- Apple MacBook
- Hobby elektronika
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- OLED TV topic
- Fractal Scape: Gamer headset vájtfülű játékosoknak
- Steam Deck
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dobozos formában is befutott az AMD 32 GB-os csúcs-Radeonja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bullitz
aktív tag
Sziasztok!
Most a Soundcore oldalán nagy akciók vannak, de eléggé le vagyok maradva a témában.
Többnyire szabadtéri/kerti zenehallgatásra olykor-olykor egy kis megőrülésre mit ajánlanátok? Olvastam itt uBoom-ról is, ezekről nem sokat tudok.
Samsung hangfalak nem jók?Keret 30-80e környéke. (ha megoldható olcsón amit akarok király, ha nem akkor tudok nyújtózkodni, ezért írtam tág kereteket)
Nyilván a JBL-ről hallottam a legtöbbet, de nincs kifejezett preferenciám, bár örülnék, ha évekig kiszolgálna, úgy tudom ebben azért a JBL elég erős. (ismerős mesélte, hogy elvesztették az extreme-t és másnap reggel a sárban találták meg volton, tökéletesen működött
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Új OEM INTEL XEON E-1241V3/E-1270V3
- Eladó Sony CS-széria házimozi szett hibátlan működéssel, megkímélt állapotban
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Lenovo ThinkPad L480 i5-7300u / 14" FHD IPS / 8GB / 256GB m.2 SSD / jó akku /
- PRÉMIUM WHITE PC - 9800X3D / 9070 XT Hellhound Spectral White OC / ASRock X670E Taichi Carrara (L)
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

)