- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Maxximus #2863 üzenetére
Miért húzok én is bárkit? Bluetooth hangszorót tudtommal az ember hordozhatóság miatt vásárol.
Van jó pár ismerősöm akinek van, van aki horgászni is kiviszi zenét hallgatni. Én is vittem mikor nyársaltunk, jó akkor háttér zajként hallgatni. Nem kell kivinni egy komplett hifit meg kábelekkel bajlódni csak hogy zenét hallgasson az ember. Én esetleg még a tánc videóm felvételénél használom, mert hát oda kell a basszus meg a jó hangerő hogy túl harsogja. De egy ismerösőm akinek Charge 2 van mindenhol hallgatja még a utcán is, szóval vegyesek a felhasználások. Én ha lakatlan területen kerékpározok akkor hallgatnák valamit ami hordozható és jól is szól.Csak a Sonym ami most van nem igazán kompakt és hordozható 34 cm és majd nem 2 kg.
Egy olyan kéne amin van akasztó és akkor bicikli kormányra is lehet akasztani. Már gondolkodom lehet veszek egy Jbl Go-t!
könnyű kicsi és aránylag jól is szól!
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Bluetooth hangszórók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hardcore café
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Trollok komolyan
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- További aktív témák...
- Acer, notebook, laptop, Ryzen 5 5500u, 16gb ddr4, 1tb ssd, 15.6 col
- Eladó 3. generációs I7-es számítógép
- ASUS ROG STRIX 850W 80 PLUS Gold - Garancia 2033.05.04
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz - AQUA garancia 2026.04.20
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- XBOX Series X + dokkoló // SZÁMLA // GARANCIA //
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest