Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz
cattus #130553 üzenetére
Bizony ki van nyalva a seggük, fényesre!
Példának okáért ott vannak azon egyirányú utcák, ahol engedélyezett számukra és csak számukra a forgalommal szemben történő haladás. De ők ebből csak azt hallották meg, hogy egyirányú utcában szabad forgalommal szembe menni.
Ugyanez a helyzet a buszsáv használatával: valahol szabad, akkor mindenhol szabad.
Nagyvárosokban van telepített szervizállomás, fel tudják tenni állványra a bringát, ott vannak szükséges szerszámok egy gumicseréhez, fékállításhoz, stb. Ingyenesen. Az autós, motoros, de még a rolleres, görkorcsolyás sem kap ilyen támogatást.
És ezek még csak az apróságok. Amikor a Rákóczi hídon teker egy jóképességű a délutáni forgalomban, mikor ott a szalagkorlát túloldalán a kerékpárút. Persze értem én, hogy az kis kerülővel érhető el akár a pesti, akár a budai oldalon, de akkor is...Nem haragszom rájuk, csak ne kerüljek olyan helyzetbe, aminek a következtében kerékpáros sérül, akár én ülök rajta, akár nem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest