Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
retesz147
addikt
válasz
<Adamsky> #11975 üzenetére
Igen, működik, szépen állítódik a csúszka a telón, ha a hangszórón állítom, eddig ez nem így volt. Motion+ is így működik mostmár.
Nem nem próbáltam kompenzálni és nem is fogok vele szórakázni.
Motion+ lett, marad ez.
DE: kicsit tesztelgettem itthon, ha nem ciceregne a JBL Charge 5 (vagyis sztem cicereg, mások ezt nem biztos, hogy hallják), akkor a JBL maradna. Több a mélye, meg úgy pont egy fokkal több mindene, de engem a cicergés zavar, nagyon.
Igazából...az Anker nagyon éri a 30e Ft körnéykét, a JBL meg (ha nem cicereg) Éri a 40e Ft környékét, de 60+ biztos nem az Anker fényében....
Köszönöm mindenkinek a segítséget, ugyanitt JBL eladóKöszi borbar kolléga... Lehet veszek egy tesót a Motion+ mellé, beraktad a fülembe a tücsköt
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Akciókamerák
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- QNAP TS-932X - 10 gigabites NAS - 5x4TB HDD + 4x400G SSD
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával mekgímélt állapotban eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Apple Watch Series 7 41mm NIKE GPS
- Acer Nitro XV340CKP WQHD 144HZ IPS KALIBRÁLT
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest