- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
Ott én is néztem, csodálkoztam is, hogy nincs....
Igen mondjuk a 7 az már nem 10, de azért a 7 is elég combos egy kifutott játékért... Tizet meg elvből nem adok érte, nem azért, mert lehet játszani kitörttel is, de komolyan, mert ha most választanom kellene, hogy adok érte tizet vagy soha többet nem játszhatok vele én akkor se adnék érte ennyit. Lehet, hogy skót származású a családfám, de egyszerűen egy játékprogram ár-érték arányban nekem nem ér tízezer forintot. Egyik se. Alapból nem értem egyébként ezt a beárazást itthon, sokkal nagyobb profitot hozna, ha mondjuk négyezer lenne a legdrágább. Ez úgy biztos, mint ahogy itt ülök, mert ahelyett hogy valaki havi tizest fizet a a korlátlan több megás szélessávért (mint én) megvenné eredetiben a szoftvereket amiket letölt a dc-ről meg a torrent lapokról (mint én ). De amíg 10 rugesz egy gáma, addig ez így nagyon megéri nekem.Hardverlesen
Új hozzászólás Aktív témák
Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!