- ASUS notebook topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
apholyon
aktív tag
Sziasztok!
A szűkös idő és korlátozott lehetőségek végett én végül a Pure Jongo S3X mellett maradtam, de egyáltalán nem bántam meg. Gyönyörűen szól nagy hangerőn is (utolsó kb. 5%-nál már minimálisan torzít, ha Droplex-et hallgat az ember
, a 4 irányba álló 4 külön hangszóró + a mély szépen teszik a dolgukat, illetve a több funkciós hangzás sem bizonyult haszontalannak. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki kis költségvetésből szeretne jó minőségű BT hangszóróhoz jutni. A tartósságát illetően nyilván nem tudok még mit mondani, ajándék ugyan, de majd írok róla, első blikkre jó minőségűek a felhasznált anyagok, jól is össze van szerelve, szerintem tartós lesz, de majd meglátjuk... a BT hatótávját nem teszteltük, de lakáson belül több falon keresztül sem volt gond. Az akksija egy feltöltéssel ment több, mint 5 órát és még félig jelezte a töltést... 11.5k-ért bőven megéri.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3451
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest