- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- TCL LCD és LED TV-k
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fali konzol lapos tévékhez
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
raggg
senior tag
copying party ma estére nálam akkor ... :-)
-
Gergo28
tag
Én a cod4-en nőttem fel, amiatt is furcsább a tempó, meg nekem a színek és az árnyékok is másabb egyszerűen nem veszem észre az ellent vagy csak már későn, de ez igaz a többi pályára is csak itt jobban kijön nekem ( nem vagyok színtévesztő). Meg a 6v6 is furi persze így is ledarálnak mit a sz@rt, de annak idején 32 fős szerón játszottam viszont most elképzelni nem tudnám milyen lenne 32 fővel, mintha a méretarányok is másabbak lennének.
-
Xaels
félisten
válasz
Gergo28 #5189 üzenetére
Ooo. Van egy brigád akikkel játszani szoktam, ők már az újabb COD-okon nevelkedtek és megy rá rendesen a prüszkölés. Az elmúlt héten szinte csak Shoothouse 24/7 ment, TDM/KC meg a többi dara móddal, amitől már nekem volt herótom. Este beszabadultam Crash-re és hajnali 3-ig verettem. Sejtettem egyébként, hogy megy majd a rinya Crash miatt, mert a COD4 idején sem a Treyarch-os dara volt a térképek funkciója. Akkoriban még az SD ment leginkább, ott meg nem a Run N Gun volt az alap.
-
Gergo28
tag
És amúgy kinek hogy tetszik a Crash? Szerintem régen jobb volt csak hogy sztereotipikus legyek.
-
weri
senior tag
válasz
WaterWave #5187 üzenetére
En annak orulnek ha vegre ki lehetne valasztani melyik palyan, palyakon akarok jatszani es nem raeroltetni piccadly-ra meg sorolhatnam, mert nem minden player szeretne az osszesen jatszani :d Ez a wargaming hozza allas nem jon be nekem
A visibility meg mindig ocsmany. Alig lehet latni valamit, az enemy name plate meg sokszor besz*pat mert nem latok miatta semmit. Nem ertem minek kell bele... -
WaterWave
veterán
Örülök jönnek a hibakavítások, mert foglalkoznak a játékkal, de nem ilyen formában.
Másik beraktak nekem egy videot, azaz mindenkinek, amit minden indításnál szépen skippezni kell... Most ezt is miért kell? Lehet nem akarom megnézni vagy skippelni minden indításnál, mert engem nem érdekel..... -
GAbre
veterán
válasz
WaterWave #5182 üzenetére
Első indítás 2 perc mire belépett.
Most 2.ra eddig 3 unable
Tetszik a patch elsőre.
Úgyanúgy megy a videó és nyomhatom ki állandóan....
De minek kell indításba belebaszni 1 sztorivideót emberek?
Minden másra volt idő,de ilyen ordító hibát nem lehet javítani,hogy skippelve legyen videó?
GhostPetya:
Kollega arra próbál utalni,hogy máris kellett javítás,nem volt elég idejük eddig összerakni a season 1 passt.Gondolom én. -
WaterWave
veterán
válasz
KaitouP #5183 üzenetére
Az hogy nem képesek tesztelni semmit, hanem adják ki a patcheket össze vissza... Jó hogy nem minden nap van egy. Nem beszélve Ground War persze nem engedett be, gondolom arra is jön ki egy patch, de hogy ezt nem lehet letesztelni előtte vagy bármi, az érthetetlen számomra.
-
WaterWave
veterán
Kijött az 1.11, azért ez már tényleg vicc
-
GAbre
veterán
Így elvileg nem kéne állandóan elindulni a bejátszásnak?
Ha igen,és mégis állandóan elindul,másik megoldás?Gondoltam délelőtt rákérdezek a cod pontokra.
11-től volt admin chat elérhető.
Most megint felnézek,mondom elmúlt 11.Erre ugyanúgy nincs itt se admin chat,mint blizzardnál.
Kezdek gyanakodni,hogy nem akarnak szóba állni velem -
pulffy
őstag
Érdekes, azt hittem hogy 1 tier az 1 lvl de nem nagyon ,ezek szerint ha meg a 155 lvl akkor még közel sem lesz meg a100 tier...
-
Angel
újonc
A single player nagyon bejött.
-
Segal
veterán
válasz
Szeszkazán #5175 üzenetére
a pass-nál kell elérned az adott szintet
-
Szeszkazán
senior tag
Az új fegyókat hogy lehet unlockolni? Nem ír semmit csak hogy locked...
-
stuka20
senior tag
Nem csak a tizenéves korosztály szereti ezeket, rengeteg 30+ van, akik rajonganak értük. (nem csak a fegyó festésekre gondolok). Valakinek tetszik valakinek nem, nem kötelező használni. De én eddig nagyon kevés játéknál láttam, hogy valamilyen animés festéseket beletettek a játékba. (és ami nem custom) Most hirtelen a world of warships jut eszembe, amiben volt hasonló.Meg azt hiszem a csgo-ban van egy (?)
#no offense -
sittes79
addikt
Az normális, hogy nálam újra letölti az egész gémet? fck
-
nagylaci6417
aktív tag
válasz
bulikavagyok #5166 üzenetére
Megnézem köszi jó tudni
-
-
raggg
senior tag
válasz
bulikavagyok #5155 üzenetére
Játszottál a patch óta? Többen panaszkodnak.
-
válasz
nagylaci6417 #5167 üzenetére
2 éve van piacon az X.
-
nagylaci6417
aktív tag
válasz
bulikavagyok #5166 üzenetére
3 évig garis?akkor vettem mikor megjelent
-
válasz
nagylaci6417 #5165 üzenetére
One X-ről van szó? Mert akkor az garis kell, h legyen! Regisztrációtól számítva 25-26 hónap gari van minden Xboxra. Az első szériás X-ek (nekem is az van), jövő január végéig garanciálisak.
-
nagylaci6417
aktív tag
válasz
bulikavagyok #5155 üzenetére
Soha nem csinálta most hallottam ahogy játszani kezdtem vele.gari meg már nincs rá több mint 2 éves
-
venom8888
őstag
Bent vannak mar a mapok ?
-
dombi81
senior tag
válasz
tonermagus #5146 üzenetére
Nem tudom ki a felelős ezekért a zakkant skinekért, de két választási lehetőség van:
1 Hibbant-nem normál az illető;
2. Gyerekeknek készül a játék, csak mi vesszük "komolyan". -
válasz
nagylaci6417 #5150 üzenetére
Ez nem a játék hibája hanem a gépedé - hívj hozzá futárt és küldd el Frankfurtba! Én most gariztattam az X-emet, mert már elég sok játék alatt hallottam a hangját. Most olyan halk mint újkorában - a tévé mellett nulla hangja van kb. A két hetes PS4 Pro-m a dashboardon sokkal hangosabb mint a két éves X-em játék alatt.
-
.LnB
titán
Erre 10 Finishing move-ra van ötletetek? Én hiába ütöm, késelem ezeket hátulról, egyet sem ad be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Magisk
- Formula-1
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest