-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blaca83
őstag
Szia!
Szerintem aki régebb óta játszik COD-ot vagy BF-et az már fix csapatban saját Discordon.
Itt biztosan találsz társakat, mert folyamatosan keresnek valakit akivel lehet játszani:
Magyar Call Of Duty Közösség
Discord meghívó: [link] -
Jinxb1rd
addikt
Sziasztok!
A Warzone játékhoz keresnék játékostársakat, mert haverjaimat nem igazán érdekli. Tudtok valami Discordot hozzá? -
Bennyboy
őstag
Már most sem lehet belogolni, jó lesz ez az open hétvége meg dupla xp
-
zoltannagy
aktív tag
Én egyszer voltam már 155-ös mikor ugye frissítésnél vissza raktak leves 1-es szintre, ha jól emlékszem.
Most 153 vagyok, ha most nem leszek 155-ös, akkor miről fogok lemaradni?
Mert olvastam, hogy hétfőn lesz frissítés talán? -
ЯΞD
senior tag
Sziasztok!
A TIER szintet, hogy lehet a leggyorsabban lépkedni? 1 hete tértem vissza a játékba és elég jól feltornásztam magam. Jó lenne kimaxolni.
-
Üdv!
Nem épp élet-halál kérdése, de érdeklődnék, hogy van olyan oldal, ahol a játékos statisztikákat meg lehet nézni úgy, hogy ezért ne kelljen mindenféle regisztrációt megejteni? -
Stylerr
addikt
Mikortól indul a dupla XP, illetve a free multiplayer hétvége?
-
Gigi01
őstag
Nekem tegnap gulágba,indult volna a meccs,aztán visszadobott a gémbe,a másik fél ilyenkor kiléphetett?
Gondolom megijedt. -
WaterWave
veterán
Solo mód, 6-an maradtunk rajtam kívül, erre disconnect online server. És ne kapjak agyfhaszt.
-
-
Deck
titán
Majdnem 1 hónap után újra nyomtam 1 meccset de látom semmi se változott. Camp, M4 mindenkinél, rakétavető (Rust és kisebb mapokon), magas ping..
-
nyinya
tag
válasz
Roland861010 #12322 üzenetére
Amit leírtál, azt hívják Aim bot-nak
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
MP5-re és a P90-re mi a BEST beállítás?
-
Roland861010
veterán
Az hogy van hogy a srácnak a célkeresz olyan gyorsan ugrált egyik playerről a másikra, hogy azt képtelenség meg csinálni!?
Rendesen át ugrott egyikről a másikra és persze mindenki kill!?
-
prokxy
veterán
Sziasztok,
jóbarátom jönni COD-ozni, innen gondolta megvenni, mennyire megbízható az oldal?
plati.market -
tupacamaru
veterán
válasz
Evil Snowman #12303 üzenetére
Most léptem ki, eddig játszottam, nekem ment rendesen.
Az milyen, hogy a csapattársaid nem gyógyítanak meg, hogy el tudják venni tőled a pénzt?
Aki csak WZ-Plunder-t szokott játszani, az felvehetne: Z0e#21770 -
prokxy
veterán
válasz
Hzoltan969 #12309 üzenetére
Nem számít, ha ad hozzá 10-et, akkor mindegy, hogy 5-höz vagy 85-höz.
-
Hzoltan969
tag
A Battlepass szinteknél szerintetek nő a követelmény vagy fix? Másképpen fogalmazva: számít-e, hogy a +10 tier-t 40. szinten veszem meg vagy 90-en?
-
BIZ0906
aktív tag
Nekem 347 xD bár úgy sem érdekel xD
-
Azt hiszem majd holnap reggel bejelentkezem inkább HO alatt, amíg az oskolások nyomatják a távoktatást.
-
shotika
őstag
válasz
-
prokxy
veterán
válasz
Dettó, nálam "csak" 1501 perc
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új AM5 RYZEN 5 8400F GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 2ÉV GAR!
- Segway Ninebot G30 DII - elektromos roller
- Tuning PC (AsusROG Z370-F/I5-8600K/Seasonic focus plus 750w gold/GTX 6GB)
- ÚJ ASUS B760 Core I5 14400 Gamer ErőmŰ PC 32Gb RAM 1.0TB SSD ASUS PRIME RTX 5070 12GB DDR7 2ÉV GAR
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest