Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
PROHARDVER! témák
- SSD kibeszélő
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen egeret válasszak?
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
- Philips LCD és LED TV-k
- eGPU tapasztalatok
- Részesedést szerezhet az AMD-ben az OpenAI
Mobilarena témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
twi452
senior tag
Na közben kiderült a turpisság. Az app amivel lehet állítani ezt a wifi-s multiroom-os dolgot (+ mégegy saját zeneáruház) kavar bele. A törlése sem oldotta meg a gondot.
Ma nekiestem a nexusnak, hogy beállítsam a hangerő lépésközét amihez bootloader, root stb tökölés..mindegy szóval legyalultam a telefont tisztára. Nem raktam fel a hülye app-ot hozzá hanem ráerőltettem a bt keresést sikeresen és láss csodát nincs késés..minden egyből megy rajta
Úgyhogy azt el is felejtem gyorsan úgysem kell, csak maceraKözben még kiderült, hogy a T4X annyira nem jó cucc, nem szól szépen úgyhogy azt nem merem ajánlani.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3451
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest