- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam Deck
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OLED TV topic
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
válasz
dombi81 #19128 üzenetére
Épp a minap linkeltem erről egy cikket. Elvileg ez az eszköz "csak" arra való, hogy testre szabd vele a kontrollered. Emellett viszont valójában bármibe bele tudsz nyúlni vele - és ezt használják is számosan. Ha rákeresel, egy rakás cikket és YT videót találsz erről. Arcpirító csalásra ad lehetőséget, a lebukás veszélye nélkül. Ámbár azt nem teljesen értem, hogy ha az egér makrót tudják detektálni, ezt miért nem?
Igazán csak egy megoldás lenne "ellene" - mindenkinek ilyen eszköz kell, és akkor megint egyelők az esélyek(persze csak ha egér - billentyűvel is működik
).
(#19129) prokxy: Sima Core módban a sok találat igény miatt nagy szívás tud lenni a kisebb tűzgyorsaság a rengeteg automata fegyver között. HC -n viszont mindkettő OSOK fegyó, ott rendkívül hatásosak tudnak lenni.
(#19130) lowzor
Köszönet a setupért és a javaslatokért (nem lettem volna rest megkeresni, de így még könnyebb)
Igen, gondoltam, hogy ezért nem fekszenek, nem is arra valók igazán, de azért megoldható. Nekem a headshotok okoztak fejtörést a FAL -al, azzal bíbelődtem a legtöbbet, de csak meglett végül. A FAMAS pedig már MW2 -ben is nagy kedvenc volt. Persze nálad tutira nem ez lesz a setup, mivel nem ugyanaz a stílusunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Utolsó darab - 1M helyett - MacBook Pro Retina 14 M4 - 10C CPU / 10C GPU / 24 GB RAM / 1 TB - MAGYAR
- Eladó XD Design Bobby Hero Spring, Yellow laptoptáska
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Sony A7III + 28-70mm FE 3.5-5.6 Zoom objektív
- Eladó egy használt MSI RTX 3060 Ti Gaming X 8GB LHR videókártya
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest