Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Ha van valakinek független vagy T-Mobile-os USB mobilnet modemje, amitől pici pénzért megválna, írjon már rám. Megvenném, ha szerepel ezen a kompatibilitási listán.
-
GabN73
addikt
válasz
Melack #35796 üzenetére
Ínséges, remete időszakokra jó az, ha tud az ember főzni ...
Vasinger!
Reggeli: szalonnás tojás (szalonna cserélhető sonkára, kolbászra, virslire)
Ebéd/vacsora: rántott hús, rizs, párolt zöldség, gyorsan megcsinált csirkemell, zöldborsófőzelék...
Van egy pár recept oldal, beállítod hogy fél óra alatt elkészíthető kajákat mutasson, és kész
Én szeretek főzőcskézni, kis utánaolvasással pedig könnyen elsajátíthatóak az alapok.Az meg hogy olcsó... Általában egy 4 adagos receptet nem csak 1 napig eszel (kivéve ha ebédre/vacsira ua. eszed
)
-
GabN73
addikt
válasz
Earl_Muttley #35783 üzenetére
Pedig nem nehéz, és az alap kaják elég rövid idő alatt elkészíthetőek.
Én is így voltam vele, majd hazajárok kajáért meg ilyenek... Aztán rájöttem hogy egyszerűbb összedobni -
lejártam a lábam egy roadt cipő után, de nem találtam olyat, amit szerettem volna. szerencsére ma megjöttek a karácsonyi ajcsicsekkek (au
), amiket el lehet szúrni egy csomó értelmetlen dologra, amire amúgy semmi szükségem nincs
most kis pihenés, futás és kis munka. -
lejártam a lábam egy roadt cipő után, de nem találtam olyat, amit szerettem volna. szerencsére ma megjöttek a karácsonyi ajcsicsekkek (au
), amiket el lehet szúrni egy csomó értelmetlen dologra, amire amúgy semmi szükségem nincs
-
werszomjas
addikt
válasz
Mercutio_ #35789 üzenetére
Heee en is sokszor csinalok ilyet es pont ugyan igy, a mezes mustaros pac a legjobb.
En szoktam bedobni a zacskoba kis zoldseget is, hagyma, repa, cukkini, a hussal egyutt parolodik es atveszi a pac izet is. Isteni.
Tenyleg egy ovodas is meg tudja csinalni 5 - 10 perc csak az elokeszulet ha nagyon raerek fozok hozza rizsat.
-
Vasinger!
nagyúr
Innen valakinek holnap vagy pénteken valami? Fent leszek Pesten és egy ideig nem járok fent újra.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Earl_Muttley #35786 üzenetére
Csirke felsőcomb só - borssal megszór esetleg kis méz +mustár keverékkel vagy barbecue szósszal beken, bárhol kapható sütőzacskóba bedob, zacskó lezáróval lezár tepsibe elfektet, zacskó felül lévő részét 5-6 helyen villával vagy hegyes késsel megszúrkál, 180 fokos Sütőbe betol 45 percig süt aztán zacsi tetejét kinyit, hogy a bőr ropisra piruljon és még 10-15 percig így süt.
Ugyanez oldalassal is működik, csak ott 1 óra után nyitod a zacsit. A piritás idején érdemes rá - ránézni sütő és sütési mód függő milyen gyorsan pirul. -
Ace owner
addikt
Nálunk meg épp most lett kész a palacsinta. [link]
-
Ace owner
addikt
válasz
Earl_Muttley #35783 üzenetére
van szép G3-ad, kibattyogsz a konyhába, előkapod és nézel egy receptet magadnak aztán vagy megmérgezed magad, vagy nem..
-
DeFranco
nagyúr
teljesen igazad van, a vicc az, hogy egyikről sincs videoteszt. kunc.
mindenesetre a vétek lett após által a vagy b opciókból kiválasztva, 'szt csíny letudva. magyar, jó akku, egy év gari, csillió könyv (aminél több kb. nem is lesz elérhető magyarul btw.) tokkal vonóval nádihegedűvel.
köszmá' mindenkinek az input!
-
Mercutio_
félisten
-
Melack
veterán
Maszekolós kábeltv szerelőt nem ismertek?
-
Tim82
félisten
válasz
Melack #35767 üzenetére
"Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy." ( (c) bolondember)
-
Melack
veterán
Reggelt!
Engem is mindig oda vettek fel, ahová nem számítottam rá
-
Mercutio_
félisten
válasz
aizen92 #35761 üzenetére
Ne várj semmire, vedd úgy, hogy nem vettek fel és a holnappal / további teendőkkel foglalkozz.
Ha mégis hívnak, hogy kellessz öröm é bódottá, de az interjú csak egy 3D CV benyújtás, és az elküldött cv-k után se azt lesed behivnak - e valahová.
Ez a jól sikerült dolog becsapos, nagyon szeretnéd az állást ezért tudat alatt minden negatív jelet elhessegetsz a pozitivakat pedig felnagyitod (ami természetes) a másik része a dolognak, hogy eszünkbe se jut ilyenkor, hogy területtől és a feladattól függően másik 20-100 hozzánk hasonlóan alkalmas személy jelentkezett az állásra... -
aizen92
addikt
Morgen!
Ez a várakozás őrjítő, hogy mikor hívnak már fel....
Az interjú nagyon jól ment, jó hangulatban, nagyon éreztem a dolgot.
Külön örültek, hogy végeztem már ilyen munkát, majdnem ugyanazt kéne itt is csinálni....
Áááh, csak hívjanak, hogy sorry nem, vagy örömmel értesítjük.... -
-
Mercutio_
félisten
Ehhe.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Mercutio_ #35755 üzenetére
Köszi. Kicitcipösz volt ez most for ded's sake, sőt most meglepő módon az egyik szinte csak fűszeres volt, a másik azért takarított mindent ami az útjába került így is. Általában kedves félmosollyal szokták javasolni, ha ott eszünk, hogy óvatosan a csípőssel mert ami csípősnek van jelölve, nem biztos, hogy fehér embernek való
@Saint_: thx
egyik legjobbnak mondják a városban, jellemzően több az indiai mint a magyar bent, ami általában jó jel. Szeretjük, bár ritkán eszünk itt.
-
DeFranco
nagyúr
salaam bombayből házhoz rendelős vacsis 9 éves évfordulós
-
Magnum_
nagyúr
nnna, akkor márc.15-től vasárnaponként zárvatartás.
de jó.olyan is elfért volna még itt, hogy hétköznapokon meg 8-16ig legyen csak nyitva minden.
-
7
addikt
válasz
DeFranco #35745 üzenetére
Technikai adatok alapján kiválasztottál 5-öt. Nézz meg róluk egy-két YouTube-videót (főleg a menü, kezelés az érdekes), aztán vedd azt, ami a legszimpatikusabb. Itt már leginkább az egyéni preferenciák játszanak.
Plusz input: a háttérvilágítás egy remek dolog, de amíg az embernek nincs dolga világítós olvasóval, addig nem fogja hiányolni.
-
DeFranco
nagyúr
1: Wayteq 1024x768, tokkal, magyar menü
2: Prestigio, 800x600, úgy látom backlightos, 2 év gari
3: Koobe 1024x768, magyar menü
4: Alcor, fehér, 800x600, magyar menü
5: DPS 800x600, magyar menüKb. ez a pref sorrend is, formátumtámogatást nem tudom megítélni, mert nem ismerem a rendszert.
Any input, vélemény, figyelembe veendő szempont? Wayteq ugye ajánlott volt, jó a formátumtámogatása nagy a felbontása, a Prestigionál van fény, meg 2 év a gari, viszont nincs tok.
(edigital amúgy messze viszi a prímet, nem találtam máshol sem több sem olcsóbb ebookokat)
-
Melack
veterán
Mi-fi routert merre érdemes keresni?
-
Magnum_
nagyúr
Picit kesett a 10.30as GDP.
Megfutottam reggel a koroket, meg egy nagy csata elott allok. De talan hajnalodik.
-
-
Mercutio_
félisten
válasz
macilaci78 #35733 üzenetére
CRT-ben is van digi beltéri + media player?
-
-
MurdR
veterán
Reggelt. Irány a bánya.
-
LÁZ
addikt
ismét tablet dilemma, kéznél van egy prestigio multipad 2 ultra duo 8" tiptop 10/10, garral, viszont ismerős meg szabadulna a Galaxy tab 2 10.1"-jától, lejárt garral, 10/9 es állapotban
melyiket válasszam, persze a méret-tárhely-support a samu mellett szól, de ntom mennyire problémásak, használ vki galaxy tab-ot vagy tab 2-t?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Mercutio_
félisten
Superlux fejes 8k
IKEA-s előszobai cucc 5k
2x4GB notiram 15k
11,6"-os 2 magos bordó netbook hivatalos W7-tel 55k
37"-os LCD TV 60k
Erős i3-as miniPC 76k (vagy az összelegózott cuccok függvénye) -
aizen92
addikt
Fiatalok!
Tök véletlen nem ma kellett volna kiadni a 2015. szeptemberében induló felsőoktatási képzések listáját?
Szokásos? Folyamatos csúszás és lesz kevesebb mint 3 hét a jelentkezésre. -
GabN73
addikt
válasz
PeeterssoN #35703 üzenetére
Vadászidény? Karácsony előtt?
Inkább a lobogtass meg egy 20ezrest és jönnek idénynek nevezném -
B-L-A-C-K
titán
válasz
föccer #35716 üzenetére
Azért okoskodok amúgy ennyire mert több mint fél évig néztem magamnak is milyet vegyek, + azóta még okosabb lettem a témában...
Most fél éve Sony 55W829B-m van, nagyon megvagyok vele elégedve, csak jó lenne már egy nagyobb...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
aizen92 #35714 üzenetére
Én PS3-on játszottam nyáron egy keveset, de szerintem 55-ön se volt vészes...
Itt egy videóm....
Viszont ha nem kell nagy méret, és fontos a képminőség én 42-es Sony 42W706B-t vennék, ez akcióba 150 szokott lenni (elég gyakoriak az akciók, biztos most is lesz karácsony után, vagy még akár előtte is). Smárt része lassú, illetve bekapcsolás után 20 másodperc míg tudod kezelni a TV-t, de ezektől az apróságoktól eltekintve nagyon jó TV, és kategórián belül az egyik legszebb képe van.
Másik kérdés Hz-nél egy 40-48"-nál mi az ideális? elég a 200?
Játéknál az a legjobb ha kivan kapcsolva minden Hz javító, azaz 50/100Hz az ideális.
-
aizen92
addikt
válasz
B-L-A-C-K #35713 üzenetére
max 150.000. és lehetőleg samsung ha a smart funkciót nem tudom kikerülni. De ezt se használnám, és a 3D-t se nagyon.
UHD meg majd 4 év múlva beszélünk
Probléma talán ott van BLACK Úr, hogy a rohadt konzoljátékok nem bírnak 720pnál többet, vagy 900p-nél és nagyon pixeles már így is a 32"-on.
ez 50"-nál szerintem szemrákot okozfőleg 2-2,5 méterről.
szerk.: 150k a max. ha 110-125ért is van nem 3d/nemsmart akkor örülök mint majom a farkának. Nem kell plafonig elmenni feltétlen
Másik kérdés Hz-nél egy 40-48"-nál mi az ideális? elég a 200?
-
-
Mercutio_
félisten
Mindenki kariaji után rohangál?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
PeeterssoN #35707 üzenetére
"meg nem kell wilsonnal kekszelnem"
A csaj ezt biztos könnyebben megoldotta.
-
Melack
veterán
És jön a Wi7
-
-
Magnum_
nagyúr
válasz
PeeterssoN #35703 üzenetére
Beszolsz?
Mecu: mit csinaljak, ha nem jon ertekelheto?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
PeeterssoN #35699 üzenetére
Futas most kilove mert melo utan tanulnom kell. Meg K hideg van. De az tenyleg jo.
Mercu: azt fel kell epiteni. Az ido. Az most nincs. Talan januar masodik feletol
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- PlayStation 5
- Ukrajnai háború
- Amazon Fire TV stick/box
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Napelem
- PERIFÉRIA beárazás (egér, egérpad, billentyűzet)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- DELL G5 5590 I7 9750H RTX 2060/6G 16G DDR4
- LG OLED65C3 EVO Smart OLED Tv! 48"/4k-UHD/120hz/1ms/G-sync/Dolby Vision/Atmos/Gaming TV/
- Dell Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 27% 14" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- HP Victus 16 Gaming Laptop! Ryzen7 7840HS/RTX 4070/16Gb RAM/512Gb SSD/FHD 144HZ/BeszámítoK!
- Asus TUF F16 - 16" 144Hz / Core 5 210H / 16Gb DDR5 / 1Tb PCIe4.0 / RTX 4050 140W / 3 ÉV GARANCIA
- MSI RTX 2070 Ventus GP 8GB
- HIBÁS: Apple Magic A1243 keyboard angol nyelvkiosztású billentyűzet - 1
- Google Pixel 8A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest