Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- SSD kibeszélő
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyulus11
csendes tag
Idén márciusban pakoltam össze a gépet. Azelőtt egy laptopom volt (Dual proci) de azzal csak olyan 100 ezer kreditet tudtam összekaparni. Egy jó ideje futtatom én is a BOINC programot. Azt kell hogy mondjam ez a kártya kitűnő! Mindent játékot Full HD-ban nyomok maxra húzva minden és még csak meg sem akad!
Példaképp egy PrimGrid csomit 20 perc körül dolgoz fel. A seti csomik olyan 3-9 vagy 12 perc alatt dolgoz fel attól függ milyen nagy a feldolgozandó adat. A kártyát én még 58 ezer körül vettem de azóta biztos esett az ára. Nekem nagyon bevált és a nap 24 órájában 100% terhelés alatt megy!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Gyermek PC játékok
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged