Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
apholyon
aktív tag
Szia!
Mi még mindig nem tapasztaltunk egy tized mp. késést sem, pedig már igen sok telefonnal kipróbáltuk (LG Optimus F6, LG L7 II, valami Huawei (olcsó szar), Nokia (!!! nem okos telefon, hanem ezer éves maradvány, épp, hogy színes kijelzős, nem is érintős), Alcatel One Touch, Lenovo A536, Lenovo másik típus (nem emlékszem melyik)).
Ha nagyon nem megy, akkor ajánlom az előttem említett módszert, mi sem telepítettünk semmilyen SW-t.
Egyébként jack-jack-kel is tökéletesen megy.
Rákerestem neten, nagy hirtelen nem találkoztam fórumokon sem hasonló problémával...
Remélem megoldódik.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Linux Mint
- Robogó, kismotor
- Apple MacBook
- Steam topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Tőzsde és gazdaság
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged