- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
Bazsi1987 #3687 üzenetére
lootlemon.com
Nem tudom, hogy van e jobb, első keresésre ezt dobta ki nekem, ezt nézegetem azóta is. -
Daelion
őstag
válasz
Bazsi1987 #2541 üzenetére
Ez lesz amire azt írják,hogy jobb ha nem egyedül mész mert eddigi legnehezebb kontens lesz a játékban.
[link]Nekem meg valszeg az első dolog lesz amit nem fogok megcsinálni játékban mert csak egyedül játszom de majd kiderül mennyire nehéz.
You have the option to attempt this Takedown solo, but don't be surprised if you don't even make it past Maliwan's first line of defense.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Bazsi1987 #2531 üzenetére
Ez ilyen
Maga a játék piszok jó, amíg tart a sztori. Még utána még felhúzza magát az ember 50ig, próbálja kiszedni a jó legendarykat, de mivel looter shooter létére a multi része katasztrófa, kezdve a matchmakinggel, ezért nálam olyan 60 óra körül még is állt a történet. Persze ahogy jönnek a dlck bele-belenézek, de ez ennyi.
Nem bánom a vételt, azt nyújtotta, amit vártam, viszont felépítésében szögre ugyanaz, mint az elozo generációban megjelent részek.
Közben meg jöttek mindenféle Destinyk és Divisionök, amik felépítésükben sokkal időtállóbbak (noha sztoriban és hangulatban a BL a nyerő).
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Bazsi1987 #118 üzenetére
Nem az a baj, hogy benéztél, mert ez a játék topicja. De kontra beleugrasz egy vitába egy hülye példával, aminek nem ismered a hátterét, majd közlöd, hogy téged nem is érdekel, mert úgyis konzolra veszed. Akkor mi végre?
A példa meg azért hülye, mert te semmit nem érzel abból, hogy az EPIC kevesebbet kér. Akkor már inkább kistermelők kontra multik, mint analógia.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Bazsi1987 #26 üzenetére
Hát ha már ilyen kicsit kell várni, szerintme érdemes sorrendben haladni. Viszont a második rész összességében egyértelműen jobb mint az első szerintem, úgyhogy ha kicsit is kérdéses h szeretni fogod-e, kezd a másodikkal.
(#25) negyedes
Semmi ilyesmiről nem esett szó eddig. 4 player co-op, ennyit tudunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- 4K gamer PC ( +Sok ajándék)
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- GT710 passzív videokártya
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest