Új hozzászólás Aktív témák
-
makoss
veterán
Mikrohifiben is van 30.000 Ft-ért is ahogy nézem...
#11948 <Adamsky> Azért nem játszik, mert az okostelefon is már többszörös ugrás a kihajthatós buta telefonokhoz képest, (mert az van nekik) és az internetet meg hagyjuk is
Ha mégis internetes rádiós rádió, olyan ami én egyszer beállítok, gombnyomás és megy a Kossuth rádió, mert az van beállítva, és igen, nálunk is mindig a konyhában
Külföldi rendelést ellenségemnek sem ajánlanám, ennek roppant egyszerű oka van: nagyon megszivattak az utolsó rendelésemkor, 2 és fél hónapot vártam a kínai tabomra úgy, hogy hetekig azt sem tudták, hogy fizetőképes vagyok-e paypalnál (!!)
Végig "gyalogolt" rajta a vám, a nav, úgyhogy hagyjuk.....
Csak összehasonlításként: van olyan számítástechnikai bolt ahol törzsvásárló vagyok kb 15 éve, ha valami nem oké, még aznap (!!) kicserélik! Akkor ehhez hova jön a külföldi rendelés??
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Androidos tablet topic
- War Thunder - MMO Combat Game
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- Google Pixel topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged