Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
Fenyolori
csendes tag
Sziasztok!
Engem a Brokernet keresett meg tegnap előtt és ma már egy felvételi beszélgetésen is voltam. Sajnos túl gyorsan lejött, hogy itt inkább az ismerősi körömre van szükségük mint rám.
25 évig szolgáltam a rendőrségnél és ezeket a kapcsolatokat, amiket ott kiépítettem akarják maguknál kamatoztatni.
Amikor megkérdeztem, hogy egy külföldi és egy magyar jogi diplomával szerintük talpalni fogok, hogy felkutassak egy-két ügyfelet, akkor a "diploma gőggel " vágtak vissza. Aki ismer tudja, hogy nem vágok fel rá, de inkább szeretek a magam ura lenni, nem pedig holmi MLM rendszerben mások zsebét tömni.
Még azzal is ámítgattak, hogy rögtön vezetői képzést kapok és - itt jön a csavar- majd ők beszerveznek nekem embereket akiket irányítanom kell. Hö-hö.A cégnél 17 évig voltam vezető beosztásban tudom mi kell ahhoz, hogy tényleg vezetni tudjam őket. Ennél s cégnél ilyen téren sem tapasztalatom, sem affinitásom nincs.
Van olyan volt kollégám akit meggyőztek. Várom a visszajelzéseiket, mikorra lesznek milliomosok.Kívánom, hogy sikerüljön nekik.
Az iphone-t meg a kocsit nekem is elsütötte aki felvételiztetett, de amikor nem reagáltam rá, sőt megmutattam a pda-mat, inkább elhallgatott.Most várják a visszajelzésemet, mondtam még gondolkodom. Azonban akárhogy is gondolkodom, arra a megállapításra jutok, hogy nem akarom a saját munkámmal mások zsebeit tömködni. Inkább saját zsebre játszom.
Aktív témák
- Új, Bontatlan Toshiba 2.5" 1TB Canvio Basics (USB3.0 ~5Gbps) fekete külső winchester
- Üzletből, Macbook Pro Retina 16" 2021,M1 Pro 10mag 32GB RAM/1TB SSD/Metal 16magGPU/Liquid Retina XDR
- Üzletből, Macbook Pro Retina 16" 2021,M1 Pro 10mag 16GB RAM/512 SSD/Metal 16magGPU/Liquid Retina XDR
- Üzletből, garanciával, MacBook Pro Retina Touch Bar 13" Gray, 2018, i7-2,7GHz/16RAM/512GB SSD/magyar
- Kingston Fury Beast DDR4 2x8GB 3200Mhz CL16 RGB
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár!! Lenovo E31-80 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" I HDMI I Cam I Win10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest