Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtx560unlock
csendes tag
válasz
fradi81
üzenetére
felesleges megosztanom mert egy régi német hangfalból lett kiszerelve
Egyébként lényegtelen mit teszel bele DÓM magassuárzó legyen ami az összes bluetoothos neves márkás hangfalban megtalálható. Én annyit ajánlok 4ohmos legyen ne 8 mint a gyári így könyebben szól és 20-30w körüli. Méret 45mmx45mm ha négyzetről beszélünk ha körméret akkor pedig 38mm kb ami belefér -
gtx560unlock
csendes tag
válasz
fradi81
üzenetére
Elkészült a t6 max teszt
Hát iphone 8 plus mikrofonja eléggé nem tolerálja ezeket érces magas hangokat így néha hallható némi torzítás élőben ez nincs de sztem hallható a különbség 3 zene megy a videóban egyébként.lejátszó poweramp 16khz +4-en van és ennyi többi gyári nullán . Egy Huawei Mate 20 pro volt a lejátszó eszköz. Azért nem fordítva mert konkrétan huawein nem volt mély videókban csak valami dobozos puffogás
Így iphone rögzített
[link] -
Dhampir
félisten
válasz
fradi81
üzenetére
A T7 a TWS modell?
Tronsmart T7 TWS hangszóró teszt
"Egészen megdöbbentő volt hallani, mennyivel jobb a T7 a T6 Plus-nál, sokkal tisztábban és ércesebben szól mint az elődmodell."Egy másik cikk; Tronsmart T7 Bluetooth hangszóró teszt – a legenda visszatér!
Videó:
Tronsmart T7 Review! 360 Sound, Beautiful Execution!A forgatható hangerőszabályzó gomb nagyon tetszik.
-
francz'70
senior tag
válasz
fradi81
üzenetére
Kuponnal 13 000.- ? ...én a helyedben egyből 2db ot vennék!
Kettővel felváltva tuti meg lesz nagy hangerőn is 10 óra
+ így már adott a TWS is. Mondjuk a kültér lehet kicsit necces, mivel 360° fokos, egy jó elhelyezés viszont csodákra képes, akárcsak egy 3rd party EQ...Én is ebből kettőt használok felváltva, (beltérben) lassan másfél éve, eddig tökéletesen teszik a dolgukat, van hangerő is rendesen, de pl. kerti partyt nem ezekkel tartok
Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- Kuponkunyeráló
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- iPhone topik
- Horgász topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 1db fekete szálka a képen! EIZO FlexScan EV2750 fekete 27" 2560x1440 2K IPS monitor PIVOT, HDMI
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- Eladó Samsung Galaxy A52s5G
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egyébként lényegtelen mit teszel bele DÓM magassuárzó legyen ami az összes bluetoothos neves márkás hangfalban megtalálható. Én annyit ajánlok 4ohmos legyen ne 8 mint a gyári így könyebben szól és 20-30w körüli. Méret 45mmx45mm ha négyzetről beszélünk ha körméret akkor pedig 38mm kb ami belefér
Hát iphone 8 plus mikrofonja eléggé nem tolerálja ezeket érces magas hangokat így néha hallható némi torzítás élőben ez nincs de sztem hallható a különbség 3 zene megy a videóban egyébként.
Így iphone rögzített