Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
apholyon
aktív tag
Sziasztok!
A szűkös idő és korlátozott lehetőségek végett én végül a Pure Jongo S3X mellett maradtam, de egyáltalán nem bántam meg. Gyönyörűen szól nagy hangerőn is (utolsó kb. 5%-nál már minimálisan torzít, ha Droplex-et hallgat az ember
, a 4 irányba álló 4 külön hangszóró + a mély szépen teszik a dolgukat, illetve a több funkciós hangzás sem bizonyult haszontalannak. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki kis költségvetésből szeretne jó minőségű BT hangszóróhoz jutni. A tartósságát illetően nyilván nem tudok még mit mondani, ajándék ugyan, de majd írok róla, első blikkre jó minőségűek a felhasznált anyagok, jól is össze van szerelve, szerintem tartós lesz, de majd meglátjuk... a BT hatótávját nem teszteltük, de lakáson belül több falon keresztül sem volt gond. Az akksija egy feltöltéssel ment több, mint 5 órát és még félig jelezte a töltést... 11.5k-ért bőven megéri.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vírusirtó topic
- Milyen routert?
- Nintendo Switch 2
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest