- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Milyen széket vegyek?
- Egérpad topik
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
<Adamsky> #18296 üzenetére
⅕Akkor ez azon ritka Tronsmart lenne, ami nem a "jóféle" kopogós basszust nyomja?
Nem kopog itt semmi😉... imádom a basszusát, bár tény, olyan 60-70% felett folyamatosan vissza veszi, de hát melyik nem. Jó, persze tudjuk van egy pár kivétel, de pl. tavaly mikor egy xtreme 2 őt oda dobtunk a tuningolt max mellé, a különbség kb. annyi volt, hogy jbl kicsit kesőbb veszi vissza de koppra tekerve ugyan olyan ótvarúl szólt mind a kettőDe azt megkockáztatom, hogy kb.40-50% környékén a t6 max picit jobbat tól!
....de lehet, hogy csak a rózsaszínű ködtől hallottam bele"...hogy melyik gyártó "találja fel" a lehajtható fogantyút (újra)."
A vicc az, hogy anno pl. már a 80's évek hordozható kazettás magnói is szinte mindegyik lehajtható fogattyúval rendelkezett, nem is értem, hogy miért jó ez így, talán a kisebb gyártási költség lehet a háttérben, bár az is lehet, hogy mostanában ez az új dizájncarl18#18297
Xtreme 2 2X70mm szóval én erősen túlzásnak érzem hogy basszusba nagyobb hangerőn jó e. Max sarokba biztosan.Nem jobb, de az új magasaknak köszönhetően a basszusra is jó hatással van, és mint ahogy írtam is az xtreme kicsit jobban szól kb. 75-80 % körül de utána szinte ugyan az a kutyagumi mind a kettő. De mivel nekem 50% -ig bőven elég, ott meg simán hozza az xtremet, sőt.. nem beszélve, hogy milyen mélyet tól 50-ig, rendesen vigyorgok, tudja rázni az adott helyiséget rendesen..
...igen, azért a sarok igencsak jó hatással van rácarl18#18299
Akkut nem fogok cserélni az tuti, azt a részét nem nagyon szeretem bolygatni, ott már vannak fenntartásaimMég érdekesség a magas sugárzó miért kapott passzív membránt?
Te ott hol látsz magassugárzót?<Adamsky> #18300
"Sok embernek nem kell, hogy max. hangerőn is jó legyen.
Nálam pl. – nyilván teljesítménytől függően – sokkal többet számít, hogy amolyan "szobában hallgatható hangerő" mellett mit tud egy hangszóró."Pl. nekem sem, olyan 30-40, max.50% ig tolom neki, addig és ott szóljón számomra élvezhetően, ha ettől hangosabb kell, akkor már nem a t6 max-al bohóckodom, van opció bőven
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #18296 üzenetére
Fél hangerőn valóban jól adja a mélyet ott a Dockintol mélyebbre ment. De ahogy növeltem a hangerőt sajnos jelentősen csökkent a mély.
70-100 között nem volt jó a hangja.
A Dockin teljes hangerő is meg tartotta a basszust a T6 Max nem.
Nem rég küldtem képet egy 70mm Woofer van a T6 maxba ez bizony Elfogy. D fine 2X65mm, Xtreme 2 2X70mm szóval én erősen túlzásnak érzem hogy basszusba nagyobb hangerőn jó e. Max sarokba biztosan. Fizikailag a T6 Max kialakitasa nem versenyképes. Ezért mentek ők is idővel a Bang irányba 2 utas hangrendszer.Alan ross grafikont meg néznék 60 százalék felett hogy Xtreme szint.
Van videóm D fine vs T6 Max 60hz bass test.
Nem profi teszt de azért átjön a T6 Max korlátokba ütközik.
Új hozzászólás Aktív témák
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest