Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED monitor topic
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Monitor hiba topik
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zso Ro
senior tag
Lattalak az x-fireben,de en nem megyek arra a szerverre amiota az egyik admin szemelyes okokbol kirugott.
De nemcsak engem,hasonloan jart az egyik tarsunk is,sztem mar hallottal errol az incidensrol.En a jatekstilusabol rajovok hogy te vagy,vagy sem.Multkor nalunk is duplan voltal,addig amig ki nem nyomott a PB.
-
illusiON
őstag
-
illusiON
őstag
igazából, csak azért válaszoltam mert irritál hogy leszólod a gyereket holott ő tényleg nagy CoD2s
a nozoom meg nem makkhalmaz csak te hiszed annak mert nem próbálgatod, ezzel a mondattal gyakorlatilag a cod2 csipascene 80%át makkernak tartod, pedig ebben azért nem lennék biztos.. a cs sem makkhalmaz ha megtanulod hova kell lőni
de ha csak hétvégenként játszasz pár órát akkor nem is várja az ember tőled h annyira komolyan vedd persze, szval ha bántottalak vmivel akkor bocs
-
illusiON
őstag
miért neked mi a skill? ez a srác sztem bárhol leverne de nem azért elég hires gyerek
ezt a rángatás dolgot nem értem, te ugy lősz h pont a fejére viszed az egeret akármilyen szituációban és paff? mindig jófele nézel? vagy mi?
ha nozoomozunk akkor én mindig cibálom az egeret mert ugy tudok lőni vele ez a játék ilyen
-
Revoltek
aktív tag
Nah,a skill igeni fontos dolog, nem mind1 hogy 2-3 éve tolod a cod2őt vagy 3hónapja és azért lövöd el a gyerek fejét mert véletlenül berántottad vagy beadja az fps netalántán a cfg-d. A prő vagyis a skilles általában mindig ellövi a fejedet, nem csak véletlenségből beadja neki...
Ha esetleg nem osztanátok a véleményem nézzétek meg a (volt) CB eu1. helyezettek csipásának videóját.
Az fps-ről annyit hogy nekem 125ön ugyanúgy beadja mint 333on meg 250en szal...
Vegyél egy jó egeret meg egy steelpadot tegyél alájukl egy közepes gépet játssz sokat a cod2vel és meghozza az eredményt.
[Itt a videó linkje] -
illusiON
őstag
semmi ilyesmit nem mondtam meg a haxról sem volt szó, csak annyiról hogy hasonló skilles játékosok közt nem feltétlen de dönthet az fps is
az meg hogy sose hal 1 csipába az inkább a te hibád mert rossz helyen kapod el, ratehax nem túl egyszerü dolog mert autoratesek a szerverek tudtommal és kidob PB ha átállitod
-
Dani_kp
addikt
Ja mert elég olcsóé be lehet szerezni egy 2 mgaos gépet egy erős vga-val.....de aki "fpshuszár" nem feltétlen olyan erős gépe van....mert a cod2-höt viszonylag "gyengébb" gép is elég.
Nekem anno (pár hónapja) egy asus p4p800-x, intel p4 prescott magos 3 Ghz-s proci, 2*512 mb ddr400-as ram. 1024*768, dx7, közepes beállítással szabályozva stabil 125 fps! füstbe, hó-ba mindenbe, és sztem ez pont elég is. De ez az én véleményem. -
bozont
veterán
-
Fastercowboy
tag
Igen, Hobo sokat jár fel, jó gyerek, nem az a szövegelős fajta.
Sajnos az ilyenekkel nem tudsz mit csinálni. Mint ahogy mi sem, max. ha sokáig hitetlenkedik, főleg ha nem túl stílusosan, akkor kirakjuk.
Viszont ahogy néztem a ''dicsérő'' szavak mellett felkéréseket is kaptál már klántagságot illetően. -
Balancee
aktív tag
Ez egy általános jelenség. Eldobsz egy füstött és mikor ugyan oda éledsz vissza neked már nem látszik. Valamint a szines füst nem mindig látszik kill camban. Sajnos a szines füstnél ez jobban elöjön. Ma kiszedem a füstött. Amugy nem tudom mi van ma mind 2 szeronkon elég népes a forgalom
-
Fastercowboy
tag
Miért lenne probléma?
Nagyjából azért tisztában vagyok/vagyunk vele, kik a gyanakvóbbak, esetleg kicsit forrófejűbbek, és kik a higgadtabbak, mondhatni rutinosabbak közülünk. Nem mondom, h. játék közben nem szoktam hitetlenkedni, de elég ritka, h. szóvá is tegyem. Inkább belegondolok, h. uezt én is megkapom sok esetben, és inkább hallgatok.
Jó srácok mindketten különben, csak sajnos míg nem volt pb a szerveren, rengeteg csíter járt fel, így ők még mindig sokkal gyanakvóbbak. -
Pubszon
veterán
Én ezzel a konfiggal 80-300 fps-el játszok 1280*1024, minden off és extra texturán.
ABIT NF7-S/ATHLON XP 3200+@2400MHZ/Zalman CNPS7000B-AlCu/1536MB@433MHZ/ATI X800GTO/Zalman VF700-AlCu/2X250GB S-ATAII+120GB ATA+80GB ATA/DVD-RAM+COMBO/AEROCOOL AEROENGINE II/PHILIPS 190C/A4TECH X-750F/A4TECH KB-28G/THERMALTAKE TR2-500W.
De ha a texturát low-ra nyomom az dob 10-20 fps-t. -
Balancee
aktív tag
Hát igen Sajnos Carbon igen érdekes figura a klánban
Föleg mikor megmondja, hogy hogy meg mi legyen a szerveren . Mikor meg mondom neki, hogy adok ftp-t azt alakitsa ugy ahogy akarja bekusol
Ö a Junior svadunkban van. 16 éves. Szoval türelem nuku. Drizzt a másik fele. Viszont nem irkálnak és nem is beszélnek csunyán ha ts ezünk vagy ventrizünk. Ahogy te is mondtad magukat hergelik
.
Ha sokan vannak és ratatata van, annak ugy is nagy a szorása szoval nálam is a rifle a nyerö.
athomi Én is ritkán foglalkozom a zászloval
Boci_83 Igaz nagy a fegyok szorása és a célzásra kényszerit a mod, de nézd majd azt meg ha játszol nálunk és utána átmész egy másik szerora ott darálsz. Föleg azért mert célzol mindig. Amugy a rifle igen jó fegyó és örülök, hogy te is csatlakoztál a riflések táborába.
Fastercowboy Szeretettel várunk
Mindhármotoknak köszönöm amugy a szerverünkön valo részvételt. Sokat emeltek a szinvonalon a jelenlétetekkel. A következö össze zörenést igyekszem jobban leszervezni.
[Szerkesztve] -
Boci_83
őstag
Hát én nem tudom, de mióta a új mod van fent a szerveren, azóta én nem tudok mit kezdeni. Olyan szórása van a fegyvereknek hogy eszméletlen! Még az Mp 44-el sem tudok érvényesülni. És rövid időn belül elborul az agyam....
Amúgysem vagyok egy nagy kópé, de más szervereken mintha jobban menne. 'szal ez van! Egyébként mióta Balancee-al rifléztem elősször, azóta kedveltem meg ezeket a fegyvereket. -
Balancee
aktív tag
JA az lehet. XXX nagyon jo gamer és ha nála valaki jobb mindig felhozza, de olyan mint a fogatlan qtya
Ugat, de nem harap. Tegnap volt és mondtam, hogy a PH-s srácokat garantálom, hogy nem csalnak
, de nem jelemzö, nálunk se az anyázás se a csalozás. Gondolom ezt észre veted ?
JA a kövire jobban leszervezem, hogy a tagok jöjenek aztán szolok nektek is. Remélem egyszer tele lesz a 24 slot. Régebben még 16-os volt soha nem fértünk rá. Aztán behányt az ase és igy megkopot a szerver fénye.
[Szerkesztve] -
oxox
addikt
azokat szoktam nyomi...a büdös macskán dm-et (igaz akárhogy szenvedek, sc-lee-vel megy a legjobban...azzal nagyon pörgösen tudom nyomi...bár karral-mosinnal is szoktam nyerni (az első kettőben szinte mindig bent vagyok).), meg a láma klán szerverén szoktam tdm-t....igaz az adminnal volt egy kis vitánk (nem akarta elhinni, hogy nem csalok
), de már nem izélget. mindkettő only rifle....
-
Fastercowboy
tag
Sorry.
P@jszer volt az elkövető? Sajnos Ő nem szokott sokat teketóriázni. Sajnos míg nem volt pb elég negatív volt a tapasztalat csíterügyben, ezért páran már odáig ''fajultak'', h. a legkisebb gyanús jelre is ugranak.
A szokásos néven voltál fent? Mert ha csak azon jársz fel, akkor intézkedem, h. ilyen ne fordulhasson elő többet.
[Szerkesztve] -
Balancee
aktív tag
Hát igen.
De nem bened van a hiba. Egyszerüen csak vagy nem jön be vagy még nem éreztél rá az izére.
A háboruban jelzi a találatott a szemed vagy ha rálösz valakire honnan tudod, hogy eltaláltad. Kiirja a szemed elé?Ez a lényege a realitás irányába probálja hajlitani a cod2-öt.
Amugy meg nem vagyunk valami nagy kihivás igy sem neked a játék tudásunkal -
-
athomi
veterán
3 pontot jelent a zászlóvisszaszerzés. Nekem is szokatlan volt, hogy nincs pisztoly, ráadásul minig elfelejtkeztem a futásról! Ja és sokszor meghaltam, mert leugrottam a tetőről.
MP44-el nagyot lehet aratni közelről! Én csak loptam és sikerült két tárral egymás után lelőni egy csomó embert. Aztán agyhalállal végződött az akcióm!
beni3d: 1.3-as patch letölt, majd szedj le egy All Seeing Eye-t, amivel szervereket keresel. Ha nem sikerül írj nyugodtan!
[Szerkesztve] -
Fastercowboy
tag
Mint már mondtam, sajnos a gyanúsítgatásokat nálunk sem lehet elkerülni. Még az is előfordul, h. tag teszi, de igyekszünk emberi hangnemben tartani a játékmenetet.
Amúgy én is rendszeresen megkapom, h. csalok. Ráadásul én mindig demot veszek, amint fellépek vlhová, így tisztára tudom mosni magam. De ha vlki bebeszéli magának, h. XY csal, akkor az a tapasztalatom, h. már nem tudod meggyőzni, hiába magyarázod neki, h. a játék eleje óta forog a demo, nézze meg, és győzödjön meg róla. Sajnos ilyen a magyar cod társadalom.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Arena Breakout: Infinite
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen routert?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest