- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Micro Four Thirds
- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
- ASUS notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
Nekem a 2-nél volt azzal bajom, hogy Zer0 mint sniper élhetetlen a BL1-es Mordecai-hoz képest pusztán az aggro miatt. BL1-ben 100-200m-ről simán ki lehetett irtani egy komplett tábort. BL2-ben 200m-ről, szikla mellett, bokorban guggolva meglősz valakit, és az egész tábor azonnal rádront, mint dúvad a záptojásra. Ezt tetézi, hogy sima AR-rel meg SMG-vel el is találnak, te meg örülsz, ha a sniper nem lő mellé.
BL1 egyetlen NMY-je, ami nagy távolságból is tudott sebezni az a Psycho volt a Tomahawk-kal, de az ugye meme, hogy 500m-ről is eltalál vele.
BL3-ról nem tudok véleményt mondani, mert kb a játék feléig se volt aktívan nehéz a cucc, utána a mellékszálak mioatt annyira overleveled lettünk, hogy tényleg csak saját faxságunk miatt haltunk. PT2-ig nem jutottunk el, mert havernak nincs ideje, én meg egyedül nem akartam játszani*.
* - A BL1 volt az egyetlen, ami rá tudott venni, hogy egyedül játsszak, a kettő már nem. Mondjuk lehet azért, mert azt eleven vagy 30x vittem végig haverokkal, így nem volt úgy "igény" rá.
A másik gondom BL3-mal az, hogy túl nagyok a map-ek, amin nem ad járművet. Mocsoksokat kell kutyagolni meg backtrack-elni, ha mindent egy run-ból akarsz.
Sok esetben az az érzésem, hogy a BL3-mal ugyanazt akarták csinálni, mint a BL2-bel: "Legyen minden IS több" És átestek a ló túloldalára, ahol már a kevesebb lenne a több.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Robogó, kismotor
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gerner1
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kempingezés és sátrazás
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- MINI ITX, 11L! RTX 5090 FE, AMD 9950X3D, 32GB 6000Mhz CL26(!!) RAM, 4TB PCIe 5.0 Nvme -- BESZÁMÍTÁS!
- MacBook Air M1 (2020) 8/256GB - 100% AKKU! - Kihasználatlanság miatt eladó
- Dell Latitude 5500 61Wh Plugon Aksi, csak kipróbát!!! - 12.000 Ft
- Lenovo Thinkpad E14 GEN 5 14" FHD+ Core i7 1355U 16GB RAM 256GB NVME SSD Gar.
- Dell Latitude 5500 - HIBÁS!!! - 20.000 Ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- HP ProDesk 400 G2 Mini, i7-6700T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 WindforceOC SFF 16GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest