- Házimozi haladó szinten
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Kiterjeszti a Smooth Motiont az új NVIDIA App
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Közben beszéltem barátommal, küldött át egy linket, amin egy általa elképzelt kialakítású cucc látható. Ilyet szeretne erősebb hangzással: Psyc Torre Bluetooth Tower Speaker
Rákérdeztem mostanáig milyen hangszórókat használt. Mondta, hogy olyat biztos nem fogunk találni sajátakksis kialakítással, mert 2 db Magnat 80/100-as kárpithangszórók vannak bedobozolva egy USB-s autórádióval egyetemben, amit max 30%-os hangerőn használt.
A kollégájának konzervdoboz nagyságú JBL hangszóró volt, talán 5W-os kialakítású, ami számára kevés lenne, szóval ettől jóval erősebbet szeretne.
Javasoltam, hogy ugorjon el Tesco-ba és ha éppen szerencséje lesz, akkor talán ki is próbálhatja Pure Jongo S3X-at, amivel azért sokkal előrébb lenne tapasztalatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Eredeti játékok OFF topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- További aktív témák...
- 8 magos 8 colos Sim kártyás Lenovo Tablet
- Samsung Galaxy S23 8/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest