Hirdetés
- HTPC (házimozi PC) topik
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Inteles Sparkle videokártyák jönnek, ezúttal munkához
- Milyen videókártyát?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
BREAKING: Spec Ops Survival Mode 1 évig PS4 exkluzív: [link]
(Maga a Spec Ops mindenkinek elérhető lesz, csak a Survival al-mód lesz PS4 exkluzív.)
-
Fitzgerald
veterán
Nekem folyamatos szerver problémáim voltak, úgyhogy csak másfél órát tudtam kb. nyomni a bétát.
De a régi, klasszikus CoD feeling tökre megvolt. Ez lesz az első CoD 10 éve, amit megveszek. A Ground War-t mondjuk hanyagolni fogom amíg (ha) jobban át nem gondolják az egészet. Jelen formájában nem veszélyezteti a Battlefield trónját. A látványtól nem ájultam el, de azért nem mondanám csúnyának a játékot.
És ahogy látom még a közel 4 éves 1070-el is (én erősebb kártyával nyomom, de néztem pár videót kíváncsiságból) megvan a 60-70 fps 1440p-ben maximális beállításokkal, ami azért tiszteletre méltó.
A beállítási lehetőségekkel is abszolút elégedett vagyok, millió dolgot lehet állítgatni a menüben. Jó lesz ez.
Ezt is megértük, rég mondtam már ilyet CoD-ra. -
KaitouP
nagyúr
Esti hírek
Hatalmas sikernek és népszerűségnek örvendett a Call of Duty széria történelme során megrendezett legnagyobb béta teszt, milliók töltötték le: [link]
Egyes játékmódokban 100 játékossal játszhatunk egyszerre, magunkat is beleértve: [link]
Kiszivárgott a Modern Warfare story trailere a Black Ops 4-ben: [link]
Digitális vásárlás esetén XRK Weapons Pack ajándékot kapnak az előrendelők: [link]
-
Acheron
őstag
Csak kíváncsiságból ránéztem az előző verziók installált méretére. WW2: 98,6GB BOIIII: 130 GB. A béta most 37GB -ot foglal az SSD -n. Kíváncsi vagyok, mekkora lesz a végleges igény.
Btw, a bétából gondolom már nem emel át semmit, uninstallálható? -
Plafoon
tag
OKtóber 25-ei megjelenésig lesz még PC béta? Vagy valamilyen módon lehet játszani a játékkal?
-
Deck
titán
Nem hittem volna de ez a 2v2 tetszett a játékban amúgy a legjobban. Kár, hogy nem lesz külön
-
KaitouP
nagyúr
válasz
KaitouP #1042 üzenetére
Megkérdeztem őket, hogy esetleg lehet-e tudni, ezek a változatok miért nem kaphatóak itthon, mint például a fent említett Precision Edition, amire a válasz gyakorlatilag az volt: "semmi közöd hozzá, mi nagyker vagyunk, és nem foglalkozunk magánszemélyekkel, érdeklődj a kiskereskedőknél".
A gond az hogy egyik kiskereskedésnek SINCS fingja SE arról, hogy mi a helyzet a játék különböző változataival, adják a sima alapverziót, aztán légy boldog. Az inkompetens Konzolvilág annyit nem tudott, hogy más jár-e az előrendeléshez béta kulcs vagy sem, többen meg is szívtuk ezzel, holott az Activision minden előrendelés mellé béta hozzáférést ígért.
Na mindegy a Magnew is beka*hatja így.
-
redhunter
senior tag
Vajon lemezes előrendelés esetén mikor várható a kiszállitás?Nem rendeltem még elő lemezesen semmit.Ugye ez pénteki napra esik ,ha akkor nem hozzák akkor ugrik a hétvégi játék.
-
Kanczy
veterán
válasz
Csokishurka #1466 üzenetére
COD2-ben Kar98k only játékos voltam, úgyhogy nagyon jó érzés volt hasonló puskákkal durrogtatni, bár azóta sokkal rosszabbul lövök
-
Acheron
őstag
Van olyan perk, ami a sebességet, illetve a felgyorsult állapotban tölthető idötartamot növeli. Meglehet ilyenekkel találkoztál. Én sem igazán kedvelem az ilyen felgyorsult, többnyire késsel "operáló" fantomokat (szerintem ez a legkevésbé reális a játékban), de mivel vannak, alkalmazkodni kell hozzájuk. Esetükben pl jól működik a korábban épp kifogásolt Claymore, megfelelő helyen és módon elhelyezve. No de ez egy játék, mindenki úgy játssza, ahogy akarja vagy ahogy tudja - mégha nem is kedvelik ezért feltétlenül a többiek.
Ami a korábban említett taktikusságot illeti, azt gondolom, itt is lehet taktikázni, de ehhez kell egy csapat. Csapat nélkül ennek nem sok tere van pl egy TDM -ban, a meccsek rövidek, többnyire teljesen ismeretlenekkel rak összes a játék, nem egyszer nyelvi korlátokkal, az alapvető csapatszerepek tisztázására sincs idő, nem hogy taktika kialakítására. Ettől még pl egy Dom. vagy HQ meccsen lehetne törekedni az alapszabályok követésére. Itt azért zárójelben megjegyzem, hogy ha valaki elkezd bevédeni egy pontot pl Dom. -ben, gyorsan megkapja a camper bélyeget - meglehet, van aki ezért (is) rohan.
No persze ez csak az én véleményem -
Hublot
őstag
A három megvásárolható változat között mi a különbség? Most nézem battle.net 59.99, 79.99, 99.99eur
-
Laby
őstag
Nekem nem hiányzik ez a felgyorsult dolog. Mondom ezt úgy hogy abban egész jó voltam, itt meg nem tudok még érvényesülni.
Zavaró volt, hogy Usain Bolt sebesség rekordját döntögetik a katonák felszereléssel a hátukon és a kezükbe. Irreálisan gyors volt az egész mozgás, a viselkedés és a játékmenet is.
Persze ha ügyességi játékként tekintünk rá, akkor elfogadható. Ha katonai játékként akkor nem, de a CoD-ok soha nem is arról szóltak. Valahol a kettő között van a jó út szerintem, aminek pont megfog felelni ez a "régiúj" játékmenet.
-
boogie84
veterán
Nagyon (de tényleg nagyon!) örülök hogy végre értelmes a sebzés is. Az összes ember az ismeretségi körömben hasonlóan van, okádtunk ettől a 1,5 tár egy ember játékoktól.
HC modban toltam, amikor megérkezett a mod. Ha meg lesz a játék akkor is csak az lesz. Sztem az nem lett rossz. Normál módban szvsz sztem sok kell mindig. De erről ne nyissunk vitát.
Ha úgy alakul akkor HC-ra keresek majd pajtikat aprítani.... -
Plafoon
tag
Twitchen nem valami népszerű a játék, jelenleg 400 aktív néző nézi összesen az összes cod mw streamert. De a hétvégi ingyenes béta dömping alatt is csak 40 000-es össznépi nézőszámot produkált.
-
Csokishurka
őstag
« Annak is nagyon örülök, hogy itt nem lesznek quick scope mesterek, nagyon megöli a játékélményt. «
Ezt még ne szóld el :D MK2 Carbine hasonló szinten van mint egy sniper és láttam aki úgy tolta vele anno mint a qiuck scopos sniperrel csak éppen red dottal. Meg a aki 3x-os scoppal tolta sniperrel annak jó volt kisebb volt az ADS time.
De azzal egyet értünk, hogy rég votl ilyen cod rész, remélem végre rájöttek, hogy ez a jó irány :)Szerk.: csak hogy legyen már valami negatívuma a játéknak. A scopok csökkentik az ADS timot
Ez az egy ami nem jött be, meg hogy foglal egy külön attachment helyet de végül is logikus.
-
-
Laby
őstag
Nekem marhára bejött már a béta is, 1-2 apróságot leszámítva mintha teljes játék lett volna és hiányérzetem van hogy nem ülhetek le bármikor játszani vele. Ráadásul ennek a javított és jóval bővített verziója vár ránk, nagyon várom már! Rég tetszett így játék, mint most ez.
CoD WW2-höz szoktam ahhoz képest rettenetesen belassult a játék. Pont emiatt nem is találom magam egyelőre, nem úgy megy ahogy szeretném át kell szokni mert teljesen más a játékmenet.
A játékmódok nagyon jók, imádom hogy a régi CoD2-ben kedvenc HQ mód visszajött. Illetve az SD mód szerintem ultra rossz lett a WW2-ben, számomra játszhatatlan. Itt marha jól megoldották az SD-t is, már ha a Cyber Attack helyette lesz.
Nagyon (de tényleg nagyon!) örülök hogy végre értelmes a sebzés is. Az összes ember az ismeretségi körömben hasonlóan van, okádtunk ettől a 1,5 tár egy ember játékoktól. Régen egyik sem ilyen volt, most meg az összes ilyen és nem értettük sosem hogy miért.
Itt végre reális a sebzés. Szerencsére nem Hardcore szintre ment le, pont jól eltalálták.Annak is nagyon örülök, hogy itt nem lesznek quick scope mesterek, nagyon megöli a játékélményt.
A fegyverek és tulajdonságaik is nagyon bejönnek, a módolhatóságuk is.
Küldetések, plusz fegyverek, pályák, módok és én meg is vagyok egy jó darabig.
-
Csokishurka
őstag
Nah jó volt ez a kis béta. Annyi hogy azért elég sok FPS droppom volt.
De most a végén mondom megnézem ezt az odin fegyvert már, ez egy állat sajnálom hogy nem maxoltam ki.
Meg egy kérdés, próbáltam minden féle egérbeállítást mert nekem valamiért sehogy sem volt az igazi. Főleg mikor ADS nyomtam.
Ki hogy tudta beállítani hogy general sensi (értsd hip fire) ugyanannyi legyen mint az ADS sensi? Sok pubg óta megszoktam és ezt preferálom. -
Szerintem akik régebb óta COD oznak- az új részekre gondolok- azoknak érezhetően lassabb a játékmenet és más a sebzés, hamarabb halunk és hal meg az ellenfél, kevesebb lőszer kell és gyorsabban kifogynak a tárak. BO4 ben kellett sokszor 7-8 golyó egy killhez és a quickscope ehhez képest villám volt, itt ezt is jól megoldották. BO3- és 4 alatt szinte ramboként lehetett sniperrel tolni, itt F2F le lehet darálni őket nyílt terepen.Egyenlőre legalább is.
-
mettek
addikt
Akkor jó hogy nem csak én látom így.
Sajnos sose voltam egy quickscope-os, versenyszintű játékos de itt a bétában minden szerverre jutott 4-5 ilyen játékos akikkel nem lehet mit kezdeni egy ilyen felépítésű játékban, csak taktikában lehetne őket megverni de az meg nincs benne sajnos.
-
boogie84
veterán
Nálam semmi gond nem volt a játékkal.
(#1357) Dave567: Nekem még az is jobban tetszett, mint a normal mod.
Kisebb beszámoló ahogy én láttam a demót:
Őszintén azt sem gondoltam volna, hogy a közeljövőben pozitív dolgot fogok írni cod-ról. Ez viszont tetszik. Nem egy cod4, de közelebb van hozzá mint bármelyik másik, és van játékélmény! méghozzá pozitív! Egész jók a hangok, a fegyverek, a pályák.Egyetlen negatív dolog van amit sajnos nem lesz egyszerű megszoknom, hogy nagyon gyors a játék. Anno a cod4 ha jól emlékszem akk lassabb volt valamivel. Nem értem miért jó ez a 3mp-et élek 1mp múlva újra megyek és így tovább. Lehet h már túl öreg vagyok 35 évesen a cod szériához?
-
dudu5130
őstag
SZiasztok!
Lesz a régi search and destroy játék mód is? -
k-adi
nagyúr
-
-
ralfee106
tag
sziasztok Fullhd-n egy 1050ti -vel mire lehet számítani? proci i5 4.gen., ram 12gb, a vga pedig 4 gb-os.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MINT AZ ÚJ! Apple MacBook Air 13", M3/8Gb/256Gb. 100%-os akku, pár hónapos, KARCMENTES! CSAK ENNYI!
- LG OLED65G49LS AI G4 4K Csúcs OLED TV! G-Sync
- P14s Gen2a 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 5850U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core i7-13700KF - 16-Core 3.4GHz LGA1700 Box
- Sony Playstation 5 Slim Digital Edition 1TB CFI-2016
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T570 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gar
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest