- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
rumkola #2700 üzenetére
Igen, úgy fest, a Win10-ben már használható az automata opció, nem azt csinálja, ami régen volt, hogy a fizikai memória méretét megszorozza 1.5-tel
Én amúgy 2GB-ot adtam neki, aztán jónapot.
A "nem véletlenül van"-t inkább hagyjuk, semmi nem indokolja a szükségességét, de a Windows-nak azért kell. Amivel nem is lenne gond, ha még mindig HDD-t használnánk. De nem HDD-t használunk.
-
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
rumkola #2211 üzenetére
Nem elmosódott, hanem halvány. Van rajta egy szürke réteg. Az inaktív cuccokat jelöli így a játék, amiket nem tudsz betenni, emrt mondjuk X szinttel magasabbak, vagy nem a te kasztodnak valók. Előfordul, hogy bug is van ilyen. Nekem többször is mutatta az inventory-t tele inaktív legendary cuccal, amim soha nem is volt.
-
sp8787
addikt
válasz
rumkola #2112 üzenetére
Tenyleg errol nem is irtam de egyetertek ,hogy egyelore nem erte meg az arat sztem sem.
De vegso iteletet inkabb sztem majd olyan 1 ev mulva mondanek errol.Mert most ezt igy ebben a formaban megreptetem es elleszek Februarig vmivel. Februar-Oktoberig fixen megvan ,hogy mivel fogok jatszani, legalabbis nagyon remelem mert ha nem akkor t*kon szurom magamat.
-
Deck
titán
válasz
rumkola #1729 üzenetére
Ez így van
Érdemesebb a bossokat, mini bossokat inkább.
Más: Nem várok a skill pontos bug javításra mert kitudja mikor csinálják meg egyáltalán.. Neki álltam egy ugyanolyan karakterrel elölről nemrég co-opba próbálom boostolni már 23-as szintnél járok.. Skinek megmaradtak szerencsére
Amúgy erősen ajánlom mindenkinek a sűrű mentést. Mert lehetnek bajok és akkr aztán elvesznek a cuccok, skill pontok..
-
bunfi
őstag
válasz
rumkola #1519 üzenetére
Ha beváltasz még egy fegyver 4000 pontért itt: https://borderlands.com/en-US/vip-rewards/
-
Daelion
őstag
-
TheProb
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest