Hirdetés
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Én úgy vettem észre,átlagot von.Legalábbis a haver,aki velem top 1 MINDIG,az külön nem az szerintem,mert akkor dobálná fel a rendszer,míg közepes nem lenne.Nekem így jut 2-3.hely,de amint bontunk,utána az egyedüli köreimben meg én leszek az első bloodthirstykkel akár,mert ugye beleszoktam egy nehezebb szintbe.
-
BandiHUN
veterán
Szerintem nem rossz dolog,nem ezen múlna igazán a malmozás,meghát akinek izgalmasak a körei,hajt rá,hogy ő legyen...Meghát gazdasági szempont,hogy amit majd majdan veszel/most elértél,azt meg tudd mutatni,meghogy a végén befigurázz egy szebbet.Már a régi részekből is van rengeteg videó marhulásokról
És pl.emiatt tetszik a cross platform,hogy végre vannak élőhangos kommentárok,segítség,beszédek PC-n is.Lásd a múltkori taposóaknás multikillem a kör végén,marhanagyot röhögött mindenki!
Inkább az intró nem kéne,mikor 3 másodperc betölteni a mapot+fegyvert választani,erre 20-25mp,mire el lehet indulni.Meghát mindig az új lobbikeresés ideje,igaz most még nem bánom annyira,mert mindig kinyílik valami új kieg/kapok valamit/festés,vagy gyors bütykölés a fegyón,korty valami,pár slukk elektromos cigi,gyors Messengerre pislantás elolvasni a "F*sz kivan veled,már megint játszol" üzit a csajomtól,gyorsan dobni egy Lávjú-s valamit vissza...DE ha épp haladnék,mert kéne a kill,vagy valami challenge,akkor idegesít engem is.De annyiból megvonom a vállam,hogy 2 hét alatt kimaxolni,nincs prestige,a fegyós dolgok 90 %-a pici odafigyeléssel magától összegyűlik...még rövidellem is a kihívást.De egy biztos,a BO4-et nagyon szerettem,de 1x került elő,mikor volt a szerókarbantartás,és bár kimaxoltam az új hardverrel látványilag,hát nem volt jó visszalátogatni ez után.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- iPhone 12 / Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (147)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (152)
- Keresünk dokkolókat
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest