Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Közben beszéltem barátommal, küldött át egy linket, amin egy általa elképzelt kialakítású cucc látható. Ilyet szeretne erősebb hangzással: Psyc Torre Bluetooth Tower Speaker
Rákérdeztem mostanáig milyen hangszórókat használt. Mondta, hogy olyat biztos nem fogunk találni sajátakksis kialakítással, mert 2 db Magnat 80/100-as kárpithangszórók vannak bedobozolva egy USB-s autórádióval egyetemben, amit max 30%-os hangerőn használt.
A kollégájának konzervdoboz nagyságú JBL hangszóró volt, talán 5W-os kialakítású, ami számára kevés lenne, szóval ettől jóval erősebbet szeretne.
Javasoltam, hogy ugorjon el Tesco-ba és ha éppen szerencséje lesz, akkor talán ki is próbálhatja Pure Jongo S3X-at, amivel azért sokkal előrébb lenne tapasztalatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest