Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• francz'70

senior tag

válasz <Adamsky> #18296 üzenetére

⅕Akkor ez azon ritka Tronsmart lenne, ami nem a "jóféle" kopogós basszust nyomja?
    Nem kopog itt semmi😉... imádom a basszusát, bár tény, olyan 60-70% felett folyamatosan vissza veszi, de hát melyik nem. Jó, persze tudjuk van egy pár kivétel, de pl. tavaly mikor egy xtreme 2 őt oda dobtunk a tuningolt max mellé, a különbség kb. annyi volt, hogy jbl kicsit kesőbb veszi vissza de koppra tekerve ugyan olyan ótvarúl szólt mind a kettő :D De azt megkockáztatom, hogy kb.40-50% környékén a t6 max picit jobbat tól!
    ....de lehet, hogy csak a rózsaszínű ködtől hallottam bele :DDD

"...hogy melyik gyártó "találja fel" a lehajtható fogantyút (újra)."
    A vicc az, hogy anno pl. már a 80's évek hordozható kazettás magnói is szinte mindegyik lehajtható fogattyúval rendelkezett, nem is értem, hogy miért jó ez így, talán a kisebb gyártási költség lehet a háttérben, bár az is lehet, hogy mostanában ez az új dizájn :DDD

carl18#18297
    Xtreme 2 2X70mm szóval én erősen túlzásnak érzem hogy basszusba nagyobb hangerőn jó e. Max sarokba biztosan.

Nem jobb, de az új magasaknak köszönhetően a basszusra is jó hatással van, és mint ahogy írtam is az xtreme kicsit jobban szól kb. 75-80 % körül de utána szinte ugyan az a kutyagumi mind a kettő. De mivel nekem 50% -ig bőven elég, ott meg simán hozza az xtremet, sőt.. nem beszélve, hogy milyen mélyet tól 50-ig, rendesen vigyorgok, tudja rázni az adott helyiséget rendesen..
    ...igen, azért a sarok igencsak jó hatással van rá :D

carl18#18299
    Akkut nem fogok cserélni az tuti, azt a részét nem nagyon szeretem bolygatni, ott már vannak fenntartásaim

Még érdekesség a magas sugárzó miért kapott passzív membránt?
    Te ott hol látsz magassugárzót? :D

<Adamsky> #18300
    "Sok embernek nem kell, hogy max. hangerőn is jó legyen.
    Nálam pl. – nyilván teljesítménytől függően – sokkal többet számít, hogy amolyan "szobában hallgatható hangerő" mellett mit tud egy hangszóró."

Pl. nekem sem, olyan 30-40, max.50% ig tolom neki, addig és ott szóljón számomra élvezhetően, ha ettől hangosabb kell, akkor már nem a t6 max-al bohóckodom, van opció bőven :)

• carl18

addikt

válasz <Adamsky> #18296 üzenetére

Fél hangerőn valóban jól adja a mélyet ott a Dockintol mélyebbre ment. De ahogy növeltem a hangerőt sajnos jelentősen csökkent a mély.
    70-100 között nem volt jó a hangja.
    A Dockin teljes hangerő is meg tartotta a basszust a T6 Max nem.
    Nem rég küldtem képet egy 70mm Woofer van a T6 maxba ez bizony Elfogy. D fine 2X65mm, Xtreme 2 2X70mm szóval én erősen túlzásnak érzem hogy basszusba nagyobb hangerőn jó e. Max sarokba biztosan. Fizikailag a T6 Max kialakitasa nem versenyképes. Ezért mentek ők is idővel a Bang irányba 2 utas hangrendszer. :R

Alan ross grafikont meg néznék 60 százalék felett hogy Xtreme szint.
    Van videóm D fine vs T6 Max 60hz bass test.
    Nem profi teszt de azért átjön a T6 Max korlátokba ütközik. :(

Új hozzászólás Aktív témák