Hirdetés
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- OLED monitor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zazenke
őstag
válasz
csaszi72 #274 üzenetére
végül is jbl extreme-et vettem. tulajdonképpen átlagos hangerőn azt kell mondjam nem jobb a hangja mint az onix studionak. méghozzá azért mert szerintem túl sok benne a mély az onixhoz képest. viszont alacsony hangerőn (nekem erre kell) az ilyen hangszórók viszonylagos érzéketlensége miatt lecsökken a mélyek aránya itt már pont jó lesz. egyszerűen nem tudtam megbarátkozni az onix alakjával nagy és olyan mint egy élére állított tányér. akárhogy nézegettem semmi praktikusság nincs benne. pedig az ára egyértelműen mellette szól. ha az alakzat nem számítana nekem akkor szerintem az onix a legjobb vétel ár érték arányban ma magyarországon. 25 ezres az árkülönbség a két cucc között. vagy talán a klipsch kmc 3 persze csak úgy ha a mostani leértékelt árát nézzük mert 100 ezerért az sem olyan best buy. (az extrémet sikerült élőbe összehasonlítanom az onxial)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Formula-1
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Háztartási gépek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Gumi és felni topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Elszipkázza az olvasókat a nagyobb weboldalaktól az AI
- További aktív témák...
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Egyedi Keycapek
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest