Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- ASUS ROG Ally
- Házimozi haladó szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hatalmas kijelzőt és saját fejlesztésű processzort kapott a Xiaomi Pad 7 Ultra
- Steam Deck
- Egér probléma
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
válasz
Magnum_ #82950 üzenetére
Ez tényleg úgy éri meg ha nagyobb tételt rendelsz. Bár én úgy is szoktam nézni, hogy visszaosztom a postaköltséget tételszámra és hozzáadom az árához. Ha így is jobban járok mintha itt venném meg akkor belefér a szállítás viszonylag magas költsége... Emlékszem mikor pulóver/hoodie féle kellett akkor 6-7K-ért láttam boltokban... Innen meg 3,5K- ért rendeltem Lonsdale márkából...Vettem 2-őt. Még akkor is megérte ha 2 éves korábban lecserélném, de még mindig jó...
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Tablet+laptop egyben (i5 7.gn, 250GB SSD, 16 GB, FHD)! AkciÓÓ
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Watch Ultra 2 TiTanium 49mm !! aktiválástól 1ÉV Nemzetközi APPLE GaranciáVAL
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest