Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • newmoonlight

    senior tag

    válasz KaitouP #7352 üzenetére

    (Félig OFF.) A "kirohanástól" baromi messze volt LorenzoHUN megjegyzése. Szimpla vélemény volt, amit nagyon visszafogottan és kulturáltan fogalmazott meg. Ne legyünk már ennyire mimózák!

    Az Activision-nek (ill. a 30M $-os éves jövedelméből személyesen Bobby Koticknak) bőven lenne lehetősége, hogy (horribile dictu diszkréten, annak nyilvánosságra hozása nélkül) jótékony célokra adakozzon ún. "nemes célból". Akár minden nap. Akár minden órában. Nem ezt teszik, hanem -a saját terméküknek reklámot csapva (azaz profitjukat tovább növelve)- a többnyire gyerekkorú vásárlóiktól kunyerálnak, akikkel szemben -más esetben- nulla nagyvonalúságot tanúsítanak. (Értsd: virtuális szarokért, skinekért, fityegőkért, matricákért kérnek pénzt.)

    Gyakorlatilag leég egy földrész, ökológiai katasztrófa zajlik, emberek egzisztenciái semmisülnek meg ezrével, élőlények tízmilliói égnek el, erre Bobby Kotick-ék kiötlik egy "mítingen", hogyan jópofizzanak egyet.

    Nem értéktelen biszbasz "skin pack"-eket kellene osztogatniuk, hanem dollár-tízmilliókat. (Mármint abban az esetben, ha nem a pénz lenne az istenük...)

    (Kb. annyira hozza őket lázba a "rettenetesen szomorú" Ausztrál tűzvész, mint engem pl. az, hogy törlődnek-e a kommentjeim.)

    Tulajdonképpen sok közöm nem is lenne a polémiához, de (egyéb esetekben -pl. "kemperkedés elítélése"- megnyilvánulóként) már volt szerencsém látni, hogy mennyire személyes ügyet vagy képes kreálni bizonyos -véleményedtől eltérő- hozzászólásokból. Topikgazdaként ez kissé kontraproduktív...

    Úgy gondolom, a Te funkciód itt alapvetően nem az lenne, hogy a saját nézeteidet tekintsd origónak, s azokhoz képest reagáld le a fórum hozzászólásait. Túl komolyan veszed magad, már mondtam. Lazíts... Peace! :R

    “Míg az ENIAC számológép 19 ezer vákuumcsővel van felszerelve és 30 tonnás, a jövőben a kompjútereknek talán ezer cső is elég lesz, és az is lehet, hogy nem lesznek nehezebbek másfél tonnánál.” (Popular Mechanics magazin, 1949.)

Új hozzászólás Aktív témák