Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
apholyon
aktív tag
Örülök, hogy örülsz!
Közben én is írnám a tapasztalataimat (én ugyebár tesómnak vettem, de párszor találkoztunk az ünnepek alatt, volt alkalmam sokat hallgatni... furcsállottam is, amiket írtál, két dolog azokkal kapcs.:
Ugyan tesóm nem szedte le hozzá az appot, szimplán kibontotta, bekapcs., BT a telóról és már ment is, és megy azóta is hibátlanul (értem ez alatt, hogy próbáltuk 5 különböző telóról, mind egyből felismerte, csatlakozott és nem volt késés sem hangerőnél, sem számváltásnál. Mi mondjuk jack-kel nem is próbáltuk).
A másik az akksi: hát nem akarok hazudni, de szilveszterkor kb. este 9-től ment (maxra töltve) és hallgattuk 1-én délelőtt 11-ig (nem aludtunk...) és még közel sem volt a lemerüléshez. Nem maxon ment, de majdnem...
És bónusz: én kifejezetten imádom a basszust! Bár zeneileg más stílusút hallgatok nagyrészt, de én is olvastam panaszt a basszusra, hát nem tudom ők mit várnak, tényleg elég komoly és nem torzít...
Mindent egybevéve vicces, hogy úgy vettem én is, hogy hirtelen kellett és jó vételnek tűnt (+ ki tudtam próbálni), biztosan a 100k és +-os társai jobbak, de könyörgöm, 11,5k-ért ajándék. Nagyon megérte. Aztán majd meglátjuk mennyire lesz tartós, de nekem ahogy tapiztam nagyon jól összerakott szerkezetnek tűnik, minőségi anyagokból...
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , i7 6700K , RTX 2060 , 16GB DDR4 , 256GB m.2 , 500GB HDD
- Használt Intel I5-12600K
- Csere-Beszámítás! Mint az új! PS5 Dualsense Edge Kontroller! Gari: 2027.07
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- Csúcskategóriás ROG Zephyrus M16 Gamer Laptop (i9, RTX 3070 Ti) Makulátlan Állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest