Hirdetés
-
PROHARDVER!
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dot
őstag
Hali!
Minap uj internetre tettem szert azóta a cod2 valami baromi lassan indul.
Azaz elindítom megjelenek a cod logó és ott áll kerek 1percig/alap esetbe ugye 2-3 sec/
Eléggé idegesítő, nem lehet tenni ellene?
Emlékszem azokon a lanokon szokott ilyen lenni ahol nincs net. -
Ice!?
őstag
válasz
pr1mzejEE
üzenetére
hát igen.. de ez az amit sajnos sokan, pont az ilyen vérpistik nem képesek megadni, és elismerés helyett inkább letámadnak.
nyilván vannak még normális hangulatú szerverek, de nálunk ez valahogy kb mint a fehér holló, és ez egyre csak kevesebb lesz.amikor deathrun szerveren 'lewhsoznak'.. kb mintha jumpon aimoznál..

-
pr1mzejEE
addikt
Amúgy én sem értem az ilyeneket.
Annál jobb nincs, ha van az embernek egyfajta stílusa és ez a stílus akár több év játék alatt fejlődik ki. Amikor berántasz egymás után 3-mat (fast3) és kiesel a székből a gyönyörtől meg stb.. Clean skill az egész és tudod, hogy jó vagy. Szerintem ezért játszunk (jó a win a fontosabb
), de a legfontosabb, hogy tiszteljenek. -
pr1mzejEE
addikt
Hányok attól, hogy ennyi ember szociálisan visszamaradott, hogy megadja a tiszteletet az embertársának azzal, hogy tisztességesen játsszon.
Amúgy neten fifázok és egészen felemelő érzés, hogy tudom, hogy itt nem csalnak be és mindenki egyenrangú ellenfélként játszik. A különbség már csak ott van, hogy bill-el vagy gamepaddal játszol-e. Jó lenne így codozni.
-
Ice!?
őstag
válasz
Kassadin
üzenetére
teljesen sose tudnám abbahagyni. majd a feleségemmel és a gyerekeimmel fogok pcwzni.

és a közeljövőben van kilátásban használható konfig?
amúgy, akik ilyesmihez folyamodnak, nem a tehetségükről vagy a jó üzleti érzékükről híresek.
(#12084) po1son: anno olvastam, eléggé fel is húzott. utolsó hsz:
nekem codehookom van,azis elégjó,mivel lifetime
tönkreteszem mások játékát,és?leszarom..
nolifegecik ott sirhatnak felőlem
becsalokmindenkit éskész
azt hiszem ez mindent elmond..
-
gYaLo
őstag
válasz
po1son
üzenetére
szerk:
RADAR VIP Forum Access:
1 Month : 10 EUR.
3 Months : 15 EUR.
6 Months : 20 EUR.
12 Months : 25 EUR.
Lifetime : 35 EUR.FULL PACKAGE BOX VIP Forum Access:
3 Months : 60 EUR.
6 Months : 80 EUR.
12 Months : 100 EUR.
Lifetime : 120 EUR.AIMBOT VIP Forum Access:
1 Month : 20 EUR.
3 Months : 30 EUR.
6 Months : 40 EUR.
12 Months : 50 EUR.
Lifetime : 65 EUR.LIGHT PACKAGE BOX VIP Forum Access:
3 Months : 45 EUR.
6 Months : 60 EUR.
12 Months : 75 EUR.
Lifetime : 90 EUR. -
-
po1son
addikt
x22 interjú avagy, aki a csalásokat készíti a multipalyer játékékhoz és jó pénzért árusítja.
linkTöbb, mint 1 évvel ez előtt készült ez az interjú. Elárulta, hogy több, mint 20.000 felhasználója van.
Akkor számoljunk is egy kicsit.
Ez csak egy Példa lesz:
Tegyük fel mindegyik felhasználójának cod2hőz van radarja, amiért havi 10 euro-t fizet.
Akkor ez így 10x20.000=200.000
Vagyis min 200.000 eurot keress havonta azon, hogy a játékok biztonsági programját feltöri.
Így már érthető miért nem egy nagyvállalatnál vállal programozás munkát.... -
Kassadin
addikt
Nem látom a játék jövőjét, meg a srácokkal se tudnánk úgy összeegyeztetni a dolgokat szerintem. De majd ha lesznek a feltételek a normális játékhoz(értsd normál gép/füles/egér+origi), lehet hogy újra nekiugrok a játéknak, addig is tf2, az megy normálisan ezen a vackon is.
Linkelt oldalról ismertető részről első bekezdés:
"Mi is az a Hack, Game Hack?
A játék hack olyan apró és könnyen használható kliens alkalmazás, ami bekapcsolja a cheatedet az Online játékokban. Keresztülláthatsz a falakon, lehet extra célkereszted, megszünteti a fegyver rántást (recoil). Engedi, hogy a hack segítsen neked a célzásban, és javítsa és növelje játékod eredményeit, minőségét."/facepalm
A sok lebukásból ítélve lehet. 15 ezerből már kijön egy jobb egér+egérpad vagy egy alsó középkategóriás füles+hangkártya, belépőszintű amd proci stb.

-
Kassadin
addikt
Origi magyar pub is undorító, lásd paranoia, ha nincsen fent admin, ott is szokták osztani egymást a kicsik.

Amúgy meg érthető, amikor fcg-n játszottam, rengeteg fejlődtem. Nagyon sokat számít hogy kik ellen játszol még pubon is. Ott nem egyszerű pluszos statot csinálni, főleg ha fent van a krém. Tény hogy csalók is szoktak feljárni, ismeri is őket a közösség névről.
B*ssza meg, de hiányzik a cod.

-
Kassadin
addikt
-
thumb
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom hogy ti hogy vagytok vele de én úgy látom mióta sd-n van a server nincsenek annyian napközben mint amikor tdm-en volt?! Talán lehetne úgyis csinálni hogy hétvégente only rifle vagy moddolt mint a vursliban vagy ilyesmi vagy akár hetente váltogatni mit szóltok hozzá?

-
DJ WOKKY
addikt
-
snataniel
tag
Engem anno span a hozzáállásával készített ki... soha nem nyomtuk full komolyan cb-t lesz ami lesz de az hogy közben 2percenként le megy asztalra facezni meg msn-ezni az rendesen felb@szott.
-
po1son
addikt
Az történt, hogy már a csapattársam jobban felidegesít, mint az ellenfél.

Még biztos fogok cb-n játszani, de most off egy darabig... -
po1son
addikt
nah ennyi volt számomra a cod2 cb...

maradok a napi fél óra fcg dm-nél és kész... -
gYaLo
őstag
Valaki jönne CB -zni ?

-
po1son
addikt
Mai nap az ENRO ellen játszottunk és hát ne tudjátok meg mit műveltek.

Egész wart végig csalták és még ők pofáztak végig nekünk, hogy mi csalunk...
(21-8 lett nekik
).
Egy kis ízelítő a warból a holland válogatott doxi-tól, hogy mekkora skill mester link (0:42 a profi megmozdulás) . -
Petya597
tag
Hali!
Win 7 alatt nem tudom bekapcsolni az EAX -ot, mert mindig visszaugrik alapra (2d audio). Mit tudok csinálni? (XP kompatibilitási módban indítottam) -
RootRulez
félisten
Értem, nos soká jutok el arra a szintre, hogy CB-zni vágyjak

-
pr1mzejEE
addikt
válasz
RootRulez
üzenetére
Túlzás, hogy forduló

Felmész mircre és e program segítségével keresel wart egy tetszőleges időpontban.
A fordulók nálam előre lefixált, fix ellenféllel való játékot jelent (mint pl fociban
), de ez itt random módra megy. Persze itt is vannak külön kupák, amik fordulókkal vannak lebonyolítva!
Lehet friendly meg official meccseket játszani. Az official azaz hivatalos meccsek alatt annyit kell érteni, hogy pontokért megy, hivatalos időpontban stb. -
danii14
tag
válasz
RootRulez
üzenetére
cb,azaz clanbase,klánok/emberek játszanak másik klánok/emberek ellen győzelemért plusz pont jár,vereségért minusz pont..lehet nyomni 1v1,2v2 sőt akár 6v6ban is.illetve több játékban is lehet játszani,csapatban pl. cod vagy egyéniben pl. trackmania,fifa,nemtudom hogy mennyire sikerült érhetően leírni
én szívesen benne lennék valami ph-s csapattal pcwzésben

-
RootRulez
félisten
Sziasztok! Van olyan CoD2 szerver, ahol PH-sok vannak? Beírtam a "szerver" kulcsót, de nem kevés hsz jött be így is.

-
danii14
tag
látom még mindig sokan cbznek..
anno én is 1200+ 1300+ ban toltam,de 3 guidomat is bannolták,bár nem tudom mire fel..
illetve a sok f@szság miatt is elegem lett,hogy bad guid/xray screenshotok(akkor még az volt),nem 24órában regelt guid..mostanában én is néha pubolgatok..
-
gYaLo
őstag
írj rám xen, fentvagyok. gyalo92
-
po1son
addikt
hát regressive-be nincsen, mivel inaktív reg cb-én és csak 2on2őzni szoktunk néha...
-
pckownz
őstag
válasz
andrewzjee
üzenetére
Mondjuk ezt nem értem, hogy admin hogyan játszhat cb-n...
-
po1son
addikt
Tegnap elvertük kicsit a cod2-es cb admin-t (jikser) és haverját 2on2 cb-én

kép -
XDmanus
tag
Bocs, de most értem haza, azért nem tudtam felmenni, de este ha látom hogy fenn lesz valaki, akk meek
-
gYaLo
őstag
Fent vagyunk a pub szerón, gyertek

Új hozzászólás Aktív témák

Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- 3DMark Vantage eredmények
- droidic: Gmail + MI: na mi van bekapcsolva?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Linux Mint
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Háztartási gépek
- Valami baja van a tápomnak
- AliExpress tapasztalatok
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- ASrock Radeon RX 5700 XT Challenger Pro 8G OC Garanciával!
- Használt LCD kijelzők
- Acer Nitro V 15 gamer laptop RTX 4060, i5-13420H, 165 Hz!
- ZBook Fury 16 G11 16" FHD+ IPS i5-13600HX RTX 1000 Ada 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U 16GB Refurbished
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), de a legfontosabb, hogy tiszteljenek.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)