Hirdetés
- Gaming notebook topik
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Apple notebookok
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz Bazsi1987 #3687 üzenetére
lootlemon.com
Nem tudom, hogy van e jobb, első keresésre ezt dobta ki nekem, ezt nézegetem azóta is.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Daelion
őstag
válasz Bazsi1987 #2541 üzenetére
Ez lesz amire azt írják,hogy jobb ha nem egyedül mész mert eddigi legnehezebb kontens lesz a játékban.
[link]Nekem meg valszeg az első dolog lesz amit nem fogok megcsinálni játékban mert csak egyedül játszom de majd kiderül mennyire nehéz.
You have the option to attempt this Takedown solo, but don't be surprised if you don't even make it past Maliwan's first line of defense.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Bazsi1987 #2538 üzenetére
Az árát így is maximálisan megérte...az a 60 óra végig szórakoztató volt...majdnem
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Rigormortiis
veterán
válasz Bazsi1987 #2531 üzenetére
Ez ilyen
Maga a játék piszok jó, amíg tart a sztori. Még utána még felhúzza magát az ember 50ig, próbálja kiszedni a jó legendarykat, de mivel looter shooter létére a multi része katasztrófa, kezdve a matchmakinggel, ezért nálam olyan 60 óra körül még is állt a történet. Persze ahogy jönnek a dlck bele-belenézek, de ez ennyi.
Nem bánom a vételt, azt nyújtotta, amit vártam, viszont felépítésében szögre ugyanaz, mint az elozo generációban megjelent részek.
Közben meg jöttek mindenféle Destinyk és Divisionök, amik felépítésükben sokkal időtállóbbak (noha sztoriban és hangulatban a BL a nyerő).
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Bazsi1987 #118 üzenetére
Nem az a baj, hogy benéztél, mert ez a játék topicja. De kontra beleugrasz egy vitába egy hülye példával, aminek nem ismered a hátterét, majd közlöd, hogy téged nem is érdekel, mert úgyis konzolra veszed. Akkor mi végre?
A példa meg azért hülye, mert te semmit nem érzel abból, hogy az EPIC kevesebbet kér. Akkor már inkább kistermelők kontra multik, mint analógia.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
[Prolixus]
addikt
válasz Bazsi1987 #26 üzenetére
Hát ha már ilyen kicsit kell várni, szerintme érdemes sorrendben haladni. Viszont a második rész összességében egyértelműen jobb mint az első szerintem, úgyhogy ha kicsit is kérdéses h szeretni fogod-e, kezd a másodikkal.
(#25) negyedes
Semmi ilyesmiről nem esett szó eddig. 4 player co-op, ennyit tudunk.I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- E-roller topik
- Gaming notebook topik
- Milyen autót vegyek?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Poco X6 Pro - ötös alá
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- HP ProBook X36HP ProBook X360 G5 Érintő kijelző/ 2in1 táblet is/SSD/ Több órás akku/ Office/ Gari
- PixelView PlayTvPro Ultra PCI TV rádió tuner digitalizáló kártya távirányítóval
- Ryzen 5 5600G proci sosem használt
- Samsung 970 EVO Plus 2TB NVMe 100/100
- Bontatlan Logitech M185 vezeték nélküli USB-s optikai egér, szürke
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest