- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bullitz
aktív tag
Sziasztok!
Kertbe szeretnék egy hangszórót, első körben nyilván a JBL vonalon indultam el de olvasgattam korábban is a topicot és tudom, hogy vannak a kínai márkák egyre jobb minőségben.
Jelen állás szerint olyan 30-50 ezer körül mit ajánlanátok? szeretem a zenét és szeretem ha szépen szól, na most szkeptikus vagyok hogy ezt kültéren bármi is ennyi pénzért megvalósítja, így nagy elvárásom nincs. Ha nagyon bulizni akarunk mert úgy alakul akkor lehozom a 300 wattos LG-t így inkább csak a "lemegyünk a gyerekkel a kertbe, szóljon valami" vagy átjönnek a cimborák és sütögetés mellé kell valami de az se baj ha van benne tartalék ha felöntünk a garatra" felhasználásra kéne valami
Van realitása a dolognak vagy ne legyek lusta és cipeljem le a soundbart ?
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest