- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
DummyBoy
senior tag
Mi volt a gondod vele?
Neked is az mint nekem, hogy végig kell hozzá tolni a sztorit megint? Mert mikor olvasgattam utána, akkor azt találtam, hogy konzolokon végig kell játszani a sztorit mint Normál módban, és csak utána lesz elérhető, míg PC-n abban a pillanatban az, mikor megint Sanctuary-ba érsz.
Sajnos az official reakció az volt, hogy a konzolos megoldás a jó, a PC-s simán bug, csak a sztori vége után kellene megjelennie.
Ami azért is gáz, mert a lvl 50-esen full legendaryban a TVHM itt nem kihívás, gyakorlatilag speedrun, és semmi kihívás nincs benne, főleg nem 4-5-ödjére...
---
Egy gyors közvélemélnykutatás: Nektek mennyire "nehéz" a Circle of Slaughter Mayhem 3-on?
Nézegetem a build videókat youtube-on, ahol emberünk elé szépen nyugisan ugrálgatnak be az egységsugarú mobok, ő meg szépen lazán puttyogtatja le őket. Néha beugrik egy antoanett, fegyvert vált, azt is leupttyogtatja, majd lazán játszik tovább.
Nekem ezzel szemben 3-6-osával ugranak az antoanettek a nyakamba, az egyik fele teleportál, a másik méretet vált, közben minden tetőn rakétavetős badass, látni sem lehet a robbanásoktól, nemhogy lazán egyesével puttyogtatni.
Most én játszom másik játékkal vagy ők?
-
tibee77
őstag
En is örülnek neki ha a lyuda-am ami van nem csak 46os lenne.xD szerencsetlen flak jo kis pofont kapott.pisztoly nerf, skill nerf...egyedül ha az embernek lyudaja van akkor nem veszes de igy...nem mondom h nem lesz viable de a crites flak build nem egy tank, csak a dps-re tamaszkodott eddig mert vedelme az nagyon keves.na majd meglatjuk.persze ha idöközben kiesik egy 50es fegyo akkor nem fogok sirni.
Chupacabratch-ot farmoltan en is, az szinte a leggyorsabb de idaig hudejo cuccokat nem dobott..na de majd ma!
-
tibee77
őstag
Tvhm-ig nem akartam mellek küldizni, hogy legyen par ujdonsag a 2. vegigjatszasra is szoval akkor boss farm jön.ahogy neztem a flak build videokat, kings/queen call nagyon op, maggie se rossz, hellwalker szintugy.kar hogy nem minden cucc bossdrop.igy nehez lesz kifarmolni.
de mind1 legalabb a szintek jönnek majd.
Amugy igen, a szövegek azok brutalisak.en neha konkretan olyanokat röhögtem henteles közben is hogy beszaras.nagyon eltalaltak a dolgot ismet.melto folytatasa a szerianak.Azt remelem csak hogy jönnek majd uj karik is valamikor.nem muszaj hamar, meg kijatszom mindegyik karit addig.
-
tibee77
őstag
Mar utana akartam nezni hogy ki adta a hangjat hozza, annyira bejött.
En most fejeztem csak be az elsö vegigjatszast, 21 ora es 34 szint utan.gondoltam raprobalok a mayhem 1-re, aztan go killavolt mert annyira könnyen ment mar a story vege.haaat, az nem ment könnyen. XD igazabol eljutni hozza nem is sikerült, mert odafele az ellenfelek is kinkeservesen mentek csak.kellene par jo stuki.
ti mit farmoltatok hogy xp-ert meg jo cuccokert az elsö vegigjatszas utan?ahogy latom ha most kezdenek tvhm-et akkor loot nem lenne, max kihivas, ugyhogy elöször jöhetnek a mayhem szintek gondolom.
-
-
Daelion
őstag
Azt hiszem az Eden 6 vault boss dobta de most kaptam egy 45-ös verziót belőle egy side mission rewardként amit sikerült kihagynom az utolsó bolygón és most csináltam meg.
Nekem jók ezek mert Elemental buildes Amarat játszom.
Egyetlen nagy gond vele eddig az,hogy saját magamon is be tudnak 'procolni' ezek az elemental sebzések minden extra %-al együtt szal ha nem vigyázok és én is kapok belőle akkor kb megölöm magam pár másodperc alatt.
Pl ha vízben vagyok vagy vissza pattan rám valami vagy csak benne vagyok a hatókörébe a dolgoknak. -
Daelion
őstag
Ezt raktam el,csak KillaVolt-nak szeretnék kedveskedni vele ha legközelebb oda kell mennem.
Még sztorizás közben esett ki azt azért alacsonyabb de ha tényleg 100% akkor ahhoz a bosshoz jó lesz így is.
Radiation is volt de azt kukáztam egyenlőre.Meg most találtam egy Legendary SMG-t ami pénzt használ töltény '1$/töltény' helyett szal kb soha nem fogyok ki és még elemental verzióba is esett ki ami nekem pont jó.
-
-
Deck
titán
Igen, megy együtt a kettő. A mayhem módok ki be kapcsolhatóak bármikor. Részletesebben erről találsz youtube videót is
-
Joco_77
senior tag
OKéoké....hagyjuk, hogy ze mennyire szánalmas (mármint az epic store) meg hogy mekkora vicc, hogy ez kell hogy javuljon a "performansz" ...nem érdekel, 1 dolog érdekel, ha kivágom a háttérből az epic launchert akkor hogy fog "felhőbe" menteni a játék...mert szerintem sehogy. Vagy igen ?
-
Wesder
titán
Megnéztem. Úgy érzem megérte a 89€-t a SuperDeluxe kiadàs.
Minden téren jobbnak néz ki mint a kettő. A Grafika jobb, rombolhatò a környezet, (remélem annàl kicsit jobban mint làttuk) mobilisabb a karakter, ez hatalmas +, a multi is sokkal jobb lesz, mert az AI mindig igazodik a szintedhez, és a loot nem lesz ellophatò.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest