Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
malystryx
senior tag
Sziasztok!
40 perce tették ki, 3 arany kulcs: (Shift code)
WH5TT-CWZ5Z-WXWR9-63BB3-ZWBR3
Jún. 26-ig jó. -
malystryx
senior tag
válasz Sirandrish #2573 üzenetére
Az előrendeléskor meg lehetett spórolni pár mátyás királyt, én ezért is fizettem ki érte inkább a 30k-t, most így le van a gond. 120 euró lett volna a játék+sp, így meg 99-ért vettem meg. Tudom ez most nem segít..
-
malystryx
senior tag
Srácok, nálatok megy az Epic launcher azon része hogy látja a haverokat? Nem tudunk co-op-ozni mert nem látja a launcher a másik felet. Mindenki offline.
-
malystryx
senior tag
Hát azért még vannak bajok a játékkal, nálam az említett akadások néha előfordulnak, most meg úgy szögre állt hogy reset kellett neki. Ez volt az első ilyen hiba. De szépen a kövi indításnál engedte az új állást feltölteni a felhőbe, egész intelligens az epic ezen része.
Azt viszont elárulhatnátok, hogy a legendás Maliwan fegyót ami VIP reward-os, azt mikor adja ide? Mik a feltételek? Már rég elmúltam 12-es, meg is kaptam az adopter csomagot, de a fegyvert nem találom sehol, nem volt benne. Pedig már yt-on is megnéztem. Email-ek begyűjtve. Mindegy, ha nem adja, nem fogok érte hisztizni, csak megkérdezem, hátha én rontok el valamit. Ami fegyvereket dobott eddig, arról inkább ne beszéljünk, a sima uncommon fegyverek a legjobbak. Valami egészen elképesztő hogy milyen használhatatlan a zöme. Azt nem lehet elérni hogy végig mutassa az ellenfelek feje fölött a hp csíkot? Előre is köszi. -
malystryx
senior tag
Nekem is rohadtul adja, fél órára álltunk meg, de már remeg a kezem, muszáj volt enni. Én még Moxxi-nál nem járok, most valami disco-s csávót (nem emlékszem a nevére ) fektettünk le. Valami hihetetlen atmoszférája van. Két dolog nem tetszik nekem. Az hogy néha úgy beakad hogy csak kamillázok, meg a másik hogy néha tényleg egy katyvasz, nem tudom kit lövök. A 2-ben jobb volt, mert folyamatosan jelezte az enemy-t, itt meg alighanem csak akkor ha ráviszed a célzókát. Ezen változtathatnának. De amúgy egy drog
Viszont valamit kérdeznék. A térkép széleken szokott lenni ClapTrap parts meg valami kis oszlop amin "T" betű forma van. Ezekkel ki lehet nyitni egy hatalmas szekrényt, nem tudom mi a neve, de úgy látszik hogy az adott pályán ha megtalálod mindkettőt (láda+oszlop) nem biztos hogy az is nyitja... Ez helytálló felvetés?
Viszont a szörnyes challenge-ek nagyon adják -
malystryx
senior tag
Szia!
Megmondom őszintén, én nem látom akadályát az Epic-es vételnek. Nekem is van Steam, van vagy 60 játékom, az achievment-ek nem érdekelnek, meg igazából semmi sem, a haverok akik ott vannak átvehetőek Epic-re is. Lehet beállítani authenticator-t, szóval valamiféle védelem is van, meg hát "viszonylag" új és fejlesztik folyamatosan. Minden héten adnak játékot, szóval szerintem nem olyan rossz. Én ide rendeltem simán, engem hidegen hagynak a hisztik, mert éppen egy launcher-el többet kell feltelepíteni. Kit izgat, ha játszani szeretnél, vedd meg, főleg ha imádod ezt az atmoszférát. Várnál kb. jövő év áprilisig??
BTW, a Cyberpunk is ide jön, simán megveszem azt is. Biztosan kihagytam valamit ami miatt megy a sárdobálás, de nem látom semmi akadályát hogy miért lenne jobb steam-en.. Tudod hogy a mai világban az embereknek semmi sem jó.. -
malystryx
senior tag
Sziasztok Urak!
Játék előrendelve, olvasgatom hogy páran inkább steam-en vennétek meg, nekem tök mindegy hol van a játék csak jöjjön már végre. Amit viszont kérdeznék, hogy a VIP pontokat honnan kapom? Nekem csak 1500 van. Az a lista amit linkeltetek, azokból kapnám? Mindet be lehet írni? Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest