Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Acheron

  senior tag

  válasz dombi81 #19128 üzenetére

  Épp a minap linkeltem erről egy cikket. Elvileg ez az eszköz "csak" arra való, hogy testre szabd vele a kontrollered. Emellett viszont valójában bármibe bele tudsz nyúlni vele - és ezt használják is számosan. Ha rákeresel, egy rakás cikket és YT videót találsz erről. Arcpirító csalásra ad lehetőséget, a lebukás veszélye nélkül. Ámbár azt nem teljesen értem, hogy ha az egér makrót tudják detektálni, ezt miért nem?
  Igazán csak egy megoldás lenne "ellene" - mindenkinek ilyen eszköz kell, és akkor megint egyelők az esélyek ;] (persze csak ha egér - billentyűvel is működik :D ).
  (#19129) prokxy: Sima Core módban a sok találat igény miatt nagy szívás tud lenni a kisebb tűzgyorsaság a rengeteg automata fegyver között. HC -n viszont mindkettő OSOK fegyó, ott rendkívül hatásosak tudnak lenni.
  (#19130) lowzor
  Köszönet a setupért és a javaslatokért (nem lettem volna rest megkeresni, de így még könnyebb :R )
  Igen, gondoltam, hogy ezért nem fekszenek, nem is arra valók igazán, de azért megoldható. Nekem a headshotok okoztak fejtörést a FAL -al, azzal bíbelődtem a legtöbbet, de csak meglett végül. A FAMAS pedig már MW2 -ben is nagy kedvenc volt. Persze nálad tutira nem ez lesz a setup, mivel nem ugyanaz a stílusunk. :)

  [ Szerkesztve ]

  Egyik lábam, itt a másik...

Hozzászólok Aktív témák