Hirdetés
- RAM topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Fujifilm X
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
-
prokxy
veterán
válasz
blaca83 #12591 üzenetére
Gyere este velünk Plundert vagy BR-t, ahogy eddig is, majd utána megyünk együtt TDM-re, bármire. Csak sokan direkt arra a módra mennek, mert a nub-okat akarják vadászni, freekill...ezen a szervereken nem tudtam annyira érvényesülni, mint bármelyik TDM-ben, Domination-ban a napokban.
-
LucentTwo
tag
válasz
blaca83 #12586 üzenetére
A free hétvége tapasztalatom, hogy nem szabad este játszani, mert felébrednek a nolife vérpistikék és onnantól kezdve csak a halál. Saját vélemény természetesen és az én tudásom szerinti tapasztalat, de napközben simán toltam végig a jó meccseket.
Plusz egyből találkoztam egy csalóval is. Mindig tudta, hová kell lőni és mindig fejre ment, legalább állítaná be úgy, hogy ne legyen ilyen feltűnő.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
blaca83 #12349 üzenetére
Ahogy a kolléga írta később, itt a fórumon a topikban inkább a saját Discord szerverünket reklámozzuk egymásnak, ha lehetséges. (Nem, nem, tilos másikat használni mellette, vagy helyette, de ha már itteniek vagyunk, és megcsináltuk, akkor használjuk is.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ducky One 3 full size billentyűzetek többféle színben és különböző kapcsolókkal
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest