen oda. a Válasz: ''Nem tetszik valami te s*ggfej?''
Grat az ilyeneknek...gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
priti
addikt
válasz Kicsizso #1197 üzenetére
Nem lelem örömöm abban, hogy 50FPS-sel vánszorgó emberekre vadászom elhiheted. Aki régen játszik az már túl van azon, hogy első-első-első és semmi más nem számít, amelyik szerveren zsinórban négy-öt alkalommal nyerek, oda nem is járok... minek? Inkább a jobb gamereket keresem és velük játszom, mint a gyengéket mészárolom.
Persze ha zsinórban szívok az 50-es limiten ilyen 47, 48, 45 pontokkal akkor bosszúból kiélem magam néha a lámák között ilyen 50:10 meg hasonló arányokkal De hát ennyi kell az egonak Perce többnyire már ilyen 30:4 körül kirúgnak azzal, hogy WH-zom
Lehet, hogy ez neked baromira nagyképűen hangzik, de unalmas ám az, ha nincs kihívás.
A kártyát illetően az én 7800GT-m olyan 130 és 333 között ugrál, de még nekem is előfordul néha , hogy egy pillanatra 100 alá megy az FPS és nem feltétlen van köze ahhoz, hogy hány embert látsz, legalábbis nálam nem. Fogalmam sincs mi okozza, de hála Istennek nálam nagyon ritka a 100 alatti érték. Minden esetre a 7600GT nem eszi meg reggelire a gyutit. A szavaidból azt vélem feltételezni, hogy te ezt gondolod, ez tévedés. Erős tévedés.Hardverlesen
-
Kicsizso
tag
hy!
Figyuszmigyusz priti!Nekem nem kell megmutatni hogy mit tudsz, mutasd meg másnak és nem ez a kérdésem hogy ki milyen pro,nemtudom érted e amit írok.nekem nem a gammel van gondom hogy nem megy a játék hanem a kártya teljesítményével!Azért vettem másik karit hogy ne szaggasson a játék,és ha már ilyen karim van és ha tud több fps-t akkor miért ne játszhatnék úgy!Erre ez a válaszom!
bb -
knbs
senior tag
válasz Kicsizso #1191 üzenetére
Akinek eddig nyelvi gondjai voltak a steammal:[link]
Kicsizo:
Hat valami gond lehet,nekem az egyik konfigom kicsit gyengebb mint a tied es azon nem megy 125 fps-ala, dx7,1024,minden low-n.
Most vetted a kartyat. Driverek mik vannak fent? A tapod milyen megkerdezhetem? Uj kartya vasarlasanal,regi gyenge tap okozhat problemat...A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá
-
priti
addikt
válasz Temple-Anzan #1190 üzenetére
Ekkora lámák vannak bennt, vagy csíteltek? Gyere már be ma este a PUKI klán szerverére DM-be, kiváncsi vagyok mit mutatok százon, vagy mondj egy ip-t , hogy hol nyomod, melyiken aztán meglátogatlak. A nickem ''[HUN]Mocsok Frenki''
Hardverlesen
-
Kicsizso
tag
Hy!
Azzal a kéréssel fordulok hozzátok,hogy nekem lenne egy Galaxy 7600GT 256MB(AGP) videókarim!Neten sokat játszok a Cod2-vel,és nem vagyok megelégedve az FPS-emel.Mert grafika le van véve,és Dx7-be van 50FPS valamikor pedig 150 de nem mindig.A drivert már frissítettem,de próbáltam már a régebbivel is de semmi változás!Jó lenne akinek van ilyen vagy hasonló karilya az segítene hogy mitől lehet ez az egész!Próbáltam újrarakni valamint XP-t is telepítettem szóval mindent!De ha van ötletetek hogy mi lehet mégis a gond akkor kérlek benneteket hogy segítsetek,nagyon megköszönném!Mert most vettem ezt a kártyát és azt mondták hogy elég jó kari!Ja és nem mindig játszok olyan szervereken ahol sokan vannak mert akkor tudom hogy sokat kell dolgoznia a karinak!
CFG:Amd Sempron 3.3+ proci,Astrock K8Upgrade alaplap,Samsung DDR 400 1Gb-ram,80Gb vinyó,A4tech x750 és az említett videókari!
Segítségeteket előre is köszönöm!További szép napot!
bye -
Temple-Anzan
tag
nekem legjobb riflés eredményem 50 / 5 de az alá még soha nem sikerült levinnem
ez egy gyengébb screen
[link]cracked
-
pityeszka
őstag
én ma karoztam egy jót a karommal 66/15,de lenyomtak mert az első 95/22 vot
Egy katona mindig parancsokat követ, de egy harcos csak a szívét követi. >>>Steam ID: p1tyeszka<<<
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
MA csipával úgy indultam,hogy 13/0 Végére lett 35/9
Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!
-
germanh
senior tag
-
mazda626
addikt
Sziasztok!
Barátommal Hamachin akarunk játszani 2en CoD2-vel. A gond a következő. Szoba okés, lát is, de mikor jointolna hozzám, azt írja ki a Cod, hogy ''Awaiting key code authoriztaion'' Ez mi a franc? Hogyan lehet megoldani hogy menjen?
Előre is kösz! -
R3ĐßuŁŁ
őstag
Ma m1garanddal 46/17 odavág
Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!
-
Bencus88
nagyúr
Ma végre ismét játszottunk egy jót 2 wart nyomtunk 1 győzelem meg egy vereség.Enyi játék után nem rossz.
-
Csapi007
veterán
Hello
Indítanám a COD-ot erre azt írja ki hogy az 1440*900-as felbontást nem tudja megjelínetni mert betelet a videó memória.
4xAA és 16xAF, DX7 - régebben simán elindult.
Ha nincsenek szűrők akkor elindul, csak úgy szar, meg kisebb felbontásabn is...
Reinstall?"Csak úgy mondom"
-
Balancee
aktív tag
VAloban cd kulcs alapján bannol,de a MAgyar szerverek nagyrészéhez van pb config ami cd kulcsot nem elenöriz. Amikor nincs pb config akor banol guild alapján :[link]
JA és igen a ramok nem olcsoak 85 ezer volt darabja. (Ez a legnagyobb hátránya az opteronnak sajnos)
[Szerkesztve]Xbox One (Nick: K4R3Hun)
-
STC Speed
őstag
most látom,hogy van ASE hurrá
-
knbs
senior tag
válasz Balancee #1171 üzenetére
THX a helpet ,majd meg lehet kerdezek parat privibe is. Nalatok a 4 GB ram ECC-s volt? Mert az nem gyenge...
A pb nem kulcs alapján bannol a pb-s szerverekröl hanem ip alapján és szinte mindenkinek dinamikus az ip-je.
Namost ezt nem ertem,egy ideje nem foglalkoztam a pb-dolgaival megvaltozott volna
A pb a pb-guidja(ami ugye a cd kulcsbol generalodik es semmi koze az ip-hez) alapjan bannolta szo sincs ip-rol...A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá
-
Balancee
aktív tag
Sziasztok! Frisidsd le a pb-t a gépeden is és a szerveren is. A pb nem kulcs alapján bannol a pb-s szerverekröl hanem ip alapján és szinte mindenkinek dinamikus az ip-je.Szoval anyit és mint halotnak a csok. Lehet az is, hogy a szerveren ahova csatiztál a pb config nincs jol beálitva.
knbs Elvileg mindegyik gép jó néhány szerverhez. Igaz a több ram az elönyösebb. 2 vinyo minden kép legyen a szerverben lehetöleg tükrözve a legjobb ha scsi és nem satát raksz bele.
Nekünk egy opteronon vanak a cod2 szerverek 2 scsi vinyo és 4 g ram. Régen nekünk is 2,8 as gépen volt 1g rammal 6 cod2 20 slotos simán ment rajta és egy két honlap.Szoval atol füg menyi szervert akarsz futatni rajta. Ha sokat akkor ramok legyenek benne dödivel.HA rám halgatsz linuxot raksz majd rá. Nekünk nagyon jol bevált winfosal voltak gondjaink.Xbox One (Nick: K4R3Hun)
-
priti
addikt
Azt próbáltad amit írtam? Hogy a gáma menűjében a fényerő csúszkát ide-oda húzogatod? ha azt bírja és ott nem fagy meg, akkor nem a video miatt van. Mondtad , hogy újratetted a gámát, mindig ugyanazt a peccset teszed fel rá? Mert lehet , hogy az nem kerek akkor kizárásos alapon.
Ja és szedj le egy két játékdemot, hogy mással is ki tudd próbálni a géped, de ez nekem egyébként gyutiszagú, az én gépemmel se volt semmi gond hárdveresen.Hardverlesen
-
knbs
senior tag
Jajj de beneztem LOL
Sorry Pityeszka,nem volt szandekos!
Redbull: Nekem ez a nickem cod-ba is igen, 1v1-nek sose voltam hive,nekem tul uncsi,persze egy jo haverral elhulyeskedni jo poen. Egy idoben ESL-be 1on1-eztem a ladderbe,de aztan elvettek tole a kedvem,ott 1on1-be beallnak a nemetek egy sarokba es varjak hogy el menj elotte(celra vezeto az biztos,de engem csak kiidegelt),nem mozdul meg egyik sem soha... nem tetszett...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá
-
knbs
senior tag
Baratod is gondolom u.a. keyt hasznalta,mint te...
Ezert kell az eredeti jatek,igy barmikor meggyanusithat barki,hogy csalsz,mivel a warezes cd-kulcsot mas is hasznalhatja... igy ha o csal es pb bannolja a guidja alapjan,utanna te felmesz a szerverre u.a. key-el es a tobbiek azt latjak,hogy athomi pb-guid bann... es ez mar ver-ciki sztemA bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá
-
knbs
senior tag
Aki elegge kepbe van jatekszerver hostingolassal (nem a jatekszerver konfigolasra gondolok),az dobjon egy pm-et legyen olyan kedves,volna par technikai kerdesem. Azert egyet itt is kerdezek hatha ezt meg tobben is tudjak. Lehetosegem van most cserelnem a szervert, csak jatekszerverek fognak futni a vasrol, melyik az a vas,ami mar elegendo 3-4 kulonbozo jatek es ezen belul par port:
I.
Dell PowerEdge SC420
Intel Pentium IV met 2,8 GHz
512 MB DDR2-RAM
II.
Dell PowerEdge SC420
Intel Pentium IV met 3,4 GHz
1.024 MB DDR2-RAM
III.
Dell PowerEdge SC420
Intel Pentium IV met 3,4 GHz
2.048 MB DDR2-RAM
Ezek a Dell masinak kozul kell valogassak a haver cege csak ezeket engedi be a terembeA bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá
-
knbs
senior tag
Hat ez egy csalasert jaro kitiltas,mindenhonnan. Gondolom akkor minden szerveren ez megy??? Vagy mashova fel tudsz menni,mert akkor viszont vicces...
De ez teljes kitiltas azokrol a szerverekrol,amin PunkBuster(anticsit program) van.
Gondolom nem eredeti a jatekod??? Ha kaloz,akkor irj be egy masik cd-kulcsot es valszeg jo lesz. Amugy gratulalok azt hogy csalo vagy mostmar nehezen mosod le magadrol...
-
athomi
veterán
ez vajom miért lehet? [link]
tegnap óta ezt írja ki és nem tudok belépni a szerverre -
taxi
aktív tag
Hát sajnos nincs másik játékom,de 3dmark06-ot futtattam párszor,hibátlanul.A drivert eszközkezelőben szedtem le.(eltávolítás)Memtesztet is próbáltam,hátha.Most kapok kölcsön egy másik cod 2-t,hátha valami a lemezen volt.Köszönöm az eddígi segítséget,és mindenképp beszámolok róla ha sikerül megtalálni a megoldást.
Hakuna matata
-
pityeszka
őstag
Sok túrós tökü gyerekek vannak mostanába a pubi szervereken!Tegnap najon durva vot,88/19 statnál sztem már anyum is csuklott annyira szidtak ...ilyen wh-s,olyan csíter,amolyan f*sz Később bejött két csávó még ua. a szerverre 10 perc után azok is...blablabla...elém dobod a gránátot b*zd meg az anyád meg ilyenek''MADZSAROK''!!!Szerencsére jött két ismerős akik kiabálták,hogy nem vok csíter ,így aki dumázott az inkább elment a fa**ba
De azé sok vot hallgatni 4 mapon keresztül Egyszerüen csak jó napom vot,mit csináljak!Egy katona mindig parancsokat követ, de egy harcos csak a szívét követi. >>>Steam ID: p1tyeszka<<<
-
knbs
senior tag
Mivel irotad,hogy teljesen uj a konfig, azert kerdeztem,hogy mas jatekok is fagynak-e? Mivel ha mas problema is van,akkor mar inkabb hw-problema lesz.
A video-drivereket hogy szetted le??? Mert egy szimpla uninstall nem er semmit... ezt tobb helyen olvastam,hogy egy csomo szemetet hagy a driver maga utan es eleg konnyen bekavarhat a progikhoz.A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá
-
cor
őstag
elvileg ff-el hitelesebb..gondolom war utan ugy felejtettek
sok kis gyökér meg erre élvez.. ,direkt ezért mászkálnak fel ilyen szerverekre
s ha hirtelen átállitod,akkor egybol letakarodnak,ezeket a ''gemereket'' én sem értem...gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
Ramius
őstag
Áruljatok el nekem valamit. Miért jó az ha egy szerveren be van állítva a friendly fire? Többször lőtt le csapattársam mint az ellenség, és nem véletlen. A csapat felének minusz fragje volt. Mire jó ez?
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
taxi
aktív tag
Köszi a segítő szándékot.-Akkor még egy pár infóatch v.1.3.Magyarítás:v.1.0c Bako.Pb frissítve.Most kb az ötödik driver van fennt,és voltam olyan türelmes hogy minden drivercsere után újraraktam a játékot.Még megpróbálok leszedni egy másik cod 2-t,hátha megoldódik a problem.(régi drivert mindíg előbb eltávolítottam)-Mondtak olyat is hogy esetleg hardver probléma(végülis tök új a config)de ha ezzel a problémával bemennék a boltba,biztos röhögőgörcsöt kapnának.(ja,single nem megy)
[Szerkesztve]Hakuna matata
-
Balancee
aktív tag
Szia! Nem rég én is ujra raktam ugyan ez volt a gondom. Nekem ezzel oldodott meg( Lefrisitetem a pb-t)
Adok linket és a kliens oldali exe filet töltsd le. Mikor fent van futasd a letöltöt pb exe filét és add hozzá a call of duty 2 öt és jo lesz.
[link]
Az oprendszerednek megfelelöt szedd le.Xbox One (Nick: K4R3Hun)
-
knbs
senior tag
Mas jatekokkal nincs gond,esetleg a mas programokkal? A jatek is frissen instalalt? Semmit nem raktal bele az iwd.file-ok kozul??? Melyik path van fent? Single player megy? Irj meg le par infot a rendszerrol hatha valaki meglatja a bibi okat...
Hibauzit se kapsz,vagy teljesen megfagy a rendszer?A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá
-
knbs
senior tag
válasz eastsider #1137 üzenetére
Jahh igen a paypal-t el is felejtettem emliteni,mivel azt is lehet a fizetesnel hasznalni. Csak ajanlani tudom egyik haverom sokat hasznalja es aztmondja soha nem volt vele gondja.
Idekint hollandiaban most az IDEAL-az ami eltrjedt nekem az van es az is tokeletes.A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá
-
knbs
senior tag
Teljesen egyetertek veled,mig MO.-n eltem en is csak kuporgattam a fizumbol a dolgokra,foleg a szamitogepre... eredeti jatekra sose volt penzem.
Steamon azert olcsobb nyilvam,mert nem kapsz kezzel foghato cd-t a kezedbe,csak letoltheted a jatekot a steamrol es kapod a cd-keyt hozza. Ezt mar mindenki dontse el fontos e neki a doboz.
Nekem a pucer cd-keyhe meg anno igertek eredeti orosz cod2-t dobozzal,de aztan elmaradt a dolog,igazan nem banom engem nem erdekel a korites...A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá
-
knbs
senior tag
válasz eastsider #1134 üzenetére
Pontosan nem ertem mire gondolsz,de persze beloggolni be tudsz stemra es azon keresztul megtudod venni a cod2-t,de ha a cs-gui-ra gondolsz,persze az nem okes cod2-hoz... ket kulon dolog.
Remelem nem ertettelek felre
A bankkari nem valami eltrjedt,mert eves dija asszem 5 rugo es szinte senki nem ad ki ennyit egy sima kartyaert,nekem sincs,hugicamnak semmi koze nem volt a bankkartyakrol es a bankba rasoztak egy visa-t dombornyomottat.
Igy neki atutalom lovet a kartyaszamat tudom igy azzal fizetek,ennyi.A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá
-
priti
addikt
Nálam is előfordult még annó a régi asus videókarimmal. Majdnem biztos , hogy a videokarid driver-ét kell frissítened. Úgy tudod tesztelni, hogy jó e a másik driver, hogy (benn a játékban) a menüben ide-oda húzogatod például a fényerőt a grafikánál. Nekem legalábbis egy idő után akkor is megfagyott a driver miatt.
A csere segíteni fog nyugi
Szerk: Racionális magyarázat nélkül szerintem a driver csere után tedd újra a COD-ot is, mert az ördög nem alszik. Tuti hogy a video miatt fagy meg, nekem is ugyanez volt. Fogta elvette a képet, kijött a számlálás, aztán elvette a képet és sötét maradt. Aztán reszet, ugyanaz a szerver és jó, én se értettem...
[Szerkesztve]Hardverlesen
-
priti
addikt
Abban egyetértek, hogy ha igazán kedvelsz egy gámát és azt szeretnéd, hogy legyen folytatása, akkor vedd meg eredetiben, hogy üzleti szempontból megérje a készítőknek is folytatni.
Szórólapozni hála Istennek nem kell járnom.
De én spec úgy gondolkodom, hogy évi 300.000-nél nem költök többet a gépre. Na most 2006-ban ezt túlléptem, mert rögtön januárban vettem egy 20''-os TFT-t
130 ezerért és ugye ehhez hozzájön a 120 ezer ami az internet előfizetés és akkor jönnek még csak ehhez hozzá a tavaji fejlesztések, a 7800GT, az ABIT IL9 PRO, 500 GB SATA2 HDD.
...és most megint ott tartok , hogy cserélhetek mindent. A proci gyakorlatilag tavaj kimaradt, szóval az már égető (3GHz/2MB-szólómagos) , az új gámákhoz kevés a 7800GT, az új procihoz deszka is kell, a ramom is 677-es... Egyszerűen képtelen vagyok a jövedelmemből többet költeni a gépre, mert ott az autó, bármikor lehetnek plussz kiadások stb. stb. Ennyi van rá. Lehetne több is, de akkor onnan vonnék el , ahonnan nem szeretnék, mert fontosnak tartom hogy azok is meglegyenek. Bútort is kell vásárolni, elektronikai cikkeket is stb.
Szerintem 300.000 forint nem kevés évente a magyar átlagbérekhez képest és azt gondolom, hogy ha ez a piac, akkor erre a piacra kell belépniük a szoftvercégeknek és árusítsák a sláger videokártyák mellé a játékokat csomagban. Néha látok is ilyet.
Továbbá (a külön árusítást nézve) ha Magyarországon tízezer forint egy ötezer forintos játék annak semmi köze a szoftver készítőihez, ugyanis a jogdíj az ötezres árban is ugyanannyi mint a tízezresben. Ez nem más, mint luxusprofit. Az alapanyag (üres dvd,papír,festék,tok) itthon is ugyanannyi, mint külföldön, csak egyszer kell elhozni a szoftvert, nincs szállítási díj, ezért itthon az árnak fillérre egyeznie kellene.Hardverlesen
-
taxi
aktív tag
Bocs mégegyszer felteszem ugyanazt a kérdést amit már korábban is.Map betöltés közben megáll,és nem megy tovább.(van mikor csak a csik,van amikor tök fekete a kép)kilépni csak restarttal tudok,legritkább esetben feladatkezelővel.-Amit már elkövettem.Xfire helyett All seeing,játék újrarakva C meghajtó üres könyvtárba)XP újratelepítve.Kezdek bedilizni.Valami ötlet?
Hakuna matata
-
knbs
senior tag
válasz eastsider #1125 üzenetére
Fogod a dombornyomott visa,mastercard es egyeb hitelkartyadat es megveszed ennyi. Ha nincs ilyen kartyad nem tudsz itt vasarolni
Ha nincs,keress egy embert akinek van, vegso esetben tudok segiteni ha nem ismernel olyat akinek lenne dombornyomott HITELKARTYAJA (nem ugyan az mint a bankkartya).A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá
-
.:T.H:.
aktív tag
válasz .:T.H:. #1126 üzenetére
sikerült megoldani: /bind n name újnick, így működik, csk sajnos újra kell csatlakozni a szerverhez hogy megváltozzon a név..
- Ugyan, kedves Potrien, milyen volt az útjuk Párizsban... - A PH! egyik legjobb hsz-e: http://prohardver.hu/p.php?mod=40&id=351450&start=1374&len=1
-
eastsider
nagyúr
Hy [WF] klánt krüljétek
Nagyon lamik... 9-1 nél kibaszta az egyik gyereket PH hackkel uutána egy másikat meg Corrupted memoryval
elég szánalom, még cheattel is lamik [link]
Szánalom, kicsit lement e kedvem a játéktól... -
Ramius
őstag
Vééégre megjött a szervízből a fejhallgatóm (amit lentebb jeleztem, hogy vettem, és igen máris gond volt vele). Ezzel felüdülés játszani Mintha nemis lenne a fejemen olyan kényelmes. A régi nagyon nyomta a fülemet mert kicsi a párnája.
-
.:T.H:.
aktív tag
Hi all!
Azt szeretném megkérdezni hogy milyen parancsal tudok névváltoztatást bindelni egy gombra? Más is szokott játszani a gépemen és elég nehézkes a hosszú klánnevem visszaírogatni.. Válaszaitok előre is thx.
Az utolsó pár hsz-re reagálás: Annak idején én is így voltam a dio2-vel lement az ára 3k-ra és megvettem mert a mai napig szívesen játszok vele. A CoD2 is megy mostanában napi másfél-2 órát, de nincs az az isten hogy a kis 60k-s jövedelmemből fussa még arra is. Ez a Steam-es dolog tetszik ha lehet elmagyarázná nekem vki ezt?- Ugyan, kedves Potrien, milyen volt az útjuk Párizsban... - A PH! egyik legjobb hsz-e: http://prohardver.hu/p.php?mod=40&id=351450&start=1374&len=1
-
knbs
senior tag
válasz Balancee #1119 üzenetére
Igy van Remenykedjetek,hatha nemcsak az arak a boltban kozelitenek a nyugatiakhoz,hanem a berek is!
Nem tul szivderito,de idekint hollandba a kaja peldaul szinte hasonlo arban van mint otthon. Csak peldakent 1kilo zacsis szeletelt kenyer 69 Eurocent tehat olyan 175Ft-ami valljuk be kb annyi mint nalunk. Najo a hus kicsit dragabb mint otthon.A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá
-
Balancee
aktív tag
Sziasztok! Az utolso pár hsz-hez én is hozzá tennék néhány szót.
A DEMO-k azért vanak, hogy kiprobálhasd a még megnemjelent gameket! Nem kell azért megvened, mert lehet valoban egy nagy kalap ....
Az való igaz nálunk a gamek,DVD-k,CD-k nagyon drágák (Magyar fizetésekhez képest), De ha itt mondtátok agyák olcsobban mundjuk 4ezerért a 7 ezer helyett akkor megvenék egy csomoan. Ez szerintem csak átmeneti álapot lenne. Mert utána meg azért nem venék mert a 4 ezret is sokalnák.
Kérdem én ha mondjuk valamelyikötök kömüves lenne és épitene egy társasházat és ott az egyik megrendelö nem fizetné ki a rá esö részt és te kevesebb pénzt kapnál a munkádért mit szolnál hozzá?
Akik megirják a programot azok is elvárják, hogy a munkájukért megkapják a részüket. Lehet én gondolom rósszul. Sajnos viszont itt most magamat is szidom, mert nekem is van másolt cucom, de azért a cod- ok megvanak eredetiben . Mert nekem ez nem csak muló game. 2004-ota üzöm.
Remélem senkinek nem gázoltam a lelki világába, de én is szeretem volna megosztani veletek a nézeteimet. Remélem elérjük azt a keresetett, hogy ne keljen egy Magyarnak sem másolgatnia és ami megtetszik azt egyböl megtudja venni.Xbox One (Nick: K4R3Hun)
-
knbs
senior tag
Szerintem nincs azzal semmi baj,hogy az ember letoltogeti a dolgokat es nem veszi meg oket. Magyarorszag ilyen,es elhiheted idekint hollandiaban is baromi sokan illegalis szoftverrel jatszanak.
Peldakent, jon egy csucsszuper jatek (crysis neven ugyebar,a topicjat megtalalod itt ph-n is) mindenki omleng rola,a kiszivirgo videok szerintem minden eddigi fps-jatekot uberelnek, DE nincs az a penz,hogy megvegyem latatlanba, szepen megjelenes napjan(vagy elotte ) letoltom en is, megnezem kiprobalom,es ha ugy dontok megveszem majd kesobb,ha nem tetszik a jatek nem dobtam ki az ablakon 15 rugot vagy mittomen mennyi lesz,de 15 alatt tuti nem fogjak adni MO.-n arra merget vehet mindenki!
En csak arra probaltam celozni,ha mar tenyleg van EGY bizonyos jatek,amivel tenyleg sokat foglalkozol,azt tiszteld meg annyival hogy megveszed eredetiben… ennyi es nem tobb. Szerintem az a 30 dodo (5500 FT) mar tenyleg nem egy egetrengeto koltseg. Elmesz par napot reggelente vagy delutanonkent szorolapozni es meg is van, nem ment annyira a szabadidod karara es megis meg van az original game.A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá
-
priti
addikt
Na itt a probléma, hogy itthon kétszer annyiba kerül egy gáma. Mitől? Nevetséges.
Nem rossz ötlet egyébként, csak itt megint ott a rizikó, hogy ha mégsem tudom letölteni, akkor hogyan reklamálok, mert a telefon többe fog kerülni, mint maga a játék, mert nálunk ugye a telefon is tízszer annyiba kerül, mint náluk, ahol havidíj van és korlátlan ugyanúgy mint a net és a szülőknek úgy kell lepofozni a gyereket a telefonról. Nem baj, nekünk viszont van csomagunk. Fincsi kis Fletó csomag, megyek is a PH!olitika fórumba szídni a kormányt
Kössz a segítséget és ha elfelejteném, de Te emlékeznél, akkor küldj egy privit ha kész a weblap.
Köszi, csáoHardverlesen
-
Ramius
őstag
Énis nehezen szánom rá ilyesmire magam, egyszerűen nincs rá keret. Ez gyenge kifogásnak tűnhet mások szemében, pedig nem az. Tény. Múlthéten elterveztem, hogy megveszem a Counter Strike 1 Anthology-t, de pechemre épp akkor fogyott el. 4k lett volna. Mivel furcsa késztetést éreztem h elköltsem a pénzt, vettem belőle egy mikrofonos fejhallgatót, mer azis kellett már
-
priti
addikt
Ott én is néztem, csodálkoztam is, hogy nincs....
Igen mondjuk a 7 az már nem 10, de azért a 7 is elég combos egy kifutott játékért... Tizet meg elvből nem adok érte, nem azért, mert lehet játszani kitörttel is, de komolyan, mert ha most választanom kellene, hogy adok érte tizet vagy soha többet nem játszhatok vele én akkor se adnék érte ennyit. Lehet, hogy skót származású a családfám, de egyszerűen egy játékprogram ár-érték arányban nekem nem ér tízezer forintot. Egyik se. Alapból nem értem egyébként ezt a beárazást itthon, sokkal nagyobb profitot hozna, ha mondjuk négyezer lenne a legdrágább. Ez úgy biztos, mint ahogy itt ülök, mert ahelyett hogy valaki havi tizest fizet a a korlátlan több megás szélessávért (mint én) megvenné eredetiben a szoftvereket amiket letölt a dc-ről meg a torrent lapokról (mint én ). De amíg 10 rugesz egy gáma, addig ez így nagyon megéri nekem.Hardverlesen
-
knbs
senior tag
Persze a cd-key-es megoldas az fekete biznisz... kapsz egy cd-kulcsot oroszorszagbol...ennyi de en a mai napig azt hasznalom es semmi gondom nem volt vele es a masik 10-nek sem... nyilvan erre nem tudok linket adni,de
ha akarsz eredetit es jo aron es csomagban: [link]
cod1-cod1UO-cod2 mindharom egyben: 59 dolcsi,pontosan nemtudom mennyi a dollar de a 10rugoert itt megkapod mindharom jatekot eredetiben... vagy ha csak cod2 kell akkor 30-dolcsi ami mar csak 5500 FT-korul mozog. Teljesen legalis,annyi,hogy steam rol kell letoltened a gamet,de ez mar csak reszlet kerdes.
Remelem segitettem!
-
Ramius
őstag
Az 576 oldalán 7k-ba kerül a cod2, linket nemtudok adni mert most nem találom. Valszeg elfogyott, és akkor a kereső se dobja ki. Vagy bénázok
-
priti
addikt
-
knbs
senior tag
Igen az eredeti jatek szukseges, a szerverre is az eredetit instalalom fel,en szeretem a tiszta dolgokat… (persze meg is engedhetem magamnak,de meg is dolgozom erte,nem anyu tolja a fenekem ala)
Tudom,hogy sok embernek gondot okoz megvasarolni a jatekot,ok tenyleg ki fognak maradni ebbol (amugy ma mar nem olyan horror arban megy egy cod2, en anno a megjelenesenel mar 6 rugo/darab vettem tobb mint 10 cd-keyt,szoval mara szerintem igencsak lement annak az ara,igazabol nem hiszem el,hogy egy iskolas ne tudna mondjuk 3 ezer forintot (ez sem keves penz persze..) osszesporolni… de nyilvan ez nem az en asztalom))
Az eredti jatektol nem fogok eltekinteni!!! Szerintem,aki nap mint nap jatszik egy bizonyos jatekkal az igenis vegye a faradsagot es gyujtogessen es vegye meg azt a jatekot eredetiben,amivel annyi idot tolt.
A honlap azert szukseges,mert ez az egesz egy altalam( es persze jopar segito kez… ) inditott multigaming-szervezet keretein belul fog elindulni. Termeszetesen a honalpon reszletesen le lesz irva mire lesz szukseged,es azokat hogy erheted el. A tagsag nem pofara fog menni,szimplan csak egy olyan szervert szeretnenek osszehozni,ahol a jatekosok kilete egybol latszik.A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá
-
priti
addikt
ja és szerintem hagyd a fenébe a csicsát, írj le mindent egy lapra a word-be, mentsd el html-ben aztán kész. minek órákat szenvedni a weblapszerkesztővel? Nem mindegy hogy néz ki? Mindenki tudja használni az explorerben a ''keresés ezen a lapon'' menüpontot és rákeres arra ami érdekli. Sokkal egyszerűbb módosítani is, egy másodperc alatt lehet publikálni és az infót ugyanúgy átadja, tehát a szerepét betölti, kár emiatt csúszni.
Hardverlesen
-
priti
addikt
Ez tök jó, de én még az életben soha egy gámát meg nem vettem eredetiben
De tod mit? Megveszem. Szakadjak meg. (Bár ezzel már kizártad azokat, akik tanulnak és nincs pénzük )
Csak még mindig itt van, hogy fogalmam sincs mi az a clanbase, ESL meg cb-pb guid.
Lehet, hogy ez téged meglep, de én soha nem voltam például klántag, annó még az egyben hívtak rengetegen, de akkor megvolt a szerver ahová jártam és az egész olyasmi volt, mint egy nagy klán, mindenkit ismertem nickről. Tök nem kavart fel, hogy most tag legyek e valahol vagy ne, mondták, hogy van saját szerverük én meg magamban, hogy ''és akkor mi van itt nekem tök megfelel'' a kettőben meg állandóan az msn címem kérték még az elején, az meg akkor még nem volt, mert haveri körömmel inkább telón értekeztünk (nem voltunk azok az otthon ülök az msn előtt típusok), szóval ha nekem most nem mondod el tök részletesen, hogy mik is ezek a dolgok, akkor én biztosan kimaradok ebből a kezdeményezésből akaratom ellenére és szerintem ezzel nem vagyok egyedül. Nem lehet, hogy emiatt vallott kudarcot a Clancode is?
Szerintem nem csak be kéne akkor reklámozni a szóban forgó weblapot, hanem fel is kéne rá tenni egy leírást lépésről lépésre, hogy hogyan tudja megszerezni a játékos a szükséges dolgokat ahhoz, hogy tag legyen.
Ha ez megoldható rám pl. biztosan számíthatsz.
-
knbs
senior tag
Az otleted mar folyamatban is van
A jovo honapban erkeznek meg az eredeti jatekok a szerveremhez(cod1,cod2,cs 1.6,cs:s), a szerveren lesz cod2-bol (sd,tdm,dm, only rifle)4 V.I.P-port, meg a honlap elkeszulte sajna csuszik eleg regen,de ha kesz kirakom ide a linket. A dolog egyszeru: taglista lesz,a szerver kodos lesz,a kodot csak a tagok tudjak majd,az hogy ki lehet tag eleg egyszeru: eredeti cod2, clanbase-n vagy ESL-ben aktiv regisztracio, es persze cb-pb guid.A szerveren csak eredeti (amivel cb-n regelve vagy) nickkel lehet jatszani. Aki egyeduli jatekos ertem ezalatt,hogy nincs ideje klanozni/nem akar,annak se kell csuggedni lesz egy klan cb-n,ahova meg lesz hivva igy o is fog rendelkezni a szukseges hozzavalokkal,hogy megkapja a vip-kodot a szerverhez.
Az otlet nem uj, anno a Clancode csapata Yoshidaval az elen is probalkozott ezzel a vip szerver krealasaval,de aztan elhalt a dolog,de en ugy gondolom van erre igeny,majd kiderul mennyire.A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá
-
eastsider
nagyúr
Ez a jelszós ötlet teljesen lehetetlen
Ezt zárt körű szervereknél lehet csinálni, pől a PH!-nak lenne egy only PH! user szervere akkor jó lenne de csak így simán pub szerveren, hisz azért pub meret nicns jelszó
Mi mostanában leginkább klán belül Pubolunk, így a legjobb (saját szerveren 80%-ban klántagokkal vagy csakúgy felmegyünk pl 5-enm játszani 1 szerverre többi gamer közé )
Ja a spawnkill az szánalom, meg az is, h megvárják, h ne legyen fedezéked, és úgy akarnak ellőni (addig befigyelik a helyet amig ottvagy amig ki nem mész (inkább /kill )) -
Ramius
őstag
Én támogatnám az ötletet.
Az utóbbi időben néhány ember nagyon el tudja venni a kedvem a játéktól. Nem vagyok egy vérprofi gamer, viszont amatőr sem, de mostanában egyszerűen lépni nem tudok kettőt és már azt bambulom, hogy hogyan lőttek legyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
priti
addikt
Kéne csinálni egy ilyen gyűjtő szervezetet. Fogni és írni e-mail listát. Aztán ha valakit rajtakapnának csaláson egyszerűen megváltoztatni a szerver(ek) jelszavát és a tag kivételével mindenkinek az e-mail-jére elküldeni az új jelszót és ezzel egyszerűen kizárni a csalót örökre. Én nem bánom csaljon ha épp olyanja van, de legyen egy szerver ahol tudod, hogy tutira senki nem csal. Legalább csak egy. Nem?
Végülis a klánok egy része is csak amiatt van együtt, hogy a szerverükre ne lépjenek be csalók és gyakorlatilag inkább bérelnek egy szervert hárman-négyen ahelyett, hogy lenne egy 100 fős mag, aki hozzám hasonlóan az egytől kezdve már évek óta nyomja és mindenki bedobna 100 forint tagságit, ami máris 10 rongy havonta és lehetne akár több tiszta szerver is ami minket kiszolgál, külön DM-re TDM-re stb. Ehelyett most van egy rakás szerver, amit ugyanúgy fizet valaki és sokkal többe kerül, de olyan, mintha nem is lenne, mert mindenki csak bosszantkodik meg anyáz. Az egyik fele a bizalmatlanság miatt, a rutinosabb fele, meg pontosan tudja, hogy miért. Ez így pocsék.
-
priti
addikt
Azt nem csípem manapság, hogy vagy semmi kihívás és csak mészárolok és ilyen
50:10-es stat meg anyázás van, hogy takarodjak (ami jogos is, mert ha visszanézem ahogy kinyírt éppen véletlenül, akkor látom, hogy kb ilyen 25-ös FPS-sel vonszolja magát), vagy belépek és azonnal levágom hogy csal a kinder. Nem is emlékszem mikor játszottam egy jót utoljára 2 jó gamerrel. Ha már hárman vagyunk az élen szorosan egymás mögött az már ritkaság. Az fordul elő olykor-olykor, hogy belép egy ember aki hozzám hasonlóan nyomja és akkor vele lehet egy picit fájtolni, hogy ki teszi bele előbb a limitet, aztán kész.
Egyszerűen szar lett a gyuti, az egyben nem voltak csalók ott ahová jártam, de a kettőben mindenütt tele van. Még a PUKI klán szerverén találkoztam jobb gamerekkel akik nem csaltak, na mondom ez faca, végre valahol megkapom ami jár, ketten is rámvertek az elsőráadásul 11-et, király elkezdtem oda járni, egy ideig ment is a pörgés újra volt egy kis izgalom, élmény volt nyerni, de már ott is állandóan belép egy két buzi szóval mostmár fogalmam sincs hová lépjek be, de már tényleg tele van az öcces facom, hogy nem lehet egy jót játszani DM-ben sehol. Asszem abbahagyom. (persze csak mondom, úgyse bírom ki)Hardverlesen
-
senior tag
Sziasztok! Vistás problémára van már vmi megoldás?
Forza Ferrari!
Új hozzászólás Aktív témák
Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM